Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

woensdag 18 april 2012

Wolkaartjes en kant-kaartje...Mijn verzameling wolkaartjes groeit en groeit. Ik begon er met 5 en inmiddels heb ik er al 50..
De eerste 5 kreeg ik van Marion, daar blogde ik HIER over...


Daarna kreeg ik van Ida 5 prachtige kaartjes over de post. Ik heb al vaker iets van Ida gekregen en als je op haar blog kijkt, dan kijk je je ogen uit. Ik bewonder haar om haar originele ideeën. 


Om Ida te bedanken maakte ik een kaartje voor haar. Niet zomaar een kaartje, maar een kaartje dat bij Ida past. Ik volg haar al een tijdje en dan leer je iemands stijl wel kennen...
Er werden wat spulletjes opgezocht en neergelegd..., en toen ontstond het idee van het gebreide kantje..
Dus ik zocht m'n allerdunste breinaalden op en hele dunnen glanskatoen en ik ging aan de slag. 
Dat resulteerde in dit kaartje:


Intussen bleef het wolkaartjes regenen..., want er kwam ook een envelop van Anneke binnen. Anneke is altijd druk druk, en zo heet haar blog dan ook. Ik volg haar nog niet zo heel lang, maar met veel plezier! Tjonge, ze is zo actief en wat een leuke ideeën heeft ze steeds. Ook Anneke stuurde ik een zelfgemaakte kaart om haar te kunnen bedanken!En op dezelfde dag kwam er nòg een envelop met wolkaartjes binnen, van Willy. Zij heeft twee hele leuke blogs en ik weet niet welke ik het leukst vind.., kijk HIER is de andere..
Ook uit deze envelop kwamen drie wolkaartjes:


Helaas had ik van Willy geen adres, maar een E-card van Hallmark als bedankje kan natuurlijk ook!


En vanmorgen had ik afgesproken met Catherine van Blij met draadjes; af en toe plannen we een gezellig handwerkmomentje samen!
En van haar kreeg ik doosje vol met wolkaartjes! Niet te geloven, wat veel.... Ik ben ze uit gaan leggen om een mooie foto te kunnen maken, en het waren er wel 34...!


Mooi hè..., ik laat ze steeds door m'n vingers gaan en sorteer ze dan weer zus en dan weer zo...
Nogmaals hartelijk dank, Catherine... En ik ga nog iets leuks voor je verzinnen, maar dat zet ik niet op m'n blog...., dat moet even geheim blijven!
13 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend lief van al die mensen om je van die prachtige wolkaartjes toe te sturen, zo fijn als mensen aan je denken! Maar ook heel lief van jou dat je zulke lieve kaartjes voor hun maakt om te bedanken. Dat heb je super mooi gemaakt met dat heel fijne breiwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke verzameling en dat iedereen je zo helpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is snel gegaan.... leuk om die kaartjes wol te sparen. Soms bewaar je dingen waar je een ander blij mee kunt maken. Heb ook nog even in de naaidoos van mijn schoonmoeder gekeken maar daar zat geen enkel kaartje in, wel een heleboel andere oude dingen. Ik moet het maar eens sorteren.
  Zelf heb ik maar 1 soort; wel een doos vol. Daar mag je gerust van hebben, laat het me weten via de mail.....
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flinke verzameling al en veel soorten. Als ik kaartjes tegenkom gaan ze mee en volgende keer laat ik mijn adres natuurlijk achter, want zo'n zelfgemaakt kaartje is leuk!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk toch al die gelijkgestemde mensen zal ook nog eens in de doos duiken ,wil je nog meer!!!gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat leuk gemaakt zo met het kantje en bandje en kaartje....en je verzameling groeit......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk die wolkaartjes, ik herken Maaswol die had mijn moeder vroeger ook in haar naaidoos. Nostalgie :-) Zelf heb ik niet van die kaartjes, maar heb wel eens op een blog gezien dat iemand ze zelf had gemaakt. Ik weet niet meer wie, jammer.
  Wat lief dat mensen je zomaar een wolkaartje toesturen.

  groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad werd ik verrast met een hele mooie kaart. Heel erg bedankt. Maar ook ontzettend leuk dat er meer mensen reageren en ze je toesturen. Geniet e an. @

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha.. ik dook ook in m'n oude naaidoos en vond ook 2 kaartjes voor je!!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke verzameling! Ik herinner me nog van vroeger dat mijn moeder een doosje had met deze kaartjes: voor alle te stoppen sokken en mijn maillots!!!
  vreselijk, met een stop in die dingen naar school en alleen op zondag een nette aan........haha......lang geleden!!
  groetjes, sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, je verzameling groeit heel erg hard zo! Wij hebben ook nog wel wolkaartjes in onze verzameling zitten, maar die worden zo af en toe nog gebruikt. Spaar je ook 'lege' kaartjes? Zo ja, dan zal ik ze voor je bewaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig om zo'n verzameling te hebben en wat lief dat iedereen voor je mee spaart. Ik zal ook voor je uitkijken naar kaartjes.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat leuk!!! heerlijk dat mensen zo met je meedenken en je verwennen. en wat een mooi kaartje heb je gemaakt, super! groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...