Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 9 november 2015

A drawing a day ...

Een maand geleden kocht ik de illustratiespecial van Flow en ik nam hem mee op vakantie.
Ik vind de specials van Flow eigenlijk leuker dan het blad zelf.


Er zaten een aantal leuke paper goodies in ...


't Zijn net cadeautjes die je vindt ...


Ik heb genoten van de leuke artikelen in deze special, bv 'waarom we zo blij worden van illustraties' en 'tekentrends', over 'pijltjes en banners', '40 illustrators die vertellen over eigen werk' en 'elke dag een tekening'...En dàt vond ik zo leuk! Ik was al langer zoiets van plan, maar het kwam er steeds niet van.
Ik kan helemaal niet zo goed tekenen, maar dat maakt niet uit. En van proberen kun je het leren, zeggen we altijd op school!
Niks geen perfectie, juist dat gestoei met lijnen en vormen die niet helemaal kloppen is zo leuk ...
Alles mag; elke techniek, elk materiaal, natekenen, uit het hoofd, van een foto, schets in de natuur ..., het maakt niet uit!Elke dag tekenen lukt me nou weer niet, maar er zijn ook dagen dat ik 3 kleine tekeningetjes of schetsjes maak. Ik heb allemaal kaartjes op maat gesneden en elke keer komt er weer wat bij ...
Voorlopig bewaar ik ze allemaal in dit doosje.
23 opmerkingen:

 1. Wat een creatieve duizendpoot ben je toch, nu voer je ook al weer zo'n leuk idee uit en wij mogen fijn meegenieten. Ik heb de specials van de Flow nooit gezien en wat een leuke dingen zitten daar in. Het blad zelf vind ik eigenlijk niet zo veel aan. Dank voor dit gezellige inkijkje op een regenachtige maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee die kaartjes en dat doosje! Er bestaan ook echte boekjes voor heb ik al gezien in de winkel. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tekenen is zo leuk! Heb het wel 30 jaar gedaan en net zoals nu met het quilten, deed ik het elke dag. Ook daarna mooi inkleuren is leuk werk, dan heb je helemaal geen kleurboek voor volwassenen nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastisch idee - voor jou dan - tekenen is niet ´mijn´ ding, al heb ik zo´n bewondering voor ´tekenaars´. Mijn vader droeg ook altijd een schetsboekje bij zich en als er tijd/ruimte was werd er iets geschetst.
  Zo blader ik ook altijd de specials van Flow door in de winkel, zijn heel mooi, maar helaas ook heel duur.
  Nog heel veel plezier met de tekeningen!! Het doosje is een leuk idee
  groet
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk nieuw idee en weer zo helemaal 'Elizabethaans' ! Weer iets dat op je huid geschreven is, leuk om te zien hoe jij je ontwikkelt op 'papiergebied' :-)
  Mooi dat doosje om je kaartjes in te bewaren, zo kan je lekker terug kijken en wie weet waar je de kaartjes nog eens voor gaat gebruiken!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk he die tekeningetjes. Dat zijn dingen die ik voornamelijk in de vakantie doe. Ken je de boeken van Lou Niestadt? Die tekent ook veel bij haar teksten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat is nieuw voor me! Maar wat gaaf... Je moet wel een beetje lef hebben om zulke dingen te maken, maar ik kan het heel erg waarderen! Dank je voor de tip!

   Verwijderen
 7. ja dat past echt helemaal bij jou het is iets wat ik helemaal niet doe daarom des te leuker om het bij een ander te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Juist het ontdekken van al die technieken, vormen, kleuren, lijnen en ga zo maar door is zo ongelofelijk boeiend..! Het maakt geen fluit uit of anderen het mooi vinden of niet ;) Grappig dat ook in de Flow zoveel inspiratie zit. Ik vind er eerlijk gezegd niet echt veel aan, maar dat is natuurlijk puur persoonlijk. Jij bent er weer heerlijk mee op weg geholpen! Have fun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Da's geen doosje, dat is een schatkistje!!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh oh, nu heb je er weer een nieuwe hobby bij. Als ik de voorkant van het blad zie, denk ik gelijk aan jou, helemaal jou ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk tekenen. Ken je Zentangle? Dat is ook fijn om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien dat ook jij uit je comfortzone ging hiermee Elizabeth. Erg leuk :-)

  Lieve groet, Petra L

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik heb ook wel een tijdje getekend, maar tegenwoordig is 't alleen nog maar haken en breien... En 't is inderdaad, als je het vaker doet, heb je ook meer kans dat het "wat" wordt!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om steeds weer te zien waar jij allemaal mee bezig bent! Je blijft me verbazen, elke dag tekenen, nu ja, ik brei elke dag, het is maar wat je leuk vindt tenslotte. En je hebt gelijk: hoe vaker je het doet, hoe beter je er in wordt.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat ben je toch een 1000poot! Leuk hoor! Tekenen is kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Knap hoor dat je hier tijd voor kunt vinden, er is zoveel leuks om te doen. En dan zijn er nog mensen die zich vervelen, dat snap ik niet.

  Liefs Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super erg leuk ik vind het heel knap van je,

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk Elizabeth, ik kocht hem ook en tekenen is zeer zeker niet mijn beste kant misschien moet ik jou tip maar eens opvolgen, groetjes Linda( ja ik leef nog;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk idee en het past helemaal in jouw creativiteit. Veel plezier! Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke inspirerende creatieve projecten zie ik hier voorbijkomen! Ik heb ook genoten van je vakantieverslag en de prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...