Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

donderdag 13 oktober 2011

Nog even nagenieten...

Ik ben d'r werkelijk stil van... Wat een felicitaties heb ik gisteren gekregen. Zoveel warme en hartelijke reacties. Ik vind het echt heel bijzonder en het betekent veel voor me.Gisteravond is het nog best heel druk geworden met verjaardagsvisite. Je maakt van tevoren een soort inschatting, maar het gaat toch altijd anders. De kring zat echt helemaal vol en er moesten nog tuinstoelen van zolder bij gehaald worden. 'n Beetje afgedraaid was ik wel achteraf...


Even nog wat "kiekjes"... zie je dat leuke kleine doosje? Daar zat geld in verstopt...


En dan kwam toch ook het cadeau van Arthur en Petra.., ik heb wel even geduld moeten betrachten, maar later bleek dat alle geheimzinnigheid te maken had met het inpakken van .... deze portemonnee! Dat was in de winkel niet gebeurd (ja, plastic tasje..) en aangezien ik hier van de afdeling inpakken&hobby ben, was het lastig om ongemerkt een stuk papier te bemachtigen.
Ik ben reuze blij met deze portemonnee, want bij de vorige had de rits het begeven. Je ziet 'em links achter op de foto. Al het kleingeld viel er steeds uit. Ik had tijdelijk nog een ander exemplaar in gebruik die weer geen runner op de ritssluiting had zitten (rechts)... Maar deze nieuwe portemonnee is super ingedeeld met veel vakjes voor pasjes en klantenkaarten etc. En zelfs over de indeling van het muntgeld is nagedacht...


Van de boekenbonnen en het gekregen geld ga ik in elk geval het boek "Kerstballen breien" kopen. Als het niet voorradig is, bestel ik het gewoon bij bol.com. Daar heb ik hele goede ervaringen mee.Het feest is afgelopen, ik ga straks de vaatwasser leegruimen en alles weer op z'n oude plekje zetten. 
Buiten schijnt de zon, de herfstkleuren stralen me tegemoet. Mijn hart is licht en met een glimlach ga ik aan de slag. Het leven is goed, soms wel eens moeilijk, maar toch heel waardevol!

Lieve mensen, allemaal heel hartelijk BEDANKT ...

15 opmerkingen:

 1. Ik lees net dat je jarig ben geweest.
  Nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar kan ik mij op zo'n dag als vandaag alleen maar bij aansluiten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sluit me er ook bij aan ....ik heb zelfs nog heerlijk ff buiten gezeten (uit de wind) en ben ff aan het haken geweest ...maar helaas koelt het snel af...en brandt nu mijn houtkacheltje lekker...maar toch zalig ....
  ik ga morgen denk ik maar eens de trein pakken en een beetje mezelf verwennen ...met een beetje garen..een paar laarzen..en wie weet wat ik nog tegenkom?

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nog van harte gefeliciteerd. Zo te zien ben je goed verwend....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is je allemaal van harte gegund, zo'n verwendag en al je familie en vrienden om je heen.
  En niet alleen de cadeautjes maar het genieten van het samenzijn zijn zo waardevol. Fijn dat je ze genoten heb ondanks je griepje.. En het weer vandaag, dat was weer genieten. schijnt dat het weekend ook zo mooi wordt. Daar knapt een mens van op.. Heerlijk is dat.

  Nog een fijne avond
  lieve groet
  petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bedankt dat we mogen mee kijken naar je kadootjes, geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je na zo'n vermoeiende verwendag een gelukkig gevoel hebt overgehouden. Kun je nog een poosje nagenieten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn zo'n heerlijke verwendag! Geniet nog maar lekker even na van alle goeds.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk dat je zo verwend bent! Het is je van harte gegund. En met dit weer kun je idd prima nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lees nu pas dat je jarig bent geweest. Natuurlijk nog van harte proficiat. Super dat je zo'n gezellige dag hebt gehad.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze hebben je goed verwend!!! Heerlijk, daar kun je nog even van nagenieten. Ik lees, dat je al een goeie bestemming hebt voor een boek, dus jouw weekend kan niet meer stuk! Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh, wat erg! Ik ben je hele verjaardag glad vergeten! Ooooh, wat dom van mij!

  Nou, hier komt ie:

  VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!

  En wat heb je geweldig leuke dingen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja.. nu heb ik het ook, een blog-berichtje wat niet doorkomt.. We zitten allebei in de verjaardag-verwenneritus.. Leuk hé.. cadeautjes krijgen en lekker van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik lees dat je super verwend bent, fijn hoor. Groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...