Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

donderdag 2 april 2015

Continue with the Gossip ...

De laatste dagen ben ik lekker bezig geweest met m'n lapjes. Vorige week knipte ik een aantal blokjes en met wat hulp van Spooky was de stofkeuze snel gemaakt ...Leuke kleine blokjes naast de daisy cup .., een genot om te maken!


Ik heb een groot laken aan de kast bevestigd om de blokken die af zijn, daar op te kunnen spelden. Het helpt mij met de stofkeuze voor een volgend blokje.


Zou ze tevreden zijn?


Het grote middenblok had ik vorig jaar al gemaakt en ook een paar sterren. Nu kom ik er nog één tekort en het applicatieblokje is ook nieuw.Gisteren maakte ik deze twee blokjes. Boven het Bee Sting blok en hieronder de Diamond Star.
Ze moeten nog vast gemaakt worden ...


Ik maak de blokken nu niet meer in de volgorde van de handleiding. Nu ze ophangen, wil ik graag aansluiten zodat ik al vast een deel 'vol' heb... 

De kleurtjes zijn helemaal naar m'n zin, lekker voorjaar..
Maar het wordt best een grote quilt; 1,74  bij 1,79 meter ...
Waar zal ik die gaan hangen ????


15 opmerkingen:

 1. Erg mooi en die tea cup is ook prachtig geworden. Wat een leuke quilt wordt dat. Ik denk dat spooky erg tevreden kan zijn met het werk van zijn bazin... hihihihi.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt 'ie leuk! Zo licht en luchtig. En wat heb je het kleurverschil van het jasje goed opgelost. Zo zie je er niets meer van. Ook je andere breiwerk vind ik prachtig. Als het patroontje van het dwarse jasje geplaatst wordt ga ik het zeker maken. Zo'n liefje!
  Groetjes, (en ja hoor, het wordt heus snel beter weer. "Maartse buien die beduien dat de zomer aan komt kruien". Wijsheid van oma) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem zó mooi worden! Wat slim om de onderdelen op een laken te spelden, zo krijg je (en ik ook:-) ) een mooi overzicht. De kleuren combineren mooi met elkaar en met al die verschillende onderdelen moet het een feest zijn om te maken! Lief dat Spooky je helpt :-)
  als je niet weet waar je hem moet hangen, dan heb ik nog wel een lege muur hoor ;o)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er idd heel vrolijk uit. Leuke stofjes heb je gebruikt en het is een patroon wat niet snel verveelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow... Elizabeth, dit wordt een pronkstuk!
  Prachtig! Mooie kleuren ook....
  En met zo'n goede, lieve hulp komt het vast helemaal goed!!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat wordt dat toch mooi! Volgens mij móet je gewoon steeds een blok bij maken, iedere keer dat je het doek ziet hangen, wat zal dat lonken naar je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een kunst werk en wat een knetter goed idee on dat aan een kast te hangen zo krijg je vanzelf inspiratie op de kleuren TOP !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat wordt ie leuk zeg ,en ja mooi overzicht zo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe meer ik van die gossip zie, hoe meer ik onder de indruk ben... Een echt kunstwerkje, vind ik !! Ik wou dat ik het ook kon !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh de gossip wordt prachtig, zulke vrolijke frisse stofjes allemaal, echt lentegevoel vind ik. Niks voor mij, al dat gepriegel, daar werk ik niet nauwkeurig genoeg voor. Maar jij duidelijk wel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het wordt echt super mooi. De kleuren zijn echt top gekozen. Fijn dat je kat zo goed mee helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk zo'n hulp, vooral als je zelf twijfelt. Mooie stoffen, ziet er goed uit. Het maakt ook niet uit welke volgorde je aanhoud. Je moet het doen zoals je het prettig vindt. Alvast fijne dagen me T veel handwerkplezier. Groet, Dientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Spooky heeft goed gekozen, zij/hij heeft er echt gevoel voor.
  Oh, wat een grote lap wordt dat. Maar je vindt er vast een mooi plekje voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig!! Gezellig, zo'n hulp erbij. :-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat wordtie leuk Elizabeth, zulke gezellige kleurtjes. Mooie blokken en de volgorde van maken, maakt toch niet uit. En de hulp die je krijgt, om jaloers op te worden :-). Gek hè, hoe klein het lapje stof ook is, ze proberen er toch op te zitten of liggen.
  Het jasje is ook erg mooi geworden, gave oplossing is er voor je aangedragen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...