Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 19 december 2011

Flow thuisagenda...

Vorige week kocht ik decemberzegels en bij drie velletjes krijg je dan een gratis thuisagenda van Flow, een cadeautje van PostNL.Ik vind het best een leuke agenda. Elke week een tip of een wetenswaardigheidje. En elke week ook ruimte om verjaardagen en to do dingen te noteren.Verspreid door de agenda zitten wat dikkere bladen waarop rechts een ansichtkaart afgedrukt is en links een boekenlegger. Je kunt ze losmaken d.m.v. een scheurlijn en dus echt gebruiken.Afgelopen jaar had ik de agenda van Ariadne at Home. Ik vind het een hele mooie agenda, heel sfeervol. Maar in het gebruik niet handig. Best een grote agenda om neer te leggen en hij past ook niet in m'n handtas. Ik heb hem dus meer gebruikt als plakboek dan als agenda...


13 opmerkingen:

 1. De Flow lijkt me een leuke agenda, vind de voorpagina van Flow ook altijd zo leuk ..geniet er van
  Ik kocht 'vroeger' altijd de agenda's van Marjolein Bastin...vond(vind) ik prachtig ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook de thuisagenda van Flow. Leuk istie hè! En handig om de afspraken van mij en mijn lief te coördineren... dat gaat nog weleens mis. Voor mezelf heb ik de Flow 2012 agenda gekocht. Heel cute! Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de flow een keer gelezen en zal hem zeker niet kopen. Als agenda had ik altijd een van de Hema, maar nu koop ik geen agenda meer, want....(geloof het of niet) ik vergeet er mijn afspraken in te schrijven en áls ik het er al in geschreven heb, vergeet ik er in te kijken hahaha, ik ben dus geen agenda waard. Wij gebruiken een weekkalender en dit maal staan daar ook wekelijks leuk tips op het gebied van huis en tuin op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een leuke kleine agenda,fijn voor in je tas.Erg handig.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De thuisagenda's zijn zo handig! Afgelopen jaar hadden we de Pip agenda en het jaar ervoor de Blond Amsterdam variant. Dit jaar helaas geen Flow-agenda... We hadden nog te veel kerstzegels liggen ;)

  Ik gebruik zelf altijd een schoolagenda van de Action. Die ik nu eigenlijk niet gebruik, omdat ik geen school heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is leuk die agenda! Ook hier is hij "een beetje in gebruik" (vergeet er altijd in te kijken) .... gelukkig hebben we ook een weekplanner hangen met alle diensten/roosters en afspraken van manlief en mij hihihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze agenda ook. Hij is leuk, maar die van Pip vorig jaar vond ik toch wat leuker. De agenda is nu 'simpel' gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb al jaren de homeplanner, heerlijk in gebruik, daar plan je namelijk ook je boodschappen, weekmenu, hh taken ed in. Zo handig

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dezelfde agenda, maar kocht hem voor 1 euro op de kerstmarkt van iemand die hem dubbel had (hihi) en ik had nog genoeg kerstzegels. Dus dat kwam mooi uit. hij is inderdaad erg leuk. vorig jaar had ik een kunstagenda die we op ons werk kregen. beetje apart ding maar ook wel grappig.
  Flow is meer mijn ding. Voor de jongens ook erg handig want ik werk op 2 locaties en dan kunnen ze precies zien waar ik welke dag ben ;-) mochten ze me nodig hebben... dus het nieuwe jaar gaan we go with the flow Elizabeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke agenda hè, hier ligt die ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke keus dit jaar bij de zegels.....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, hij is leuk he? Ik was ook blij verrast met de agenda. Staan leuke dingen in en vooral de kaarten vind ik erg mooi.
  Ik vind het blad trouwens ook leuk om in te neuzen. Koop ik vaak voor mijn vakantie: heerlijk!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhh, ik dacht nog zo ik moet er vroeg bij zijn! Want dat leek me een leuke agenda. Zal nu al wel op zijn. Morgen maar ff er naar toe.Wie weet.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...