Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 20 mei 2011

Rommel opruimen inspireert tot ....


Soms kan je er niet meer om heen, dan heb je overal wat liggen en wordt het hoog tijd dat de bezem er eens door gaat. Zo begon mijn dag tenminste. De afgelopen week was ik flink in de weer geweest met vilt, knoopjes, borduurgaren, papier, kleurpotloden, hobbyboekjes... en dat allemaal in de woonkamer.
Een heerlijke creatieve rotzooi, maar zo kan het niet blijven. Er ging dus vanmorgen van alles door mijn handen en terwijl ik wat spulletjes naar zolder bracht en op de bestemde plaats weg borg, begon het te borrelen. Ik kwam weer andere dingen tegen en in combinatie met al die losse bloemetjes die ik de laatste tijd gehaakt heb....;
er begonnen nieuwe ideeën te komen! Nou ja, niet helemaal nieuw, want het idee is bekend. Maar met het oog op de rommelmarkt en al mijn restjes en rommeltjes kwam ik tot het plannetje om sleutel- en tashangers te maken. De (jonge) meiden zijn daar verzot op, dus waarschijnlijk een gat in de (rommel) markt...


Ik heb echt een heerlijke fröbeldag gehad, en ja tussendoor moest ik van mezelf ook nog wel wat strijken, de was draaien en de overige rommel beneden opruimen. Maar boven in mijn hobbyhoekje is en blijft het voorlopig nog een enorme puinhoop, waarin het heerlijk werken is. Alles staat om mij heen en het werkplekje wordt n.b. steeds kleiner... Het is heel erg leuk om te doen, steeds maar weer combineren, afwegingen maken, toevoegen, weghalen, schuiven...


Je kunt er zoveel spulletjes bij gebruiken, ik ben maar eens in mijn scrapkastje gedoken en ik vond lintjes, kraaltjes, ringetjes, kantjes... O ja... die kapotte ketting kwam ook goed van pas, en in de keukenlade lagen nog een paar overtollige sleutelringen en knipjes... En de kleine knoopjes voor de poppenkleertjes zijn ook leuk..., en Hello Kitty eraan, en morgen maak ik nog vilt visjes... en op internet kwam ik nog hele leuke kleine haakseltjes tegen om te maken, kijk maar eens hier of hier  dan kun je vast wel raden wat ik het weekend ga doen!

13 opmerkingen:

 1. leuk, ik denk dat ik me er ook eens aan wagen. De tas van mijn dochter verdient wel een mooie hanger....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi!

  jij bent ook de 'rommeltjes' tegen gekomen! je hebt er super mooie crea's van gemaakt! die gaan zeker een gat in de rommelmarkt worden!

  xxx niki

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Elizabeth,
  dit zijn leuke 'rommeltjes' bij elkaar! Ik heb vandaag trouwens het boekje, mijn prijs gekregen! Dank je wel, het ziet er echt nog als nieuw uit!
  Zal er nog een berichtje op mijn blog aan wijden,
  groetjes
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk he!! rommelen in huis!!!
  Ik heb het beertje ook gemaak die was echt heel erg leuk om tedoen.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen heb je gemaakt. Daar is vast wel animo voor! Wat heerlijk als je zo een dagje lekker kunt rommelen :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh die oranje tashanger..ik ben verlieffffd

  mooi Elisabeth! deze hangers gaan als warme broodjes.
  Liefs Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn enig!
  Ze zullen inderdaad wel lopen op de rommelmarkt...
  Bedankt voor de leuke linken!
  Fijn weekend,

  Jolette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je weer leuk creatief bezig geweest. Wanneer is de rommelmarkt en waar? Hoe gaat het met je slijmbeurs? Doe alsjeblieft voorzichtig hoor.

  Groetjes, Catherine.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vandaag al het prachtige kussentje ontvangen, heel hartelijk dank, het is in het echt nog veel mooier dan op de foto. Ik ben er erg blij mee!

  Veel succes met je knutsels voor de rommelmarkt! Ik hoop dat het goed opbrengt voor de kerk.

  groetjes,Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk al die sleutelhangers! hEB JE MOOI GEMAAKT! Ik weet nog niet hoe groot mijn granny deken wordt, ik leef me eerst maar uit met al die verschillende vierkanten en sommigen wil ik nog wel een keer maken, dus voorlopig ben ik nog wel bezig, maar het moet dit keer wel een echte grote deken worden, waar je zo onder wegkruipt....groetjes JOke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Elizabeth.
  Wat leuk heb je deze allemaal gemaakt.
  Ik leg nr 2 en 4 van een filterzakje op 2 kleuren papier.
  Fijn weekend groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ben je toch weer bezig geweest en wat zijn ze weer leuk geworden, knap, hoor!!!
  Ik weet wel zeker, dat je alles kwijt zult raken op die markt!
  Succes dit weekend en een hoge productie.;-)
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Grappig, die maken mijn vriendin en ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...