Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 16 oktober 2012

Het is herfst...


Geen twijfel mogelijk, het is nu echt herfst...! 
Ik ben blij dat m'n huisjesholletje bewoonbaar is en ik vind het heerlijk om me lekker terug te trekken bij de kachel.
Net zoals de dieren in het bos moet er natuurlijk wel een voorraadje ingeslagen worden, maar het supermarktbezoek stel ik lekker uit tot morgen..

Een groot deel van Nederland heeft deze week herfstvakantie, het zuiden en het noorden midden. Ik vind het maar raar verdeeld, wij hebben het pas volgende week. Maar in gemeenten rondom hebben ze het deze week.
Voor sommige ouders bar lastig en ook helemaal niet leuk voor logeerpartijen binnen families..


Op dit moment schijnt het zonnetje weer en word ik achter het glas lekker verwarmd door de stralen. Buiten is het prachtig; de blaadjes aan de bomen variëren van groen tot goudgeel, rood, roestbruin en oker. Wat een uitzicht... Maar nog geen half uur geleden gierde de wind om het huis en was de zon ergens achter de wolken. Ik houd van dit dynamische weer, geweldig...
By the way, het plaatje hierboven is niet mijn uitzicht hoor..., stel je voor!Naast m'n handwerkjes ben ik de laatste tijd nogal eens bezig op Pinterest... Je kunt dan zomaar een uur verder in de tijd wezen voordat je er erg in hebt, dat is wel een groot nadeel. Maar soms vind je zulke geweldige boards..
Ik moet er gewoon even eentje met jullie delen. Neem eens een kijkje bij Alicia uit Spanje... 
Wat heeft deze vrouw veel verzameld. Ik kan me niet voorstellen dat je geen board naar interesse bij haar vindt...


13 opmerkingen:

 1. Nou, een heerlijk dampende kop thee mag op deze herfstdagen niet ontbreken ;-) Maar zo mooi om te fietsen langs mooie lanen en grachtjes met aan weerszijde de mooiste bomen... ik mag het ook graag zien :-) Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de herfst ook een heerlijk seizoen!! Daarom trouwden we 27 (...) jaar geleden ook in oktober op een mooie zonnige dag met prachtige herfstkleuren aan de bomen! Wat vakantie betreft. We wonen in het Noorden en daar is het pas volgende week vakantie ...

  Gr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk Yvonne, het moet zuid en midden Nederland zijn..
   Maar ik woon in Sliedrecht, dus toch wel een beetje raar dat we niet bij midden horen...

   Verwijderen
 3. Prachtig, die herfstkleuren. Ik hou niet zo van die regen en wind als ik op de fiets moet, maar voor de rest vind ik dit toch wel een heel mooi seizoen. Ook heel geschikt om te handwerken ;) en dan is Pinterest een waardevolle inspiratiebron.
  Ik ga zeker eens rondkijken op de boards van Alicia! Dank voor de tip.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn voor je dat de verbouwing zo mooi op tijd klaar is en je van je kachel kunt genieten. Wij zijn van plan om binnenkort nog een heerlijke herfstboswandeling te gaan maken. Dat doen we elk jaar en het is telkens weer spannend hóe mooi de kleuren zijn. Nu ga ik verder kijken bij Alicia, daar ben ik verder de avond wel zoet mee. ;-) Dank je wel voor de tip Elizabeth. Groetjes, Catherine.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In de herfst mag het van mij lekker stormen, maar die regen, dat hoeft niet zo. Maarja, het is wel heerlijk handwerkweer en dat is dan weer een groot pluspunt :-)
  Dat Pinterest, daar heb ik me expres nog niet aan gewaagd. Net wat je zegt, voor je er erg in hebt, ben je een uur verder. En hoe heerlijk al dat surfen en inspiratie opdoen ook is, ik kom al zoveel tijd tekort, haha. Maar met die boards van Alicia wordt het wel heel moeilijk om dit te blijven weerstaan. Wat een heerlijk sfeertje straalt dat uit. Je zou er zo van gaan zwijmelen ☺.
  Groetjes en geniet lekker van een avondje bij de haard!
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herfst heeft ook weer zoveel leuks hé.. Ook weer zoveel knutsel-mogelijkheden uit de natuur.. Van de week maakten de meiden ook weer zoiets moois van bladeren. En jij kan lekker genieten bij je kacheltje!
  Trouwens..ook nog gefeliciteerd met je verjaardag hé!
  Vriendelijke groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik woon in Den Haag, valt onder het midden maar toch hebben we volgende week vakantie. dus ook binnen een regio kan het verschillen, heel onhandig vind ik het en volgens mij niet nodig bij een kleine vakantie ;).ja heerlijk weer hé...ik geniet er ook zo van!!!ben toevallig ook pas begonnen op pinterest..ik herken het helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een kijkje genomen op de boards van Alicia uit Spanje. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Herfst en zijn mooie kleuren !
  Ben een kijkje gaan nemen bij Alicia, er is inderdaad het 1 en ander te zien, ook zo mooi daar. Mercikes Elizabeth voor de verwijzing naar haar.
  Nog een fijn weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och dat had je nou niet moeten doen...... Mij wijzen op het board van Alicia. Mijn dagen zijn al veel te kort! 😀Groet @

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor ik het wist was ik verdwaald op pinterest ;)
  Fijne dag,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Herfst is heerlijk, alleen die regen... verschrikkelijk...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...