Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 18 maart 2011

Alweer een award Liebster Blog....!

Het is toch niet te geloven.... ik heb weer een award gekregen! Femke van http://femkesfreubels.blogspot.com/ verraste mij daar mee. Heel erg bedankt en dan ook in het bijzonder de waardering die je uitsprak over mijn blog als leuk en inspirerend. Dat is precies wat ik graag wil bereiken met mijn blog.


Het is voor mij niet moeilijk om een paar leuke blogs te vinden die eveneens deze Award verdienen!
Ik geef de Award door aan:
 • Ieke van http://byieke.blogspot.com , omdat ik heel erg geniet van haar gezellige blogjes. Bovendien is ze heel enthousiast bezig met van alles en nog wat. Ze maakt ook dingen op bestelling en op haar blog vind je leuke tips voor cadeautjes. Een blog volop in ontwikkeling en veelbelovend!
 • Loes van http://jommes.blogspot.com/ , omdat ik haar creatieve ideeën heel erg waardeer. Ze zet haar patronen heerlijk op haar blog, toegankelijk voor iedereen die het wil gebruiken! De beschrijvingen zijn top. En dan werkt ze ook nog mee aan Freubelweb !! Zie http://www.freubelweb.nl/ 
 • Ineke van http://picootje.blogspot.com/ , omdat ze zo'n prachtig blog heeft opgezet qua uitstraling, kleur - en vormgebruik. Bovendien deelt ze haar ideeën en patronen, en dat vind ik bijzonder leuk in deze commerciële tijden. Er staan ook heel veel leuke andere blogs op het blog van Ineke, die zij volgt. Voor mij is Picootje een blog om in de gaten te houden; inspirerend en eveneens veelbelovend..
Wat moet je doen als je de Award aanneemt?
 1. Je maakt een verwijzing op je blog naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
 2. Je geeft hem door aan 3 tot 5 andere beginnende bloggers, die nog niet zo heel veel volgers hebben.
 3. Je schrijft op je blog waarom je deze mensen gekozen hebt.
 4. Vertel hen via een berichtje op hun blog, dat zij van jou deze Award hebben gekregen.
 5. Laat op je blog het logo zien:

1 opmerking:

 1. Hoi Elizabeth,

  Bedankt voor de award... Ik heb deze laatst ook al eens gekregen, dus ik geef deze niet meer door. Ik zal wel een gezellig blogje plaatsen over jouw blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...