Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 10 april 2012

Vraagje: tabbladen en berichten...

Bij verschillende blogs zie ik dat er bovenaan tabbladen zijn gemaakt, zodat je b.v. snel "patronen" kunt vinden of "over mij"...Na heel veel gedoe is het me eindelijk gelukt om ook zulke tabbladen of pagina's te maken.
Vervolgens wilde ik daar natuurlijk mijn berichten aan koppelen...
Lekker alle haakberichten onder het juiste tabblad en alle breiberichten bij breien...Maar.... dit lukt me niet. Althans ik kan nergens vinden hoe ik dit zou moeten doen!
En na wat gegoogle las ik dat daar tabbladen niet voor zouden zijn...Intussen heb ik al weer een aantal tabbladen weggehaald... Ik ben nu bezig met de patronen die ik op mijn blog gezet heb, daar te rangschikken zodat e.e.a. snel is op te zoeken.


Later dacht ik; zou het niet zo zijn dat je vanaf het begin al je berichten steeds moet maken in het juiste tabblad... en dat het achteraf niet meer kan...?Wie van jullie weet hoe dit zit? Ik zie bij diverse mensen goed werkende tabbladen, dus het moet wel kunnen!

15 opmerkingen:

 1. Ik heb begrepen dat je je berichten direct op het betreffende tabblad moet plaatsen. Ik zou aanvinken ook prettiger vinden. Maar helaas. Gelukkig heb je de categorieën waarmee je alle berichten kunt selecteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou je niet kunnen helpen, ik heb ooit geprobeerd tabbladen te maken, maar liep dus ook tegen dit probleem aan en heb toen alles maar weer weggehaald. Slim idee om hier om hulp te vragen, daar had ik niet eens aan gedacht haha.
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer genoeg ben ik een heel slecht in dit soort dingen ,blij als het werkt maar er is vast iemand die je helpen kan ,gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je moet voor je tabbladen aparte bladen maken. Je kan alleen niet iedere keer nieuwe berichten plaatsen. Je moet dan het blad aanpassen. Althans zo doe ik het nu, het werkt wel.

  Grtz,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een werkje maar dan heb je ook wat. Je tabbladen zijn gekoppeld aan pagina's. Als het goed is kun je er 10 aanmaken dus ook 10 tabbladen aanmaken.
  Als je al die berichten op die pagina kwijt wil wordt het knippen plakken onder elkaar op die ene pagina met bv de titel Brei patronen of linkjes plaatsen naar de betreffende berichtjes die je al op je blog hebt geplaatst.... :-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik ontdekte laatst jou tabbladen en toen ik keek zat er niets onder,hi,hi! Ik heb mij er ook aleens in verdiept maar snap het niet en als ik bovenstaande reactie lees word het mij te ingewikkeld ;-( Succes en ik heb je teruggemaild over het popje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat je labels ook al de nodige verdeling van breien,... geven, Misschien deze link op zo'n tabblad plaatsen, dan kom je bij alle brei berichten uit, die je als 'brei' hebt gelabeld, begrijp je het?!
  bijvoorbeeld zoals deze volgende link:
  http://busybessy.blogspot.com/search/label/breien (ik zie dat ze dat zo op freubelweb ook doen)
  SUCCES

  BeantwoordenVerwijderen
 8. o wat gaaf dat jij deze vraag stelt want ik heb ook al zitten googelen en krijg het niet voor elkaar........
  maar als je labels aanklikt..want die wil ik graag op mijn blog...springt dan ineens alles goed of moet ik dan ook onderverdelen of doet meneer blogger dat...
  Succes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja precies, je moet die tabbladen handmatig aanpassen steeds. Is dat handig... nope haha!
  En de blogs met goedwerkende tabbladen... zijn dat dan blogs waarvoor betaald wordt... geen idee hoor.
  Het zou handig zijn als je echt onderscheid kunt maken in je berichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey
  Ik heb ook tabjes, maar zoals Sofie zegt, dat zijn de labels.

  Je geeft aan ieder bericht wat je plaatst een label mee en bij je instellingen - indeling voeg de gadget labels toe.

  Ik weet niet of je dit bedoelt maar op mijn blog
  http://sandras-handmade.blogspot.com kun je zien wat ik bedoel.

  suc6 ermee.

  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Labels heb ik al, dat werkt goed. Maar ik bedoel die tabjes die mensen soms bovenaan hebben staan. Ik zie dat bij jou de tabjes bovenaan eigenlijk werken als de labels bij mij in de rechterkolom...

   Verwijderen
  2. het is inderdaad gewoon hetzelfde alleen op een andere plek. Als je echt de tabjes wilt maken moet je iedere keer je standaardbericht voor de pagina wijzigen.

   Verwijderen
 11. wat een ingewikkelde materie! Ik ga me er niet aan wagen.

  Heb je er aan gedacht dat je misschien het 'Helpcentrum' kunt mailen? (staat onder aan de site met je Dashboard)
  J
  e labels werken prima, maar je wilt misschien de tabjes er als extraatje bij???

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ingewikkelde materie, ik ga me er maar niet aan wagen!

  heb je al geprobeerd om het 'Helpcentrum' te mailen? (staat onderaan de site van je dashboard)

  Als ik iets bij je wil opzoeken, doe ik dat via de labels, die werken prima, dus voor mij hoef je geen tabjes te maken hoor ;-)

  groetjes marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb de links op mijn tabblad zo gemaakt zoals ik links van externe pagina's invoeg, dus gewoon het blogbericht wat ik wil linken openen in een extra venster, het linkadres kopiëren, en dat als link in het tabblad plakken. Dit kun je altijd aan blijven vullen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...