Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

donderdag 10 november 2011

Weinig zin...

Al een paar dagen geen nieuw bericht van mij..., dat komt niet veel voor!


Ik ben 's avonds zo futloos na een dag werken, dat ik maar een beetje zit te hangen en wacht tot het tijd is om naar bed te gaan, erg hè..
Ik haak wat aan m'n granny squares, de Karisma's die ik al eens eerder liet zien. Ik ben nog lang niet bij de 81 dus kan ik nog wel even vooruit... En soms brei ik een naaldje.
En verder komt er bar weinig uit m'n handen. Even geen nieuwe initiatieven, geen zin...

Morgen gaan Corrie en ik de kraam vast inrichten en zaterdag is dan de verkoping. Ik hoop maar dat ik dan een beetje minder moe ben, anders kan ik er nog niet eens van genieten...


14 opmerkingen:

 1. We hebben allemaal wel eens last van een herfstdipje, misschien wat extra vitamientjes.
  Hoop dat het snel over is, wil graag weer wat van je zien :-) Veel plezier en succes zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, Elizabeth, wat vervelend. (ik ken het probleem) Doe maar even kalm aan, hoor. Je bent ook zo druk, met van alles en nog wat. Hopelijk heb je weer wat energie voor zaterdag. Sterkte, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zo herkenbaar, doe maar rustig aan, op tijd naar bed, lekker uitrusten. misschien ben je te druk geweest met de bazar dingen.. of oververmoeid,Misschien heb je een griepje onder de leden, Doe maar voorzichtig aan. ik hoop dat je er zaterdag plezier aan kan beleven want je hebt er zoveel werk in zitten.

  sterkte en liefs
  petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh nee!! Een pré winterdip!! Balen hoor. Troostvoer is je vriend. En nee, geen chocolade (alhoewel, wat jij wil...) maar lekkere pompoensoep of erwtensoep. Of ene keer lekker niet koken en pizza bestellen, gewoon omdat het kan! En lekker lang onder de douche staan!
  Sterkte en hopelijk veel plezier bij de markt!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. herkenbaar... doe maar gewoon even rustig aan, eraan toe geven zonder je schuldig te voelen scheelt ook al.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja inderdaad, heel herkenbaar. Lekker even aan toegeven.....doe ik dan ook, gewoon *bank-hangen* en de tv aan.

  Succes met de markt.

  Groetjes van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik voel me meteen een stuk minder schuldig ;-) Heel vervelend, gewoon maar doen waar je wél zin in hebt (ook al is dat om 8 uur naar bed gaan) en je er maar niet druk over maken, dat werkt volgens mij averechts. Beterschap en sterkte. Heel veel plezier en succes zaterdag; je hebt er je hele ziel en zaligheid, je energie en liefde in gestopt, ergens wel een beetje logisch dat je weer moet opladen, maar ik hoop toch dat je er van kunt genieten en misschien haal je uit de verkoop weer nieuwe energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He, wat vervelend voor je. Geef er maar aan toe en neem wat tijd voor jezelf, ga lekker in bad en dan naar bed. Even een stap terug en dan kun je er hopelijk weer tegen.
  Veel plezier met de verkoping a.s. zaterdag.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat kun je wel eens zo hebben he? Doe lekker rustig aan, dan komt de zin vanzelf wel weer. Succes met de verkoping zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja,ik miste je al,Elizabeth maar geef je eigen er maar aan over des te sneller knap je weer op.Ik denk dat iedereen wel eens zo'n dip heeft,voor mij is het in ieder geval heel herkenbaar!!Veel succes zaterdag en wel even bloggen hoe jullie het gehad hebben,hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O meid er gewoon even aan over geven, je bent altijd zo produktief, dat komt wel weer en de boog kan niet altijd gespannen zijn. Ook ik betrap me er op dat ik momenteel ook niet veel zin meer in dingen heb, als ik een dag heb gewerkt. Zou de tijd van het jaar wel wezen....
  Heel veel sterkte! En veel succes zaterdag! ga je ook naar De beurs in Leeuwarden?groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een dikke "Opknapknuffel"van mij voor jou.......
  Liefs Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goed naar je lichaam luisteren, dan begrijp je wat je nodig hebt, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Je bent zo druk met van alles en nog wat, een mens moet ook eens even helemaal tot rust kunnen komen, even terug naar jezelf. Loop jezelf niet voorbij lieve Elisabeth, goed voor jezelf zorgen. Je ziet het ook aan de natuur die trekt zich nu ook een aantal maanden terug om in het voorjaar weer te stralen

  Liefs en een dikke knuf

  11 november 2011 14:53

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...