Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 april 2015

Sweet .. journal 52

Ik loop een klein beetje achter met de challenge van Journal 52, maar ik hikte behoorlijk tegen het onderwerp van vorige week aan. Sweet treats ... zoete lekkernijen ...
Ik houd helemaal niet van zoet, dus ja wat moet je dan met zo'n onderwerp?
Zoete kleurtjes kan ik wel waarderen op z'n tijd. Dus ik heb het maar bij "sweet" gehouden.Een tijdje geleden kwam ik via via op Rosie's Arty Stuff, en wat ik daar zag inspireerde me om ook eens op die manier een pagina te maken.
Ik vergat alleen om tussendoor foto's te nemen...De spread werd gevuld met ronde vormen in zoete kleuren acrylverf. Daarna ging ik met een permanent marker aan de slag met doodles, je weet wel .. die kriebelrandjes en tekeningen die je soms ongemerkt maakt als je aan de telefoon zit ..
De illustraties komen uit de Flow, en tenslotte schreef ik nog wat tekst erbij.De hobbel was gewoon helemaal weg zodra ik duidelijk had hoe ik het zou gaan aanpakken ...
Ik vind het een hele prettige manier van werken en voorlopig ben ik nog niet uitgekeken op de mooie creaties van Rosie!
En ik kan me bepaald niet meten aan haar niveau, maar dat hindert niet ...


11 opmerkingen:

 1. Hoeft ook niet toch. Jij bent jij... en ik vind het een mooie oplossing als je neit van zoettig heid houd om dat iets met kleur te doen. Heel creatief.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ieder zijn eigen tijd heel mooi geworden en inspiratie kom je tegen maar kun je niet afdwingen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh dat je niet van zoet houdt...ik begin al te kwijlen als ik er aan denk ;-) maar ik eet het niet te veel hoor, want ja die kilootjes komen er met zoet veel te makkelijk aan!
  Jij hebt in ieder geval een hele mooie oplossing gevonden voor de Sweet Treats. Leuk die combinatie van fotootjes en doodles tussen al het Sweet.
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liep je achter door dat mooie pakje wat bij mij vanmiddag door de brievenbus kwam ???
  Grapje hoor maar ik ben er reuze blij mee, ze komen in ieder geval in mijn sterren, daar zitten allerlei dierbare lapjes in. En ze zijn ook helemaal in sfeer van jouw mooie pagina, dit lijkt me ook ontzettend leuk om te doen, ga zo eens even kijken op Rosie's pagina kijken. Bedant hoor nu lijkt het wel of ik een give-away heb gewonnen.

  Liefs Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elizabeth.. Heiligschennis... Doodzonde... Niet van zoetigheden houden ?!? Maar meisje toch ben je daarvoor al bij de dokter geweest ??
  Hihi grapje... Wat een geluk voor jou, dat je niet van zoets houdt ! Dat bespaart je veel dieet-perikelen ! (zucht... Ik kan er van meespreken, met mijn drang naar zoet-zoeter-zoetst)
  Maar je hebt desondanks toch wel mooi zoete pagina's gecreëerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 't Is toch nog lekker zoet geworden. Ik vind het heel kunstig hoe dat elke weer voor elkaar krijgt. Ik denk dat ik hier veel te kritisch voor zou zijn om zoiets te maken. Jij kliedert er gewoon lekker op los.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even bij Rosie's Arty Stuff gekeken, benieuwd naar wat jou inspireerde. Mooi daar bij Rosie! En je hebt er echt iets heel moois van gemaakt, bijzonder! Ik zou willen dat ik ook zoveel fantasie had en zoveel creativiteit als ik op veel blogs zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niks mis mee, met de zoete kleuren, haha. Om op te eten. Mooie compositie. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren heb je gebruikt. Snap wel wat je bedoelt met die zoete kleurtjes maar het resultaat is mooi geworden. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ondanks dat je niet van zoet houdt is het een hele leuke creatie geworden! En net wat Corrie zegt: je kliedert gewoon verder.... en het resultaat is gewoon leuk!
  Heerlijk als je daar voldoening in vindt!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...