Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 31 mei 2013

Haakrol Wieke, patroontje 16 t/m 21Ik ben nog steeds enthousiast over de haakrol van Wieke ... Elke maandag is er weer een nieuw patroontje en ik ben gelukkig weer helemaal "bij" en probeer dit nu zo te houden!


De vorige keer liet ik patroontje 11 t/m 15 zien. Vandaag het vervolg:


Patroontje 16: samen gehaakte stokjesPatroontje 19: reliëfstokje (voorlangs)
Ook vandaag heb ik weer de foto's bewerkt; deze keer ronde hoekjes en gekozen voor sephia-tint.
Kijk maar eens naar het verschil ...Vandaag gebruikte ik het programma Photoscape dat je gratis kunt downloaden. Het is een wat groter programma dan dat ik gisteren gebruikte. Ik ben er nog lang niet uit wat je er allemaal mee kunt doen, maar dat vind ik nu juist het leuke er aan...

7 opmerkingen:

 1. Je bent goed bezig met je foto's, Elizabeth. De sepiatint maakt het allemaal net wat mooier en de ronde hoekjes geven de foto's een vriendelijke uitstraling. Veel plezier met je ontdekkingsreis in dat nieuwe programma. Altijd leuk zo'n uitdaging.
  Je haakwerk ziet er overigens ook prachtig uit. Leuk, zo'n rol, maar dat heb ik al vaker gezegd, geloof ik. Trouwend, dat kleed wat onder je haakwerk ligt, ziet er ook prachtig uit.
  Een heel fijn weekend! Het zonnetje schijnt eindelijk, dus lekker genieten.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je rolletjes wordt al een aardige rol. Ik kijk eerst maar eens wat jij allemaal met die foto's gaat doen.
  Groeten van Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he dat spelen met foto's.. Dit programma ken ik zelf ook niet, zo leer ik ook nog iets bij. De haakrol ligt er netjes bij...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Elizabeth jij bent ook lekker aan de haak. MOOI !
  Dit is nu weer een haakrol ipv een breirol. Beetje nieuw voor mij.Ik moet echt nog het 1 en ander overal inhalen, alhoewel ik overal vele berichten lees. Ik ben soms zoet tot midden in de nacht.
  Wat je zegt over mijn lapjes klopt hoor, ik heb de fotootjes laten zien om niet helemaal terug te hoeven naar een bericht van .... Augustus 2011. Ik had een volledig jaar niet meer geblogd vanaf toen en er was ook niks van handwerk uit de mouwen gekomen.
  Maar nu wil ik die deken gewoon AF hebben. Dus ben ik nu pas de vierkantjes aan elkaar aan 't naaien maar eerst nog een paar randjes haken.
  Zo meiske laten we nu ff lekker genieten van het zonnetje dat hier volop schijnt. Heu .. ik hoop bij jullie ook.
  Lieve groet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Elizabeth,

  Die gehaakte rol is zo knap hé.
  Ik zie dat je ook met de foto's aan het spelen bent :-)
  Mijn programma is er ééntje voor op de ipad, die van u ken ik niet, maar denk dat ze allemaal even leuk zijn hé :-) Sepia is ook mooi hé!

  Groetjes, jaimie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...