Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

woensdag 12 februari 2020

En zo blijven we bezig ...

Het is wel heel leuk, die opdrachten van Crea 5220... maar bij elk woord stuit ik op iets waar ik wat mee wil doen...!Zo dacht ik bij week 1 (hexagon); o, mijn hexjes patchwork ....wanneer ga je dat eens afmaken? En je hebt ook nog gehaakte zeshoeken voor tas liggen... En bij Anita zag ik toen een leuk idee voor hondjes en poppetjes!Toen ik bezig was met week 2 (red/rood);  wat heb ik nog veel labeltjes van kleding... wat zal ik daar eens mee doen? En.. donkerrood en roze-rood vind ik wel mooi, daar moet ik misschien wel iets mee...Bij de voorbereiding van week 3 (dots/stippen);  ik wil wel eens stipwerk oefenen  met spijkertjes ...., en waar is mijn pointillisme tekening eigenlijk gebleven?
Bij week 4 (pattern paper):  oh leuk, die oude patronen en al die boekjes, inkijken  ... bladeren... nieuwe ideetjes...? Ik leg ze nog niet meteen terug, want ik wil ze allemaal eens goed doornemen!
En bij Akkelien zag ik weer een heel leuk idee om zakjes te maken van dessinpapier... wil ik ook gaan doen...En bij week 5 (collage); voordat ik er erg in had, bleef ik een beetje hangen in de stijl van de vorige opdracht! Nostalgie, beetje brocante.. Helemaal niet erg, maar ik wilde al bijna weer kaarten gaan maken in die stijl! En ik heb tòch een hele stapel tijdschriften liggen ....

Maar bij week 6 kwam er totaal iets anders! Misschien wel omdat ik lang van tevoren wist welk 'kinderliedje' ik zou kiezen.

Het is sowieso afwegen wat je gaat doen/gebruiken, want voordat je het weet is er overlap. Dat geeft natuurlijk niets, maar ik merk dat ik me daar steeds bewust van ben en dat vind ik niet altijd prettig.
Wat me wel helpt, is eerst alle spullen van de vorige opdracht opruimen.

Eén ding is zeker; crea 5220 houdt me aardig bezig!


16 opmerkingen:

 1. Haha, ja, het houdt ons zeker van de straat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, heel herkenbaar, je bent met 1 idee bezig en er komen meteen 10 anderen tevoorschijn. Maar zo blijf je fijn bezig met de nodige afwisseling en ons vervelen doen we nooit. :-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ken ik, ik zoek iets op en moet oppassen dat ik dat ook niet wil doen (direct dan). Terugleggen tot de volgende ingeving. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig dat je het zo bezig houdt. Wie weet wat voor moois het allemaal nog op gaat leveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt herkenbaar, zie ik wat moois op Instagram of FB, denk ik ja zo en zo kan ik ook eens doen.
  Zoveel wat je nog kan maken en doen hé.
  Gezellig en mooi logje weer.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, dit is wel een beetje herkenbaar. En dan komt er ook nog bij dat ik af en toe iets op een blog zie dat ik ook 'moet' maken :O).
  Er is gewoon veel te veel leuks te doen... wat heerlijk toch dat we die luxe hebben. In mijn kennissenkring (en zelfs in de familie) ken ik mensen zónder hobby's. Ze vermaken zich op hun eigen manier prima hoor, maar ik moet er niet aan denken op die manier te moeten leven.
  Nee, geef mij dan maar een groot tekort aan tijd iedere dag, daar kan ik wel mee leven. En het woord Vervelen ken ik niet,heerlijk!
  Volgend jaar maar geen nieuwe opdrachtenlijst: je kan die van dit jaar nóg wel een paar jaar gebruike, hihi.
  Oh ja, dat overlappen: dat heb ik ook en gelukkig vind ik het niet erg wanneer dat gebeurd. Maar ik probeer wel te voorkomen dat de ene week de vorige/volgende meteen overlapt, er moeten van mezelf wel een paar weken tussen zitten....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, nee ik heb daar niet zo'n last van. In het begin van de crea dacht ik dat ik het nog wel lastig zou gaan vinden om steeds een uitwerking van een woord te bedenken maar eigenlijk gaat het vrij soepeltjes. Ik vind het heel leuk om te doen. Succes met al je projecten.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, mij houd het ook flink bezig hoor, je zit tussendoor van alles
  te bedenken voor de woorden die nog komen gaan. Grappig te lezen hoe je
  door een uitwerking weer komt tot projecten die je nog niet af hebt
  gemaakt en te leuk zijn om te laten liggen. De zin is er dan weer a la minuut
  om er aan te gaan werken.
  Het is gewon jammer dat er in 24 uur geen 48 uur passen, hahaha. Zelf heb ik
  zoveel dingen waar ik aan wil beginnen, zelfs zoveel dat er gewoon niets uit
  mijn handen komt. Maar gelukkig is dat zo, ik heb me ook nog nooit één minuut
  verveeld in mijn even. Wat heb je trouwens een heerlijke stapel mooie tijdschriften
  liggen. Succes met al je plannetjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wordt er onrustig van, al die opdrachten. Vind het geweldig leuk om te volgen, maar zoiets is dus niets voor mij. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja... dat "wil ik maken", of "dat wil ik ook nog gaan doen" gevoel, zo herkenbaar!
  Aan de ene kant is dat goed. We vervelen ons nooit, zijn altijd creatief bezig en worden er leukere mensen door.... maar ja de tijd... er moet toch ook nog wel eens iets aan het huishouden gedaan worden, en boodschappen, koken, verplichtingen, afspraken...
  Misschien moeten ze de dagen maar 48 uur maken, dat lijkt me wel een oplossing :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te lezen dat je zoveel plannen hebt. Maar heel herkenbaar. En natuurlijk worden we aangestoken door elkaar.
  De druk om iets te maken voor crea 5220 heb ik wel heel erg. En omdat het woord voor deze week me niet tot inspiratie bracht, sla ik dit keer over.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja het houdt ons wel bezig hè, ik vind de nieuwe ook moeilijk.😔

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Precies wat je zegt!! Zoveel leuke dingen om te maken en te doen :-)
  Ik dacht al bij mezelf, nu moet ik bij een paar woorden ook maar iets schrijven, waar verder geen "handwerk" vervolg aan zit ;) Maar of dat gaat lukken, want ik zag al weer het woord vierkant én daar weet ik ook al weer iets leuks mee ;) Die hexagonnetjes van je prachtig, dat wil ik ook wel :-)) We vermaken ons prima zo, dus ik blijf het zeggen, echt leuk die Crea5220 ;) Hartelijke groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is nou juist zo leuk van creatief bezig zijn, van het ene idee komt het andere en voor je het weet ben je jezelf verloren in een grote knutsel flow😉.
  Ik vind het zo leuk zoals jij telkens met je ideeën speelt.
  Het houdt niet alleen jou bezig, maar ons ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het jaar is nog maar net begonnen en er komen nog heel wat opdrachten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...