Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 7 oktober 2011

Test .. blogger grrrr

Hebben jullie er ook zo'n last dat het uren, zo niet dagdelen of langer duurt voordat je berichten in de bloglijst van je vrienden staat?

10 opmerkingen:

 1. Komt hier idd ook geregeld voor, wat ik nu steeds heb is dat als ik een reactie plaats dat ik dan steeds zo'n codewoord in moet vullen en dan druk ik op enter en dan weer zo'n codewoord, en mijn reactie wordt niet geplaatst.... ook heel irri

  groetjes willemijncreaties.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. anoniem gaat dus wel...
  gr willemijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien moeten we blogger maar eens flink aan het jasje trekken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mag blijkbaar bij jou wel reageren hihi..
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik hoor het over en weer, Ik begin het nu ook als vervelend te ervaren, want het duurt steeds langer en bij regelmaat komt het voor.
  en mijn bericht van gisteren werd dus helemaal niet opgenomen in de lijst, net als bij jou. Reacties plaatsen kan ik wel. maar alleen met google chrome.
  Via Internet explorer kan ik zelfs niet via mijn blog mijn berichten editten. want ik heb de gereedschapicoontjes dan niet.
  Wel heb ik op mijn eigen blog de woordvarificatie weggehaald, dan hoef je die code niet meer in te vullen, maar ik hoor nog steeds dat mensen de berichten niet kunnen plaatsen. Dus Lekker klagen om het help forum.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geloof dat met mijn blog c.q. account alles redelijk oké is (ik zie niet altijd volgers staan, maar goed, da's geen ramp), maar ik vind het ook erg als er berichten van blogs die ik volg niet of heel laat in de leeslijst staan. Het is dan net of ik het niet leuk vind wat er geplaatst is en daarom maar niet reageer, maar ik zie het hele bericht dan niet en dan kun je dus ook niet reageren. Ik vind het ook erg jammer als ik iets mis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Af en toe is m'n leeslijst even weg, maar voor de rest heb ik geen problemen met blogger. Wel vind ik dat er minder gereageerd wordt op mijn blog, dus misschien hebben anderen wel problemen (of men vindt het niet meer zo interessant wat ik maak). Ik gebruik trouwens wel Google Chrome als browser, die levert veel minder problemen op dan Internet Explorer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil nu een nieuw bericht plaatsen want mijn tas is helemaal af, kan dus niet en moet het later weer proberen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb het zelf ook pas een paar x gehad, grrrrr.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...