Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

zaterdag 23 juli 2011

Afronden en afmaken...

Ik ben volop bezig met het afronden van allerlei (hobby) karweitjes. En ja hoor, zo af en toe komt er ook echt iets af. B.v. het wattenzakje dat ik bij Hallo Peetje zag. Ik heb het gebreid met een restje gekregen katoen van m'n schoonmoeder en naald 2,5. Het is echt een leuk patroontje, maar je moet er wel je koppie bij houden...Laat ik nu op het eind te weinig katoen hebben... Eerst wilde ik de laatste paar toeren laten zitten, maar ik ben nog eens gaan zoeken en toen vond ik een los gebreid boordje en laat dat nu hetzelfde garen wezen!
Jammer dat ik nu de watten niet kan vinden, heb ze iets te goed weggeborgen, denk ik. Dus het zakje ongevuld op de foto...Vandaag heb ik de hele dag foto's zitten scrappen. Ik loop ongeveer 2 jaar achter met het album van m'n zoon. Zelf geeft hij er niet zo om (ach, hij is 16...), maar voor later is het zo'n leuke herinnering om fotoboeken te hebben. Ik plak ze bij hem wel wat strakker en functioneler in dan in m'n eigen boek.
't Is heerlijk werk om te doen, maar ik moet er wel de rust voor hebben. Vandaag had ik zo'n dag; iedereen is bovendien weg, dus waarnemen die kans!
Ik moet eerlijk opbiechten, dat ik behalve dat er dingetjes afgemaakt worden, ik ook weer met 2 nieuwe projectjes gestart ben. Ik kan maar beter niet meer op jullie blogs kijken, want daar zie ik zoveel leuke dingen en dan word ik zo enthousiast...
Volgende week laat ik jullie wel zien met wat voor "nieuws" ik weer gestart ben...
Oké, voor nu dan een "sneak peak"....

11 opmerkingen:

 1. o ik zie dat je in Gap geweest bent en de Izoard gedaan hebt!! ga maar lekker door met knutselen afronden en af maken en kijken bij iederen, leuk toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal wel om het witte breiwerk gaan maar ik zie iets moois gehaakt??? Ohh ik moet ook niet meer kijken dat werkt zo aanstekelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat wattenzakje is echt mooi!
  Je maakt me wel nieuwsgierig met je nieuwe project. Het is inderdaad zo dat je op andere blogs ook heel veel inspiratie vindt. Nu nog voldoende tijd om het allemaal te maken.... ;)

  Fijn weekend verder en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IK heb ook al zo'n afmaak week. Dat wattenzakje is mooi geworden. Wat een geluk dat je nog wat kon vinden van dezelfde katoen. Nu hangt hij lekker aan de takken, leuk zo met die bloemen op de foto.
  De watten komen er vanzelf wel in, Dat scrappen lijkt me ook een leuke bezigheid, ik zal maar niet zeggen hoeveel jaar ik achterlig met foto's inplakken. Je nieuwe projectjes zien er goed uit..die ene herken ik wel, ;-) maar die andere dat lijkt op een kastrandje. Is het net zoiets als wat je op de pennen heb staan, maar dan in een haakwerkje ? Ik ben wel heel erg benieuwd.
  Je gaat toch niet op vakantie zonder het ons te laten weten toch!
  Groetjes - Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je lavendelzakje is mooi, heb het patroon ook nog ergens, misschien later...... Ben benieuwd naar je nieuwe werkjes. :-o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whaha, mijn mams loopt al bijna 22 jaar achter met het inplakken van mijn foto's. Ik heb de welbekende schoenendoos... M'n zusjes moeten zich tevreden stellen met van die inschuifmapjes overigens, dus ach... ik voel me niet achtergesteld.

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe werkje. Ziet er interessant uit. Wordt het een sjaal of zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig zakje heb je gemaakt, misschien moet ik de breipennen ook weer eens opzoeken. Gap en omgeving is ons reisdoel voor de vakantie, ik heb er zin in. De tour had er twee etappe's dit jaar.

  Fijne zondag,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een boel leuke dingen heb je weer gemaakt. Ik kom iedere week een paar keer bij je kijken en doe veel ideeen op.
  Ik ben zelf opnieuw met een blog begonnen. Er staat nog niet veel op, maar dat komt zeker nog wel. Als je het leuk vindt, kom je dan een keertje bij me kijken>
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is een mooi wattenzakje geworden, zonder de watjes ziet ie er leuk uit, hoor. Maar wat ben jij toch een bezige bij, zeg. Het ene nog niet klaar en het andere is al weer bezig te ontstaan. Ben weer benieuwd!!!
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ben jij wel uitgerust na de vakantie??????

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een snoes van een zakje heb je gemaakt en wat een mazzel dat je nog een stukje garen kon bemachtigen........en ben benieuwd wat je weer aan het uitwerken bent......je scrapboeken zien er leuk uit en ik weet wel zeker dat ze het later heel erg waarderen om zulke leuke boeken te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...