Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

woensdag 7 januari 2015

All is calm ...

Ik zal het maar eerlijk bekennen; ik heb een beetje vals gespeeld ...
In de kerstvakantie kon ik de verleiding niet weerstaan om alvast in de nieuwe dummy aan de slag te gaan. Ik kwam zoveel leuke dingen tegen en de nieuwe boeken die ik in deze blogpost liet zien, prikkelden me enorm om aan de slag te gaan!Rond de kerstdagen maakte ik de deze pagina. Het is geen verzinsel van mezelf, dat zeg ik er meteen bij. Ik had er een filmpje van gezien hoe je zoiets maakt. De boompjes werden daar gestempeld op gedecoreerd papier. Maar omdat ik zo'n stempel niet heb, tekende ik een boompje op dun karton en dat werd mijn sjabloon ...De lucht werd het eerst geschilderd, gewoon met de kwast en met een stukje keukenpapier en gesso maakte ik nog wat witte dotjes in de lucht.
Daarna werden de heuvels geknipt, de randjes zijn met een inktkussentje bewerkt.
Met behulp van mijn sjabloontje maakte ik vijf  boompjes, elk laagje werd los geknipt en door de stukjes onderling te combineren kwmen er vijf verschillende boompjes.De kwaliteit van de foto's laat wel wat te wensen over, maar het was avond en ik wilde lekker door gaan ...
Alle randjes van de laagjes werden overigens ook weer bewerkt met het bruine inktstempeltje, dat geeft een mooi effect.
Tenslotte kwamen de letterstempeltjes van het scrapbooken weer te voorschijn ..., toch handig als je alles bewaard!11 opmerkingen:

 1. Heerlijk om even vals te spelen en dan beloond te worden met zo'n resultaat. Wat een leuk idee om de kerstboompjes zo te maken. (ook leuk voor kerstkaarten :-)
  De letterstempeltjes maken het mooi tot één geheel, het enige nadeel is dat ik nu weer een kerstliedje in het hoofd heb!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal niet verder vertellen dat je vals speelde, haha. Je hebt een super pagina gemaakt. Ik kom in winterstemming. Je mag vaker vals spelen. Fijne dag. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan! Leuk idee om de onderdelen van de boompjes te wisselen zodat je verschillende boompjes krijgt.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ficou um belíssimo trabalho! Eu adorei!!!!
  Abraços e próspero 2015.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat een leuke pagina's!
  Tsja, in de zomer is het toch minder voordehandliggend om zo'n landschap te bedenken, logisch toch, dat je dat in de kerstvakantie maakt? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. beetje vals spelen mag wel in blogland heel mooi is het geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De boompjes hebben echt een lieve uitstraling. Je hebt er lijkt mij behoorlijk veel werk aan gehad maar het eindresultaat is heel lief.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niks valsspelen - je hebt gewoon een creatieve oplossing gevonden !
  Dit zouden hele mooie kerstkaartjes kunnen zijn ? Misschien alvast een idee voor volgende kerst (een heel jaar de tijd om ze te maken ;-)) !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het resultaat prachtig geworden. Leuk ook weer om te zien hoe je te werk bent gegaan.

  lieve groet,
  'Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk gedaan Elizabeth, mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...