Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

zaterdag 25 februari 2012

Krokusvakantie...HEERLIJK..... een week vakantie! Het spreekwoord zegt "na gedane arbeid is het goed rusten"..., en dat ga ik dan ook lekker doen.
Vanmorgen wilde ik uitslapen, maar wat dacht je? Gewoon om 6 uur wakker, net als anders. Om toch maar even het vakantiegevoel erin te houden,  heb ik een ontbijtje naar de slaapkamer gehaald, met laptop en handwerkjes erbij. DH is twee dagen weg en ik heb het "rijk"even alleen. Dat betekent dat die twee apenkoppen van poezen ook lekker mee naar boven en op bed mogen. Slapen willen ze nog niet, ze halen allerlei capriolen uit aan de open trap naar zolder, waarvan de treden rondom  helemaal bekleed zijn met vloerbedekking, dus ze kunnen daar bijna onderste boven aan hangen. Wat ze dan ook doen....Natuurlijk heb ik weer de nodige plannetjes gemaakt voor deze vakantie. Ik ben helemaal geen uitgaanstype, dus voor mij geen dagjes-weg-vakantie. 
Op de zolder hebben we wat re-organisatieplannen op stapel staan. Ik kwam daar chronisch opbergruimte te kort en maakte er elke keer een grote rommel van. Met als gevolgd dat er niet meer te werken viel.
Ik heb er nu twee vakkenkasten bij en ben deze aan het inrichten met plastic boxen vol hobbyspullen. Lekker overzichtelijk, want je ziet meteen wat erin zit. Ook alle mappen kunnen nu per categorie in een vak.
Jullie houden de foto's nog van me tegoed!


Verder zal ik lekker vaak aan de hobby zijn in deze vrije week, denk ik zo. Ik wil de meebreideken een eind in elkaar gaan zetten. Ik ben nu bijna op de helft van de blokken en kan dus de bovenste helft definitief maken. Het wordt een deken van 100 blokken, 10 bij 10 blokken van elk 20 cm in het vierkant.


Op de Blogger ontmoetingsdag heb ik de Big Shot overgenomen van Jacqueline. Ik heb nog niet eens tijd gevonden om daar uitgebreid mee aan de slag te gaan... Zodra m'n bureau op zolder opgeruimd is, ga ik dat eerst eens doen.

Intussen heb ik m'n ontbijt op, tussendoor dit berichtje gemaakt en nu ga ik eerst nog wat strijkgoed wegwerken, lekker douchen en daarna de weekendboodschappen halen!18 opmerkingen:

 1. Hoi Elizabeth,
  Geniet heerlijk van je welverdiende vakantie! (Hier is het weer voorbij...) Ik hoop dat je lekker je dingetjes kunt doen, en goed kunt bijtanken! Hartelijke groet,
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HONDERD blokken!!! Oei, dat in elkaar zetten wordt een hele klus. Ik heb een deken gemaakt van 54 wat grotere blokken en heb aan het "monteren" van de deken menig uurtje gespendeerd. Het is inderdaad een goed vakantieproject.

  Groeten, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet lekker van je vakantie en het fröbelen.
  Ik ben heel benieuwd naar de foto's van een opgeruimde zolder. Daar kan ik misschien ook iets mee (ik ben een sloddervos... tja)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lag ook al om 7 uur naar het plafond te staren. Mopper. OOOOOH, ik wil ook een weekje vrij!! Maar ik spaar nu alles voor Van Katoen :-)
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och hemel, wat ben je er vroeg bij. Ik wens je een hele fijne vakantie, met heel veelhobbyplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat wordt heerlijk rommelen in de vakantie , geniet er van ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met al je ruim-ideeën (die foto's willen we inderdaad graag zien) en geniet van je vakantie, ga ik ook doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet lekker van je vakantie,
  Groetjes hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je kinderen hebt krijg je te maken met vakanties en als je kleinkinderen hebt ook. Oma moet dus mee naar een huisje in Zeeland om de voorjaarsvakantie mee te beleven. Mijn dochter en de drie kleindochters en ik, 5 meiden, gaan naar Kamperland 10 km. van Middelburg. Spelletjes mee en de jongste en Oma de haakspulletjes en natuurlijk kijken we overal naar ***wolwinkels***. Veel plezier Elizabeth met je vrije dagen en als de zolder is opgeruimd en je eigen bovenkamertje komen er vast allemaal Voorjaarsbollen ideetjes naar buiten. En de katten ik zie het voor me ze lijken op mijn bouwvakkers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk, lekker het rijk alleen, ik zou zeggen geniet ervan, het vliegt zo maar weer voorbij :-). En net als, denk ik, de rest ben ik wel heel nieuwsgierig naar de foto's van je zolder. Fijne hobbydagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. plannnen gnoeg, geniet van je vrije tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geniet maar lekker van je vakantie, plannen genoeg zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh meis het is je gegund een weekje vrij en geen werkdruk te hebben.
  Dat ruimtegebrek dat herken ik maar als te goed zelfs nu ik er een hele kamer voor heb. Het liefst zou ik een hele kastenwand willen hebben tot aan boven het plafond.. :-)) haha misschien ooit in mijn nieuwe huis.. geen inloopkast voor mij, maar wel een inloophobbyruimte hihihi. toch vrees ik dat het bij mij altijd wel rommelig zal blijven ik kan ook alles zo lekker overhoop halen.. om het vervolgens weer helemaal op te gaan ruimen. wat ook wel lekker is als je alles weer eens in je handen hebt.
  Ik ben heel benieuwd naar je foto's en wat voor kast je hebt
  dat reorganiseren
  geniet van je vrije dagen en rust :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een goede plannen allemaal, Elizabeth, geniet lekker van je vrije week en succes met de deken wat een mega-klus meis! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijne vakantie meis! Heerlijk genieten, heerlijk hobbien, heerlijk reorganiseren kortom heerlijk gewoon doen waar je zin in hebt!!!!

  Veel plezier!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. heerlijk hé, wij hebben ook vakantie nu. ga maar lekker veel handwerken en idd als het allemaal een plekje heeft werkt het veel handiger! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik hoop dat je heerlijk geniet en geniet van een opgeruimd bureau

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...