Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 27 juni 2014

Flow vakantieboek 2014

Heb je hem ook al, het Flow vakantieboek voor deze zomer van 2014?
Ik heb hem gisteren gekocht, en hij is lèuk .... !!!!
Eigenlijk had ik hem voor de 'echte zomervakantie' willen houden, je weet wel ... die 6 weken vrij in het onderwijs ...
Maar omdat ik nog niet zoveel uren werk en alles op een laag pitje staat, voelt het richting zomervakantie gewoon een beetje anders. Ik ben nu al veel thuis en enorm veel buiten. Ik doe nu al alles in een rustig tempo. Nee, die overgang naar de zomervakantie zal niet zo duidelijk zijn als andere jaren ...

Maar, ik had het over de FLOW ...
Het is een lekker dik nummer vol leuke artikelen en verhalen, maar ook vol met mooie papiertjes, plaatjes en ideeën om tot jezelf te komen ... B.v. d.m.v. een schrijfboekje, harmonicaboekje, vakantieboekje, tekenboekje etc..
En ook leuke dingen om te knutselen, zoals b.v. deze poezenpoppen . Of met stickers zelf je camping vorm geven ... Een lekker nutteloos werkje, maar niksen blijkt juist goed te zijn voor een mens!
En de vakantieslinger heb ik al opgehangen aan de klamboe. Tja, die klamboe gaat vanavond dicht, want we hebben al een paar nachten last gehad van een mug. En natuurlijk ben ik weer geprikt .. (het zal wel een borduurmug geweest zijn :)
Geweldige quotes, waarbij prachtige geïllustreerde postertjes zitten ...En natuurlijk nog veel meer. Enne.. ik heb echt geen aandelen van Flow hoor. Ik vind het alleen maar een erg leuk tijdschrift en boek. 
Gelukkig heb ik het vakantieboek van vorig jaar nog liggen, en daar heb ik toen niets uit gemaakt (maar wel alles uit gelezen) ...


7 opmerkingen:

 1. Ziet er als een leuk tijdschrift uit. Lekker zoveel vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk blad. Ik heb een abonnement op het maandblad maar dit vakantieboek lijkt me ook heel leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had er nog al posts over gezien - ik moet dringend naar de winkel ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk blad de Flow, al vind ik het vakantieboek altijd best prijzig maar ik heb nog bonnen liggen dus ws ga ik hem toch aanschaven;-))) Heerlijk dat je wat meer rust in je leven hebt ingebouwd, hier idem al lukt het helaas niet altijd, fijn weekend, liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is het niet handiger om de klamboe nu al dicht te doen? Zo hebben de muggen nog lekker lang de tijd om zich onder de klamboe te verstoppen ;-)
  Veel plezier met je boek, zo te lezen ga jij je er wel mee vermaken (zou helemaal niets voor mij zijn, ik houd absoluut niet van de flow). Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O ja hoe herkenbaar, ik kan ook niks laten liggen tot de vakantie dan heb ik er al van alles uit gehaald en gelezen... :-) Gelukkig heb je die van vorig jaar nog..,.,

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Je enthousiasme doet me denken aan de vakantieboeken die wij vroeger kregen, geweldig vond ik die! En ondanks tips en aanwijzingen om toch maar vooral niet alles in de eerste week te doen, te lezen, te knippen en te kijken, deed ik dat natuurlijk wel! Als het boek dan uit was, had ik er wel een beetje spijt van, maar ik had er in ieder geval van genoten.
  Net zoals jij nu met de Flow, veel vakantieplezier! ;-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...