Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

donderdag 8 september 2022

Daar ben ik weer...

Beste allemaal, daar ben ik weer....! Opeens was daar een ongeplande en onverwachte blogpauze doordat ik even totaal geen zin had om iets te te schrijven en te posten. 
Ook Instagram lag een poosje stil, en ik vond het eigenlijk wel lekker rustig en het was ook goed om even afstand te nemen.


Maar ik voel dat de zin weer terug komt. Al weet ik nog niet op welke manier ik verder ga. 
De eindeloze berichten over handwerken of de papierhobby gaan mij soms tegenstaan, dus misschien moet ik het vaker over een andere boeg gooien. De tijd zal het leren...Vandaag maar even een (korte) terugblik op de mooie zomer die achter ons ligt. Veel warme dagen, waar ik niet zo goed tegen kan. Maar gelukkig hebben we overal rolluiken en kunnen we daarmee de warmte een poosje buiten sluiten. En als het nodig is, kan de airco aan. 
Op de warmste dagen bleef ik 's middags gewoon binnen, al voelde dat soms wel een beetje raar. 
We hebben wel (op één maaltijd na) alle dagen 3x buiten gegeten, dankzij de overkapping en de deur naar de zijtuin, die we dan open zetten voor een windje... En we blijven dat ook zo lang mogelijk doen.


Vandaag is het voor mijn gevoel voor het eerst een 'binnendag'; het regent, de temperatuur is een stuk lager en het ziet er buiten somber uit. Zou de herfst al een beetje gaan beginnen?
Een goede gelegenheid om de trap naar zolder op te gaan en orde te gaan scheppen in de uitgestalde bollen garen, stapels papier en tijdschriften, verzamelde doosjes, tevoorschijn gehaald speelgoed, etc.
Wat kan een mens een rommel maken!

18 opmerkingen:

 1. Weet je, dat zijn eigenlijk ook een soort van seizoenen Elizabeth. Soms mis je echt de puf om te schrijven. En het kan ook terugkomen. Deze blogpost is erg leuk. Soms is het gewone leven zo fijn om te delen. Het geeft een stuk herkenning. Ook wat je nu zegt.

  Ik lees graag bij je, de creatieve dingen. Maar ook over jou. Dus ga zo door hè

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je er weer bent, ik heb je berichtjes gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De zomer is toch een periode dat het in blogland rustig is. Zelf was ik ook minder actief. Maar fijn dat je er weer bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik was minder aan het bloggen en weinig achter de computer omdat ik veel buiten was.
  Geniet ook van de rust. Het is toch geen moeten? Maar wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je er weer bent. Ik vond al het teken-en handwerk van je heerlijk om te volgen. Maar ik snap ook dat je er soms een beetje klaar mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja even pas op de plaats datt kan prima. Al sacht ik van de week.........zou ze wel terug komen ?? Maar mooi dat je er weer bent. De tijd zal het leren. Gelukkig nu wat minder warm

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh oh, zo herkenbaar. Ik merk dat het posten van een blog mij ook steeds meer tegenstaat en aan de andere kant wil ik toch weer wat schrijven, maar niet veel zin, haha. Misschien als straks het meer binnen-weer is ;) Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn je weer te lezen, ik mistte je. Helemaal niet zo gek hoor om even binnen te blijven met grote warmte, ik heb het vaak gedaan deze zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, jij bent er ook weer. Zelf had ik ook een lange ongeplande pauze.
  Maar nu hebben we er weer zin in, toch ?
  Ik vond het altijd wel heel leerzaam en inspirerend wat jij deed met papier en allerlei technieken, dus laat gerust regelmatig wat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, jij bent er ook weer. Zelf had ik ook een lange ongeplande pauze.
  Maar nu hebben we er weer zin in, toch ?
  Ik vond het altijd wel heel leerzaam en inspirerend wat jij deed met papier en allerlei technieken, dus laat gerust regelmatig wat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat je er weer bent. Ik heb je gemist..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gezellig dat je weer terug bent. Even je prachtige planten bekeken en ik ben het met je eens dat het veel te warm was deze zomer.
  Nu vind ik het heerlijk, lekker fris en vochtig.
  Ongezellig toch als je in de zomer alles moet dichthouden?
  Jij gaat nu opruimen, geen leuk werkje, maar wel fijn als alles straks weer overzichtelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha...fijn dat je er weer bent Elizabeth, heb je gemist hoor. Het is best wel
  herkenbaar dat gevoel en dan is het zeker goed om af en toe eens afstand
  te nemen. Wel heel mooi om te lezen dat de zin weer een beetje terugkomt.
  Kan me nog herinneren dat je een tijd geleden allerlei technieken had
  op geschreven die je van plan was uit te proberen, dus ben benieuwd of
  je daar iets mee gaat doen. Het was ook een zeer lange [te] warme periode,
  ik klaag niet hoor want het is een TOP zomer, maar met 30 plus graden
  voel ik me gewoon ook niet prettig. Heerlijk dat buiten leven hé, wij ook
  de hele zomer altijd buiten eten, en jullie daar met die overkapping
  kunnen nog best lang buiten genieten, ook als het regent.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toen het stil bleef, nam ik aan dat je lekker op pad was, ergens vakantie aan het vieren. Maar gewoon even geen zin is ook een prima om te bloggen. Schrijf over waar je mee bezig bent, of wat je meemaakt, gewoon wat jij leuk vindt om over te schrijven. En als je geen zin hebt, schrijf je gewoon niet. Ik was het afgelopen half jaar totaal mijn brei-mojo kwijt, en kreeg daarvoor in de plaats het tuiniervirus 🌻. Nu geniet ik weer van het breien, en zo vergaat het jou hopelijk met het bloggen (want ik zou het wel erg jammer vinden als je ermee zou stoppen!).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jouw dilemma is heel herkenbaar. Eigenlijk heb je geen zin om een eendimensionaal mens te zijn op je blog, met alleen maar hobbyberichtjes. Tegelijkertijd drop je ook niet al je wel en wee op het internet, dat is meer voor de mensen die je live kent en nabij staan. Daar tussendoor laveer je of je stopt natuurlijk met blogjes posten. Zou ik wel jammer vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi, fijn dat je er weer bent. Ik dacht: ze is met vakantie. Maar meestal zet je dan wel een berichtje van te voren klaar. Je bent de blog gelukkig nog niet vergeten, ook al ga je het anders doen. Je vindt vast wel een manier die goed bij je past. Heerlijk plekje hebben jullie onder de overkaping. Mij was het ook vaak te warm, vooral 's middags, dus veel binnenzitten. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gezellig om weer wat van je te lezen. Bloggen moet vooral leuk zijn en zeker geen verplichting. Ik hoop dat je weer voldoende zin hebt om nog even door te gaan.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vakantietijd! Fijn om weer wat van je te lezen en te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...