Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

woensdag 10 september 2014

Uit de kringloopwinkel

Als ik in de kringloopwinkel kom (en dat doe ik maar niet al te vaak), dan kijk ik altijd eerst even bij de handwerkafdeling!


 Ja, dit boek kon ik toch echt niet laten liggen...
 Er staan grote borduurafbeeldingen in, maar ook  kleine voorwerpen over allerlei onderwerpen, zodat je  zelf e.e.a. samen kunt stellen.
 Ik heb nog meer van dergelijke boeken en op deze  manier kun je gewoon een eigen merklap maken!
 Maar daar ga ik voorlopig nog maar even niet aan  beginnen, want dat zou werkelijk teveel van het goede  worden!
 Ik vond ook een breiboek, best wel een beetje oud, maar wel bruikbaar. Ik blijf versteld staan van de vele breisteken die er bestaan, of beter gezegd de combinatie van steken die weer een ander reliëf of patroon geven...
Dit boek is dan maar een deel 3 ..., wie weet kom ik ook nog eens andere delen tegen. Ik heb al een heleboel andere breistekenboeken in de kast, maar toch ging dit boekje lekker met mij mee!


Dit ziet er op het eerste gezicht misschien wel ouderwets uit, maar met ander kleurgebruik kan het heel leuk uit pakken!En ik vond ook nog een oude Anna, sommige dingen blijven leuk en zijn tijdloos ...


Alleen al voor deze kleine borduurtjes zou je hem meenemen...En dit merklapje vond ik zo schattig! Het is vast een serie geweest; elke maand één ...
Maar goed dat ik de andere nummers niet heb.
13 opmerkingen:

 1. Weer een buit gescoord. En weer veel te veel moois, haha. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om dit bij de rest van je verzameling te zetten. Gewoon al leuk om door te bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vondsten!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zo schattig zeg ,nou je hebt weer je to do lijstje aangevuld denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, ja, heerlijk als je zulke boeken vindt!!
  Boeken kun je hier ook nog wel eens scoren bij de kringloop... maar verder? Soms zie ik wel eens bloggers die hele klossen afgedankt garen scoren, nou daar moet je hier echt niet om komen! Misschien is het volk hier wel meer van: dat maken we gewoon op? Dat doe je toch niet weg?
  Maar je boeken vind ik top!!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zulke boekenvondsten. Onze kringloop is door brand al een poos gesloten maar ik kijk uit naar de dag dat ik er weer even kan rondstruinen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een leuke boeken gevonden, ze lagen vast op jou te wachten. Gister ben ik ook even gaan neuzen in het tweedehands goed, maar helaas, niets op handwerkgebied.... gelukkig bestaat er ook nog zoiets als internet, dus ik kan toch nog even vooruit ;-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt helemaal gelijk wat dat ouderwetse betreft; ik zie die honingraad steek en die heb ik vorig jaar nog gebruikt om een sjaal te maken met mijn wol. en het zag er super uit.
  veel mensen willen tegenwoordig alles al kant en klaar op een presenteerblaadje hebben/krijgen. en vergeten daardoor zelf na te denken.
  ik vind dat na denken over creatieve dingen nou juist zo leuk.
  je hebt een grote slag geslagen zo te zien, helaas is bij ons al dat soort dingen al weg hahaa.
  groetjes miek

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk zo´n stapel handwerkboeken voor een habbekrats, daar kun je eindeloos in bladeren en rondneuzen. Net als jij kijk ik bij de kringloop ook het eerst bij de handwerkboeken, hihi. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke boekjes heb je gevonden in de kringloop! Echt de moeite hoor! En die merklap, ik ga er waarschijnlijk eentje ontwerpen binnenkort, heb er echt wel zin in eigenlijk. Maar eerst mijn biscornu en als dit ontwerp meevalt , begin ik er binnenkort aan. Nog veel plezier met je boekjes.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie boekjes heb je weer gescoord, dat kruissteekboekje komt mij bekend voor, dus of ik het ook in bezit heb of gehad...... nou ja, zal het wel weer eens tegenkomen wanneer ik iets anders zoek :-). En dat breiboek, geweldig met die afgehaalde steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed gevonden hoor! Die kruissteekjes.... die kleurtjes zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...