Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 25 maart 2011

Humeurige poezen en bloggersvreugde

     Spooky en Boofy hebben een rustige nacht gehad, en ik ook.. Maar het zijn nog net oude vrouwtjes zoals ze zich gedragen. Bovendien hebben ze een humeur om op te schieten. Als het ze uitkomt mag ik ze even aanhalen, maar dat voorrecht is hier niet iedereen gegund.. En naar elkaar doen ze niet anders dan blazen.. Gelukkig bewegen ze zich al beter en slapen ze veel. Het eten gaat ook goed, ik geef ze hele kleine beetjes goed verdeeld over de dag.

Intussen ben ik druk bezig met allerlei dingetjes aan het afmaken. Dat vind ik dus wel een voordeel van het bloggen; je gaat je dingen echt afmaken omdat je een foto wil maken en je werk wilt presenteren. Vroeger bleef er bij mij een hoop liggen.. Ik heb graag telkens een nieuwe uitdaging en dan laat je het minder leuke werk al gauw zitten.
Daarnaast waardeer ik de leuke en lieve reacties op mijn berichten heel erg! Heel hartelijk bedankt blogvolgers! Het stimuleert me om door te gaan waar ik mee bezig ben. Ik vind het ook erg leuk om dingen te delen met mensen die dezelfde interesses hebben. In mijn omgeving ken ik best mensen die graag naaien of haken, of breien, maar het speelt bij hen vaak niet zo'n belangrijke rol als bij mij. Dat maakt dat je er heel verschillend in staat. Bloggen ligt mij gewoon ook. Ik schrijf en orden graag, dus is een blog voor mij een ideaal middel om daar vorm aan te geven.
En dan nog die enorme bron van inspiratie door het volgen van al die blogs die ik inmiddels heb ontdekt.... Wat wordt er toch veel moois gemaakt. Voorlopig kan ik er nog niet genoeg van krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...