Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 24 januari 2022

Drieling Piggy Knook

Zo, daar ben ik weer eens. Ongewild is er een blogpauze gekomen en dat heeft te maken met het feit dat ik 3 weken futloos was. De boosdoener was Corona en alhoewel ik maar 2 dagen snorziek ben geweest, is de nasleep langdurig en komen de klachten bij herhaling terug.

 

In die tijd deed ik niet zoveel, maar op een gegeven moment was ik het zo spuugzat dat ik maar begonnen met een klein en simpel projectje. 

Ik kwam Piggy Knook tegen en vond haar wel leuk. En ik had meteen ook een mooi doel voor ogen, nl. TroostdekentjeDus ik zocht wat kleurtjes bij elkaar (leve de voorraad) en breide de benodigde lapjes. 
Eén is ook maar alleen, dus er kwam nog een tweede varkentje en zelfs nog een derde.
Het afwerken is natuurlijk altijd meer werk dan het breien bij zulke kleine projectjes, maar ik vind dat niet zo erg.


En zo hebben we dus een drieling gekregen, die zelfs bij de poezen in de smaak viel. 
Die gekke beesten gaan werkelijk overal op zitten. Maar dat was nu even niet de bedoeling, want ze moeten naar de zieke kindjes en ik houd ze dan graag wel schoon...


21 opmerkingen:

 1. Wat vervelend Elizabeth, hoop dat je er niet té lang last van gaat houden want futloos zijn verveelt snel.
  Toch kwam er nog wat uit je handen, schattig zijn de varkentjes.
  Wens je het beste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Corona?! Wat ellendig voor je. Hopelijk gaat het nu beter met je. Lieve varkentjes heb je gemaakt. Daar maak je weer kinderen blij mee. Sterkte met beter worden. Lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar dat je zo'n nasleep hebt! Ik heb het in november gehad en ben er goed doorheen gekomen. Het is zo verschillend per persoon.
  Wat een schattige varkentjes! Goed om toch weer iets op te pakken. Beterschap hoor, ik hoop dat je snel weer opknapt!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja corona hakt erin dat futloos zijn herken ik zo goed . Maar idd een klein projectje geeft dan toch voldoening. De ene dag faat het ook beter dan de andere dag merk ik zelf. Die uh.......knorretjes ga ik opslaan hou van dit soort werkjes en dan hopen dat de energie weer terug komt. Heb ik nu de blogpost van je deken gemist ?? Of staat die alleen op ig ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die heb je niet gemist hoor.. Er komt nog een blogbericht over!

   Verwijderen
 5. Hè wat naar dat je corona had en dat futloos zijn is zo vervelend. Maar je hebt het breien weer opgepakt en je varkentjes zijn zo leuk. Beterschap en ik hoop dat je gauw weer de oude bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk stel. Zelfs terwijl je corona hebt ben je bezig voor anderen, ze zullen er blij mee zijn. Hopelijk ga jij je snel weer beter voelen, sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt geduld nodig voor je herstel en dat valt echt niet mee. Sterkte dus! Mooi dat er tóch iets van je naalden is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij jullie had tante Corona dus ook haar koffertje uitgepakt. De bitch! Gelukkig ben je er weer en kunnen we weer genieten van je projecten. Wat een lieve varkentjes heb je gemaakt. Ik ga het patroon gauw opslaan bij mijn nog te maken lijstje, want dit is wel een heel lief cadeautje. Ik hoop dat je snel weer helemaal opgeknapt bent en doe maar lekker rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helaas is herstel langzamer dan het ziek zijn. Goede beterschap. Gelukkighad je puf genoeg om leuke knuffels te maken. Top. Daar zullen wel een aantal kinderen blij mee zijn. En nu een drieling op de pennen voor de poezen? Haha. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook ik hoop dat het de goede kant opgaat voor jullie!
  Fijn dat je wel 'zin genoeg' had om een projectje te beginnen. De varkentjes zien er schattig uit, Troostdekentje is er vast heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje corona gekregen! Vraag me af of je de booster hebt gehad, want ik ken al 6 mensen die ondanks dat toch corona kregen, maar niet zo erg ziek werden.
  Zonder booster zou het erger kunnen zijn.
  Hoop dat je weer helemaal opknapt. Rustig aan doen hoor, niks forceren.
  De drieling is beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is niet leuk, Corona met nog wat nasleep. Hoop dat je gauw weer helemaal fit bent. Die varkentjes zijn schattig, wat maak je daar kinderen blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hoopte dat je blogstilte kwam doordat je lekker weg was, maar helaas, Corona. Ik hoop dat je snel weer helemaal hersteld. Je varkentjes zijn echt allerschattigst!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jakkes Elizabeth, waardeloos dat dat rot virus jullie wist te vinden, en nog
  vervelender dat het zo door blijft zeuren met goede en slechte dagen. Groot
  gelijk dat je aan dit schattige projectje bent begonnen, even wat afleiding.
  En wat is het Piggy Knook trio ENIG geworden, toen ik de eerste foto zag
  kreunde ik al....... ohhhh wat is dit schattig!!!
  Wens je veel sterkte, en hoop dat je snel van die nasleep af bent.

  Lieve groet Josephine 🐖🐖🐖

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat vervelend die corona en het duurt zo lang. Sterkte hiermee.
  Fijn dat je nog een mooi projectje kon beginnen, ze zijn erg schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jakkes, heeft corona je toch te pakken gekregen. Hopelijk gaat het gauw beter. Deze leuke varkentjes waren in ieder geval een goede afleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een schattige varkentjes. Ja corona wij krijgen er allemaal mee te maken. Wel heel vervelend dat je er maar een paar dagen ziek van bent geweest maar de nasleep zo vervelend is. Toch goed van jou dat je het handwerken weer hebt opgepakt. Ik hoop dat het steeds een beetje beter gaat worden.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Och jee, wat vervelend, fijn dat je het, min of meer, achter de rug hebt!
  De varkentjes zijn geweldig, wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hè bah, wat vervelend dat je corona hebt gehad. En nog vervelender dat je er nog zo'n last van blijft houden. En al dat grijze weer helpt natuurlijk ook niet mee om er weer snel bovenop te komen. Gelukkig heb je nog een klein werkje gevonden. Altijd leuk om kleine restjes op te maken. Het zijn gezellige varkentjes geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...