Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 april 2011

Klaar om weer te gaan scrappen

Vanavond heb ik op zolder maar weer eens alles klaar gezet op te gaan scrappen. Ik heb het maanden niet meer gedaan. Het is voor mij zowieso meer een voorjaarsgebeuren, omdat ik er daglicht bij nodig heb. Nu het 's avonds weer langer licht is, merk ik dat het weer begint te kriebelen. Het is altijd lastig om er weer in te komen. Maar ik kon vanavond de finishing touche doen van een spread door met bloemen aan de slag te gaan. Ik vond de bladzijde gewoon nog niet af. Sommige onderdelen waren ook nog niet vastgeplakt. Dat is ook een beetje mijn manier van werken. Ik maak een plannetje, zoek kleurtjes en maak een indeling a.d.h.v. de hoeveelheid foto's die ik wil verwerken. En dan ga ik met vormpjes en restjes schuiven. Meestal blijft het dan een paar dagjes liggen voordat het definitief wordt. En vaak dagen later volgt de laatste afwerking. Intussen heb ik al plannetjes gemaakt voor een volgende spread.


Links zie je mijn zelfgemaakte scrapotheekje, vorig jaar gemaakt a.d.h.v. diverse tijdschriften en internetsites. Het helpt me enorm om de juiste vorm of sfeer te vinden bij de foto's.
Rechts de spread die ik vanavond heb afgemaakt; het gedessineerde papier is gewoon inpakpapier. Ik vind het een sport om het scrappen zo goedkoop mogelijk te houden. Ik houd niet zo van het kant en klare spul en al die nieuwe lijnen papier.
Morgen heb ik weer een vrije dag en ga ik verder aan de slag. Met scrappen, met haken, met breien, met naaien? Ik weet het nog niet. Misschien wel van alles een beetje...

3 opmerkingen:

 1. Wat ben jij actief zeg!
  Jij verveelt je geen moment denk ik.
  Is jou dag nooit tekort?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elizabeth,
  Even nog je vraag beantwoorden ovver de cupcake kaarten, sorry dat ik zo laat pas reageer....Het zijn van die afbeeldingen die je uit moet knippen zoals bij 3D. Alleen dit is in pyramide vorm. Ik heb er van dat 3D tape tussen geplakt.
  Ik heb het boekje met 15 cupcake afbeeldingen bij euroland gekocht mocht je interesse hebben.

  Wat ziet het er gezellig uit bij jou met al je freubelspulletjes op je bureau, klaar om lekker bezig te gaan!
  Succes en freubel ze, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt inderdaad een lekker plekje, om te hobbyen.
  Het wordt morgen mooi weer, dus ik zou wel buiten gaan freubelen. Het is jammer als je op zolder gaat zitten.;-)
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...