Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 5 juli 2021

Wel of geen crea-challenge volgend jaar?


Op dit moment zijn we halverwege de Crea-2021-challenge. Alhoewel 2022 nog ver weg lijkt, denken Marjan en ik toch alweer na over volgend jaar. 

Komt er dan weer een nieuwe challenge of stoppen we op het hoogtepunt?

Het is ontzettend leuk dat er zoveel verschillende uitwerkingen worden gemaakt. Niet alleen wordt er gewerkt met papier en verf, maar er wordt ook geborduurd, gehaakt, met glas gewerkt, gedicht, er worden foto's getoond, er worden recepten geplaatst en ga zo maar door.

De creadiversiteit is geweldig, maar tegelijkertijd maakt dat het bedenken van een nieuwe challenge moeilijk, want niet iedere opdracht is op vele verschillende manieren te verwerken.

Daarnaast speelt ook de duur van de challenge; een heel jaar volhouden is best lang en er haken dan ook iedere keer weer een aantal deelnemers af. 

We hebben een aantal vragen die we jullie willen voorleggen:
1. Wil je volgend jaar weer meedoen met de challenge?
2. Heb je ideeën voor een challenge?
3. Hoe lang zou een challenge moeten duren?
4. Wie wil de organisatie op zich nemen?

Natuurlijk begrijpen we dat jullie tijd nodig hebben om hierover na te denken. Daar is nog tijd genoeg voor.
We komen er in het najaar nog een keer op terug!



16 opmerkingen:

  1. Ik zou zelf niet meedoen met zo'n uitdaging. Maar ik geniet van alle mooie resultaten. Dus ik hoop dat het volgend jaar doorgaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het erg leuk om mee te doen, en om te zien wat anderen bedenken bij de letter van die week. Alhoewel ik momenteel zodanig in de lappenmand zit dat er helemaal niets creatiefs uit mijn handen kan komen, hoop ik toch weer mee te kunnen gaan doen later dit jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben meer een volger. Maar misschien heeft dat ook te maken of ik wel/geen mogelijkheden zie binnen mijn technieken en wat wil ik er mee gaan doen. Groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het super leuk om mee te doen, het geeft fijn een vast onderwerp om te bloggen :-) En zo inspirerend wat anderen weer laten zien! Dit jaar ook heel leuk dat het op zich tweewekelijks is en dat het toch voor een aantal iedere week een blogje oplevert. Ik ga nadenken over thema's! Al bevalt het me zeer dat die mij altijd worden aangereikt door jou en Marjan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe niet mee maar geniet er wel van. Zo mooi om te zien wat er weer gemaakt is. Twee wekelijks lijkt me dat er minder druk op zit dan iedere week. Succes met alle sugesties.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Misschien zo af en toe een thema bedenken, zeg maar eens per maand, zodat iedereen tijd heeft om het uitgebreid uit te werken?
    Dan krijg je aan het eind 12 mooie projecten. Je kunt dan steeds een ander thema bedenken. Die hoeven dan helemaal niets met elkaar te maken te hebben. Dan zit er minder druk op, en komen er vast meer deelnemers.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wil graag nog een keer meedoen, zelfs al heb ik zelf niet altijd evenveel tijd. Ik ga erover nadenken. Op facebook doe ik mee met een besloten groep met textielkaarten, waar iedere maand een andere "artiest" een uitleg maakt van 1 of 2 pagina's over een bepaalde techniek en alle deelnemers geven daar een eigen uitwerking aan. Erg leuk om te doen, want je leert iedere keer weer iets anders (of niet, als je de techniek al kent).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik doe nu voor de 1e keer mee en ik vind het leuk. Maar soms pittig om iets te bedenken. Nu net schiet me iets voor a.s. vrijdag in mn hoofd. Of ik volgend jaar weer mee doe weet ik nog niet.
    Wel erg leuk om te zien wat een ander weer bedacht heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het lijkt me HEEL erg leuk om volgend jaar weer met een Challenge mee te doen,
    maar ik heb niet 1-2-3 een idee over hoe en wat maar daar ga ik over nadenken.
    Zoals dit jaar eens in de twee weken vind ik wel een mooi ritme. Wel vind ik het
    dit jaar moeilijker om steeds bij een letter iets te verzinnen maar het is wel
    een mooie uitdaging.
    Van jullie beide vind ik het heel knap dat jullie dit al een aantal jaren organiseren,
    maar zelf heb ik totaal geen organisatietalent en moet juist gemotiveerd worden om mee
    te doen aan een Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik geniet van deze challenge en het geeft een goede structuur aan het bloggen. Het ritme bevalt me goed en ik zal eens nadenken over een thema voor volgend jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze challenge geeft me een houvast om iedere keer weer iets te bedenken. En ik vind het leuk om tussen mijn oude foto's te zoeken naar werkjes voor de 2e week. Maar ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om iedere keer weer wat nieuws te bedenken, ik zal er ook eens over nadenken. En misschien is maandelijks een optie, dan kunnen de projectjes wat uitgebreider zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ook ik doe volgend jaar weer graag mee. Ik heb al verschillende opties voorbij zien komen, zelf denk ik aan 1x per 2 weken of 1x per maand. Vorig jaar heb ik het niet vol kunnen houden, dit jaar loop ik iets achter, maar dat ga ik inhalen. Ik vind dat jullie het heel goed hebben georganiseerd, misschien nog een jaartje doorgaan? In ieder geval maken jullie veel dames blij omdat jullie dit georganiseerd hebben en daar hoor ik ook bij. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zou zeker volgend jaar weer meedoen met een crea. Las hierboven ook leuke suggesties, zoals 1x per maand. Of 1 keer in de 2 weken?
    Is misschien het jaargetijde een leuk idee? Dat we elke maand/week/2e week bloggen over iets creatiefs wat we in de zomer, herfst, winter en lente hebben gedaan? Kan natuurlijk ook van alles zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind het heel leuk om mee te doen en het daagt mij ook uit om steeds iets te bedenken. Het mag iedere week maar ook in een iets lagere frequentie. Ik vind het vooral leuk om iets met een woord te doen. Het zouden wat mij betreft ook dagelijkse woorden kunnen zijn zoals wasknijper of theekan. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit. Ik hoop dat we het volgend jaar nog even voort kunnen zetten.
    In ieder geval al heel veel dank voor het organiseren van de challenges de afgelopen jaren.
    groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...