Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

donderdag 16 februari 2012

Tweemaal een award

Gisteren kreeg ik van Hester een award, zo leuk om te krijgen. Dankjewel, ik vind het echt een waardering!


Volgens de spelregels moet ik nu 7 dingen over mezelf vertellen. Maar dat heb ik al een paar keer eerder gedaan, dus ik zou maar in herhaling vervallen. De award moet je vervolgens weer aan 15 andere bloggers doorsturen. Geen eenvoudige klus, want Hester heeft een heleboel - voor mij bekende - bloggers al vereerd met deze award. Dus ik heb besloten om hem niet door te geven.


Vorige week kreeg ik van Ida deze award, maar dan wel voor mijn andere blog "Zo mooi...zo leuk" .
Ook toen besloot ik hem niet door te geven. Maar ik vond het wel heel leuk van Ida. Je moet ook beslist bij haar een kijkje gaan nemen, want ze maakt heel unieke dingen!

Enne..., nog even wat anders. Over Blogspot: sinds vanmorgen een gruwelijk irritante en onduidelijke versie van woordverificatie bij heel veel blogs... En... ondanks dat ik Google Chrome gebruik kan ik niet meer op diverse blogs en krijg ik een wit scherm. GRRRRRRR..

12 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook last van, maar dan op de eee-pad. Krijg de woordverificatie wel te zien, maar kan niet op publiceren drukken, dat knopje is weg namelijk...

  BTW, die awards heb je helemaal verdiend! En die mail, die komt nog wel. Ik UWYH lekker verder achter m'n naaimachine, dus ik heb de pc bijna niet aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!!

  Gewoon weglaten die woordverificatie! We hebben toch een spamfilter op blogger! Wel lachen, wat ze daar inzetten zijn gewone reacties, en de echte spam laten ze door!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja heel irritant die nwe woordverificatie. Kan het wel intikken en dat pakt ie ook wel maar heb sowieso een hekel aan die verificaties. Gefeliciteerd met je awards :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het verdiendt, gefeliciteerd.
  Woordverificatie heb ik uitgeschakeld.

  Groeten Miny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd,Elizabeth met deze award.
  groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met de awards.
  Kijken of het me lukt met de woord verificatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Je paasballen zijn prachtig!!! die met die theepot, wow!!!! Ik krijg steeds twee van die woorden die bijna niet te lezen zijn!! Waardeloos.. nou ja! fijne dag nog!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd met verdiende onderscheiding gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, en de irritatie zie ik al op verschillende blogs rondwaren, je kan het blijkbaar uitschakelen, dus DOEN !!!!!!!!!!
  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je awards, leuk! Ja, ik kwam het ook tegen...niet te lezen!! Ik zag nu ook al dat diverse blogs het hebben uitgeschakeld...dat is de beste optie denk ik. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je awards!
  Ik heb nog geen problemen ervaren met blogger. Volgens mij werkt alles het best als de woordverificatie is uitgeschakeld.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een afschuwelijke woordverificatie sinds vandaag.. ik heb het bij mezelf ook maar uitgeschakeld..

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...