Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 28 mei 2013

Een hobbykamer !

Ja, we hadden een kamer over.... Zoon Arthur heeft nu zijn eigen stekje en bij ons werd het dus tijd voor reorganisatie!

We hebben een grote zolder, en een hele grote, een middelgrote en een wat kleinere slaapkamer op de eerste verdieping.
Arthur had de middelgrote kamer tot zijn beschikking, Robert de kleinere en DH en ik de grote slaapkamer.
Maar de kamer van Robert was veel te klein voor hem; een knul van 2 meter heeft een extra lang bed nodig en kan ook zijn benen niet kwijt onder een tienerbureautje ...

De kamer van Arthur is nu die van Robert geworden en wij slapen nu op het kleinste slaapkamertje...
Knus hoor, net alsof je in de caravan slaapt. Ik kan net achter het bed langslopen en links en rechts staan er wat lage kastjes.

En de grote slaapkamer is dus hobbykamer geworden! En ook meteen de kleedkamer, want er is over de hele breedte een ingebouwde kast. Daar kunnen we nu alle drie al onze kleding in kwijt. Er moeten nog schuifdeuren voor komen, en een ingebouwde tl, maar dat is het werk van DH....


In de zomervakantie wil ik het verfwerk nog gaan doen, en t.z.t. wil ik ook nog ander behang. Maar ik ga tegenwoordig wat gedoceerd om met mijn energievoorraad en daar hoort ook prioriteiten stellen bij. Niet alles hoeft meteen pico bello in orde te zijn...


Ik geef even een '360 graden rondleiding'...

In de zwarte ladekastjes heb ik al mijn papiersoorten A-4 formaat opgeborgen per kleur..
De plastic bakken houden mijn lapjes stofvrij ...
Het is ook heerlijk om aan deze tafel te zitten handwerken... 
Nou, als iemand mij zoekt, dan weet je het wel hè...?

25 opmerkingen:

 1. heerlijke kamer lijkt het me en wat een lekker plekje aan die tafel........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om de beschikking te hebben over zo'n grote kamer, alles ziet er ook meteen zo opgeruimd uit. Fijn zo'n werktafel waar je je werk gewoon op kan laten liggen. Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Elizabeth, volgende week kom ik gezellig bij je aan tafel zitten. Wat heerlijk zo'n werkplek. Niet meer atijd de tafel op te ruimen omdat je moet gaan eten.
  Groeten van Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke grote kamer heb je tot je beschikking. Fijn gevoel, vind ik, een eigen plekkie.
  Groetjes,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er nu al fantastisch uit!! Heel veel plezier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk zo een grote hobbykamer.

  Je hebt gelijk hoor om af en toe wat te doen. Het is wat je zegt, niet alles hoeft er in één keer pico bello uit te zien.

  Geniet van je kamer.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk is het om een eigen hobbykamer te hebben, je kan je spulletjes lekker laten liggen, hoeft niet elke keer op te ruimen, wél af en toe ;)
  Heel slim om met de energie gedoceerd om te gaan, ook ik leer dit steeds beter en het geeft veel voldoening:)
  Veel hobbyplezier,
  liefs,Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bofferd, wat heerlijk zo'n kamer, ik heb er ook een hoor, zalig je eigen spullen op je eigen plekje!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, dit lijkt me heerlijk! Maar het duurt nog wel even boor hier iemand de deur uitgaat, dus bezetten we met plezier nog de keukentafel en de bank :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker zeg, ik ben zelf ook nog niet helemaal op orde, maar mijn naaispullen en wolletjes allemaal op de perfecte plek en natuurlijk een goede werktafel. Logisch toch dat de rest dan nog niet af is. Elizabeth, geniet ervan! Het is je gegund!
  Gr. Mariet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk hoor Elizabeth ,heerlijke plek ,kan je alles lekker laten liggen en zo weer verder gaan ,geniet er van

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een heerlijke hobbykamer, wat zul jij genieten! Heerlijk al die kastjes en laatjes om je spullen in op te bergen. Weet je nog precies wat je waar verstopt hebt? Ik was na het inrichten van mijn hobbykamer de helft kwijt. Nu, ruim een jaar later, is het leuk om af en toe eens een laatje of kastje open te trekken en me te laten verrassen door wat erin zit, hihi.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wow, wat een heerlijke ruimte! Het is zo prettig om een eigen hobbyruimte te hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk, van alle gemakken voorzien!
  Dat doe je goed, gedoseerd omgaan met je energie!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk veel ruimte voor je hobby(s). Lekker opgeruimd. Handig zo'n kleding wand. Zijn alle andere kasten en kastjes met jouw spullen gevuld??? Die kringloop schatten moeten toch ergens heen....
  Veel plezier op je nieuwe stek en er komen meer dagen.... rustig aan dus met die verfkwast.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heerlijk!! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, maar ik weet dat dat niet hoeft.. waarschijnlijk zitten wij na de zomervakantie in hetzelfde schuitje als jullie nu! En omdat ons jongste kind nu net op kamers is, en de oudste dit dus na de zomer gaat doen, betekent dat zeer waarschijnlijk straks een 'leeg-nest-syndroom'!! Heb ik wel een mooie hobbykamer.. maar geen kids meer thuis ;( Geniet van je mooie stek, en groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. O, wat een zaligheid zo'n eigen stekkie, helaas heeft Patrick mijn hobbykamer overgenomen en zwerven mijn spulletjes nu overal. Ben dus regelmatig iets kwijt maar dat probleem ga jij niet meer hebben. Veel knutselplezier in je mooie kamer,meis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Om jaloers op te worden ;-) Heerlijk hoor! En heel goed wat je schrijft over je energieverdeling!! Dank je voor je lieve berichtje! Komt goed!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie plek ,heerlijk om je terug te kunnen trekken muziekje op lekker relaxen! En dat verven komt wel weer..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goh Elizabeth, je hebt me daar een prachtig eigen plekje gekregen dunkt me! Zo plezant om alles georganiseerd in je kamer te hebben en alles meteen terug te vinden! Proficiat, je mag er best trots op zijn.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd met je nieuwe hobbykamer, het ziet er al helemaal gezellig en goed ingericht uit! Heerlijk hé, zo'n plek waar je kunt fröbelen en als je klaar bent doe je gewoon de deur dicht en ga je de volgende keer weer verder waar je gebleven was. Sinds een paar dagen heb ik ook een eigen kamer, dus het gevoel herken ik wel. Alleen is mijn kamer nog lang niet zo mooi ingericht als de jouwe...... ik heb ook veel minder spullen, maar hij gaat vast wel vol komen.
  Veel plezier met je nieuwe plek!
  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo heeft ieder nadeel z'n voordeel. Of nou ja een kind uit huis is ook niet altijd een nadeel bedoel ik.. tijd om z'n eigen leven te leiden en tijd om je huis te herveroveren, hahaha. Mooie knutsel/kleedkamer heb je er voor terug. We weten je weer te vinden.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...