Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

woensdag 1 februari 2012

Winter...!

'k Had het niet meer gedacht ruim een week geleden, maar we krijgen toch nog een beetje winter..
Ik ken genoeg mensen van wie het echt niet hoeft, maar ik vind het er gewoon bij horen.
Toen het officieel herfst was, vond ik het nazomer weer. En toen de winter begon, leek het herfst ... met storm en wat regen... En dan zou je zomaar in de lente vervallen... Nee hoor, eerst lekker vriezen; sneeuw en ijs horen er bij!Nu was ik vanmorgen even niet zo blij met de kou. Ik wilde weg gaan om half 10 en m'n auto wilde niet starten. Ik noem hem altijd "me waggie", het is een blauw Seatje, een ibiza, en ik ben er best blij mee. Vanmorgen dus even niet, wat ik ook deed, hij wilde niet gaan draaien...


Ik wilde boodschappen gaan doen en nog even langs m'n werk... Niks dus van dat alles, onverwacht huisarrest. En eigenlijk was het niet erg, want ik heb toch veel gedaan in huishouden! Dat werd ook echt wel weer eens tijd, ik zag het gewoon schoon worden. En dan nog het zonnetje erbij...

Tussen de middag kwam DH even langs, kreeg het waggie ook niet gestart, maar hij had een andere accu meegebracht. En toen die er eenmaal in stond, was het euvel geleden! Dus ik kon vanmiddag alsnog de voorraad aan gaan vullen. Ik haal altijd boodschappen voor een paar dagen tegelijk. Tot zaterdag ben ik er dus weer vanaf!

M'n hobbyhoekje beneden is weer netjes, nu staan er alleen op zolder nog wat dozen en losse spullen om op te ruimen. Er kwam na de bloggerdag toch nog een hoop "rommel" uit de loods..., alsof ik terug kwam van vakantie...
Vanmiddag ben ik weer begonnen met 2 nieuwe breiblokjes, zo leuk om te doen. De één is een ajourpatroontje en het "crocussen" en de ander heet "flesjes", een structuurpatroontje.

Inmiddels ben ik ook druk bezig jullie blogs bij te lezen, ik had echt een beetje achterstand gekregen.
Het is zo leuk om te zien waar jullie mee bezig zijn; lekker fel gekleurd haakwerk van bloemetjes en granny squares, hartjes, borduurwerken, patchworkhuisjes, breiwerk...


En eind van de week kunnen we schaatsen, zegt men... Ik niet hoor, ik vind het leuk om te zien, maar 't is niet aan mij besteed!

16 opmerkingen:

 1. Je bent niet de enigste dat overkwam mij ook, wel grappig dat jij ook het huishouden bent gaan doen, ik ook haha .

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat balen als je auto niet wil starten... Gelukkig heb je je tijd nuttig besteed, hahaha!
  Ja, ik vind de winter ook heerlijk. Lekker de zon er bij, dan ziet alles er toch ineens wat vrolijker uit.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk hoort de winter erbij, al is het alleen maar zodat we het voorjaar waarderen ;-)
  Ieder jaargetij heeft zijn charmes, net als ieder leeftijd, ieder mens; alles en iedereen heeft zijn pluspunten en zijn "iets minder gewaardeerde" kanten, het één kan niet zonder het ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Elizabeth! Ik heb van de week jouw blog ontdekt en werd gelijk "gegrepen" door de meebreideken en ben er dan ook meteen aan begonnen! (Staat vandaag op m'n blog, met een verwijzing naar de jouwe)
  Dus ik zal hier nog vaak te vinden zijn!
  Enne... van mij mag het ook nog wel een beetje winter worden hoor, al ben ik wel een koukleum en blijf ik liever binnen!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat een pech maar toch ook weer niet,je huis weer aan kant is ook lekker en ik vind een beetje winter ook heerlijk, goed excuus om op de bank te zitten met een handwerkje en een kop thee want op het ijs zien ze mij niet met die gammele knietjes van mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooohh wat heerlijk wit!! hier nog niks hoor, wel heerlijk koud! Ja, ik heb het ook nodig hoor...even lekkere vrieskou...dan genieten we straks juist weer extra van het voorjaarszonnetje! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, wat balen dat je auto het niet deed. Dat is echt lastig, want vaak komt je hele planning er door in de war. Gelukkig is het probleem verholpen.

  Wel heerlijk dat je nu even met frisse wind door het huis hebt kunnen razen. Dat is een klusje waar je anders vaak niet zo'n zin in hebt. Goed van je dat je niet bent gaan hobbyen, dat was ik waarschijnlijk gaan doen...

  Ik hoef geen sneeuw hoor. Ben het hele weekend in Amsterdam. 's Ochtends vroeg eruit, dan mag van mij de zon al wel schijnen. Stuk veiliger...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig heb je van de nood een deugd gemaakt, onverwacht misschien, maar ook wel lekker! En is je autootje gelukkig weer gemaakt! Tja, zowel mensen als het weer doen niet altijd wat je verwacht, gelukkig leren we daardoor mee te bewegen met wat er op ons pad komt... Geniet van dit staartje winter, en succes met je breiblokken. Ik ben benieuwd! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geniet heerlijk binnen van het koude weer, kacheltje hoog, haak of frutsel werkje erbij heerlijk die kou.
  Gaat nog even duren las ik dus wordt genieten voor u de komende dagen
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan er ook niet goed tegen als de auto niet start , gelukkig nog geen problemen mee gehad nu , wel met de politie ...net een bekeuring in de brievenbus...ik had maandag voor de deur van mijn huisarts geparkeerd en dat mag dus blijkbaar niet ,er was nergens plaats ....dus ik ga dadelijk eens naar het politieburo om mijn gedachten te zeggen daar ....ik ben boos ,het buro is om de hoek van de straat van de huisarts , ze hebben er maandag goed bekeuringen kunnen schrijven want alles stond er vol en daar maak ik me dan boos om ....het zal wel niet helpen :-)

  Ik kijk ook graag schaatsen maar zelf niet nee...

  liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er mooi uit, maar ik ben toch blij dat ik er niet uit hoef ;-) Maar een auto die het dan doet, is wel zo fijn! ps. kijk eens op www.hetwinkeltjevanNicole.nl Zij verkoopt tafelzeil al vanaf 10 cm! Hoef je niet gelijk een meter te kopen! ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik herken het wel, een beetje winter en mijn hatsjoe zo noemde ik mijn auto altijd, (daihatsu cuore) stond stil en pas met een nieuwe accu wou hij wel weer. Inmiddels heb ik een andere auto.
  Onverwacht andere dingen doen is vaak ook wel heel leuk, doe je iets wat je anders niet zo snel zou doen of tijd voor hebt.

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lastig een auto die niet wil starten, heb het één keer gehad en moest toen afgesleept worden naar de garage (met de hond achterin de auto).
  Wat mij betreft mag het nog wel even blijven winteren, niet voor het schaatsen, maar gewoon omdat het wel lekker weer is zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zag (ziet) het mooi wit bij jou joh!

  Balen dat waggie niet nou starten (daar heb ik nou nooit last van hihihihihi, ik heb geen waggie maar een fiets .... maar eerlijk is eerlijk door die snijdende kou gaat ook dat niet zo soepel als normaal hoor hahahahhahaha).
  Hoop dat waggie je vandaag wel weer van dienst was!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O..., maar dit is niet mìjn tuinje hoor... Deze foto heb ik van internet geplukt....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. QUE FRIO!!!!!!!!!
  AQUI ESTAMOS MEDIO HELADOS.
  SALUDITOS

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...