Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 10 juli 2012

Pinterest...Sinds kort zit ik ook op Pinterest. Ik heb er lang over "gedubt", maar ben overstag gegaan. Eerst heb ik eindeloos lang zitten proberen om me geregistreerd te krijgen, maar zonder een account op facebook of twitter lukte me dat niet. Ik denk dat het überhaupt niet zonder kan.
Enfin, ik ben nu dus lekker bezig met verzamelen. En ik moet zeggen; als je het door hebt, dan werkt het fantastisch!Nu heb ik mijn blog "Zo mooi... zo leuk" om allerlei ideeën te verzamelen. Eigenlijk is dat nu overbodig aan het worden ... Toch ga ik er nog een poosje mee door, maar ik ga de ideetje ook wegzetten op Pinterest.Eigenlijk ben ik benieuwd wie er van jullie ook Pinterest hebben. Ik weet dat Nancy er ook op zit, en zij is m'n eerste volger geworden.
Het lijkt me leuk om te weten hoe ik andere "Pinteresters onder ons" (hahahaha, wat een naam..) kan vinden...

Wil je op mijn Pinterest kijken? Klik dan HIER ....
En als je wil weten hoe je ook aan de slag kunt gaan met Pinterest, dan vind ik zelf deze uitleg erg duidelijk.
Nou.., wie weet tot ziens op 16 opmerkingen:

 1. ook ik heb pinterest. http://pinterest.com/dotla1/ Ik ben al volger bij jou geworden.
  Ik ben er niet veel maar vind het gewoon leuk om teverzamelen.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!! Pinterest is echt verslavend en het 'verzamelen' van leuke ideeën gaat ook stukken sneller én je houdt alles vrij overzichtelijk bij elkaar. Een uitkomst, echt. Ik ben ook op Pinterest te vinden: http://pinterest.com/sohappyinred/
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent echt vooruitstrevend !! Van mijn dochter weet ik dat het geweldig is.
  Groetjes, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het geprobeerd maar ben waarschijnlijk toch wat dommer dan ik dacht hihihi.
  Ik snap er werkelijk niks van *bloos* en heb het dus al een tijd niet meer bekeken. Dat wat ik voorbij zag komen was geweldig, maar ja dan was ik het ook weer kwijt :-\

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai ! Leuk leuk leuk ! Ik heb me bij je aangemeld. Ik zit er ook nog niet zo lang op maar het is idd wel een beetje verslavend maar ook handig om dingen op te slaan. En voor Moos... je kunt het hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook een uitkomst, maar het is inderdaad maf dat je eerst Twitter of Facebook moet hebben om je aan te kunnen melden.
  Mij vind je op http://pinterest.com/mwlbyangelique.
  Veel pin-plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk lijkt het me zeker, maar voorlopig hou ik het nog even bij een blog. Daar kan ik mijn tijd ook goed in kwijt en ik vind het fijn om zelf dingen te maken en uit te vinden :). Kunnen jullie mijn patronen weer pinnen!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, heb je eindelijk ook pinterest gevonden? Super handig he. Ik gebruikte jouw blog als archief voor leuke ideeën. Maar met pinterest heb ik mijn eigen archiefje. Kijk wel uit, want het is behoorlijk verslavend.
  Hier, http://pinterest.com/bietje/, ben ik te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, Ik ben je gaan volgen op pinterest dus dan kun je mij ook vinden als het goed is. http://pinterest.com/sandrijntje/

  Erg leuk hè, ik doe er geweldige ideeën op, het zou nu nog leuk zijn dat er een site ontdekt wordt waar je tijd in containers tegelijk zou kunnen inkopen om al dat leuks te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat je een account bij Facebook of Twitter moet hebben om je te kunnen aanmelden bij pinterest. Ik heb geen van beide en ik ga er ook maar niet aan beginnen. Ik hou het dus maar bij bloggen. Ook leuk!

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wist niet eens van het bestaan af.... begin er ook maar niet aan... Wat je niet kent mis je ook niet... Kan me wel voorstellen dat het verslavend werkt... Wel heb ik een twitter account voor o.a. het contact met mijn kleindochters... Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk hè Pinterest! (Tja, voor mij was dat ook de reden om een facebook account te nemen) je vindt me daar ook onder de naam Handwerktuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vraag me niet hoe ik het gedaan heb, maar mij is het gelukt om me met een gewoon e-mailadres aan te melden (dus zonder facebook of twitter). dat was al wel een paar maanden gelden dus misschien kan dat nu niet meer.
  ik zag wat bekende dingen (ha) op jouw pinterest, dus ik kom ook gezellig bij je volgers staan.
  hier kun je mij/ons vinden:
  http://pinterest.com/iene/
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook ik ben op pinterest te vinden , ik vind het leuk en makkelijk als een soort archief van alles wat ik ooit nog eens wil maken , ben jouw gaan volgen op pinterest , je kan mij vinden op :
  http://pinterest.com/bijleonie/
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Elizabeth, ik ben toch wel nieuwschierig geworden en wou er toch wat meer over weten, maar die link naar de uitleg werkt niet.

  Ik ben zeker geinteresseerd nu ik lees dat Ienne zonder facebook of twitter account is aangemeld.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Elizabeth,
  Leuk om je nu op Pinterest te zien.
  Meteen een bord voor je gemaakt om volger te worden en om al het moois te verzamelen.
  Ik heb mij Leuk-om-te-maken genoemd.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...