Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 3 juni 2011

Hartjesweken...


Ik ben helemaal in de ban van hartjes...., ja Valentijn is al lang voorbij, dat weet ik..., maar toch..!
Een hart is voor mij een prachtige vorm en hoe het komt dat weet ik niet, maar waar ik ook loop en wat ik ook in handen krijg, ik zie er hartjes in. 
Ik ga de uitdaging van de hartjesweken gewoon aan. Niet dat ik geen andere dingen zal laten zien tussendoor, maar harten zullen de boventoon vieren...

Ik ga allerlei materialen combineren en in de dozen duiken van mijn "oude" hobby's. Je wil niet weten wat er hier allemaal op de garagezolder ligt. Dat wordt heerlijk spelen met structuur, kleur, textuur, licht, volume, lijn, vorm en noem maar op. 


7 opmerkingen:

 1. Ik heb dezelfde afwijking ook ik zie overal hartjes in. Wat houden de hartjesweken in? Schrijf je dan op bepaalde dagen over hartjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JA, ik ben ook benieuwd naar het fenomeen hartjesweken... Is zoiets besmettelijk? En zo ja, waar kan ik het virus oplopen?
  groetjes, marije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk! Ik heb zelf net het een en ander gevonden aan haak-, brei- en borduurpatronen met hartjes en ben al druk bezig met een voorraadje te maken. Zou het in de lucht zitten?
  Ik ben heel benieuwd naar jouw hartjesberichten de komende weken...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier is het harten virus al een tijdje geleden toegeslagen
  Heb in de gang van mijn huis allerlei harten aan de muur hangen zodat iedereen direct weet huis van liefde en een hele speciale staat ook op mijn blog.

  groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben heel erg benieuwd naar je harten creaties!

  groetjes niki

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar wat je bedoeld met 'Hartjesweken'! Ben zelf ook bijna verslaafd aan hartjes, word er ook helemaal blij van de vorm, zo simpel maar zo lief!
  Ben heel benieuwd naar je creaties!
  Groetjes
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, hartjesweek, en dat hartje op die hond Superrr... op zo'n hondje kan je alleen maar verliefd worden.
  ben heel erg benieuwd naar de rest van je hartjes.

  grtjs - Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...