Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 10 september 2019

Nieuwe ladeblokken in de hobbyhoekEen paar weken geleden had DH een verrassing voor me. Of ik even mee wilde lopen naar zijn auto...
Tja, ik was meteen razend benieuwd natuurlijk... Een bos bloemen? Iets langs de weg opgepikt? Oude kruiwagen of zo... Of? Het zal toch niet waar zijn dat hij de felbegeerde ladeblokken heeft mee genomen?En jawel hoor! Twee witte ladeblokken Alex van Ikea ... Ik wilde ze voor mijn verjaardag vragen, maar we hadden al wel bedacht dat het misschien ook tweedehands van Marktplaats kon.
En dat laatste was hem gelukt. Ze zijn razend populair, die ladeblokken.. en we hadden al diverse keren 'mis gegrepen'.Tot nu toe rustte het werkblad gewoon op 2 x 2 verhuisdozen (met spullen die ik niet direct nodig had) en dat ging best. Maar ik werd tureluurs van al die bakjes met stiften, kleurpotloden, verschillende tubetjes verf, stempels, inkt, sjablonen, mesjes, schaartjes, krijtjes, plaatjes...
Met als gevolg dat het iedere keer een bende was en dat ik ook vaak niet meer wist waar ik iets had gelaten en het ging zelfs zo ver dat ik soms niet eens meer wist dat ik een bepaald iets òok nog had.


Omdat ik dit al langer wilde, had ik mijn plannetje al klaar en kon ik na het schoonmaken meteen gaan inrichten. Alle stiften en markers in één lade... dat is toch geweldig? Ik heb veel met losse bakjes gewerkt, zodat ik er ook gemakkelijk iets uit kan nemen.


En dan nog twee foto's van mijn hobbyhoekje in het totaal. Ik maakte ze met mijn mobiel in de breedbeeldmodus en helaas zijn ze niet zo scherp. Maar je krijgt wel een indruk van het geheel...
Ik ben super blij met mijn plek!


Hebben jullie ook een hobbyplekje of hoekje voor jezelf? En hoe ziet dat er uit?
Misschien vind je het leuk om er ook een keer over te bloggen....

19 opmerkingen:

 1. Wat een mooie werkruimte. Heerlijk licht en alles nu bij de hand. Daar kun je fijn werken. Ik zal mijn werkruimte ook eens op mijn blog zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik heb een soort van hobbykamer, maar ik hobby altijd gewoon in de huiskamer :-) De hobbykamer is een soort van magazijn en ik moet bekennen dat er ook in de huiskamer al weer heel veel hobbyspullen van mijn liggen, hier... en daar....
  Fijne plek heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en dacht ik dat mijn atelier groot was en vooral heel vol, maar jij hebt meer komt ook door de tekenhobby ,die heb ik niet ( gelukkig) :))) zou niet weten waar ik dat zou moeten laten ha ha maar het is daar goed toeven boven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke ruimte heb je, ik had een eigen studeerkamertje (naaikamertje/ eigen ruimte) maar helaas heb ik het moeten opgeven omdat 1 van de kinderen weer thuis kwam wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hobbyhoek? Je mag het rustig een atelier noemen, het ziet er zo ruim en professioneel ingericht uit. Een fijne plek om creatief bezig te zijn. Fijn dat je nu nog meer opbergruimte hebt. Ik heb mijn handwerkspullen in een aantal kratjes zitten. Breien, haken en borduren doe ik op de bank in de kamer, of in de zomer buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lekker praktisch die ladenblokken. Zulke dingen moet je gewoon hebben als je veel spulletjes - of zoals ik - veel lapjes hebt.
  Heb ook al veel ladenblokken in gebruik, want steeds zijn ze weer vol :-)
  Wat heb jij een heerlijk hobbyhoekje, nou ja, zeg maar hobbykamer!
  En dan dat leuke raam, dat lijkt zo met die gordijnen net een theater.
  Misschien kunnen de poppen daar eens een voorstelling geven?
  Ik heb mijn quiltkamer, of atelier zoals ik dat deftig noem al vaak laten zien op mijn blog. Ook heel fijn, lekker ruim en licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, wat netjes zo in die lades! Je hebt een mooie ruimte zo!
  Ik heb net zoiets voor mijzelf, alleen iets minder opgeruimd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke hobby-ruimte heb jij zeg! Ik ga een slaapkamer tot hobby kamer maken, lekker al het hobbyspul bij elkaar. Gaat nog wel even duren, andere ruimtes hebben prioriteit, maar ik kan me nu al erop verheugen! Die ladeblokken zien er erg handig uit zeg, ik begrijp dat die gewild zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh...Wat mooi en een zeer goede aanwinst. Als straks ruimte is voor een hobbykamer bij mij te creëren ga ik ze ook maar aanschaffen.
  Fijne dag👋

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke ruimte is dat! Ik heb dat niet hoor, ik werk aan de tafel in de woonkamer. Gelukkig hebben we een grote keuken waar we kunnen eten, anders zou ik iedere keer alles moeten opruimen. Nu kan ik het nog laten staan, maar als ik met een project klaar ben, gaat alles weer netjes in de kast.

  Fijn dat je nu van die mooie ladenblokken hebt en ik begrijp goed dat je die graag wilde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat zijn inderdaad hele leuke, maar vooral super handiger lade kastjes!!
  Natuurlijk ben je daar héél blij mee.
  Jazeker heb ik ook een eigen hobby hoek.
  Ik heb er al eens over geblogt, toen ik het opgeruimd had, maar ik moet eerlijk bekennen..... het is nu best wel weer aan een opknap en opruim beurt toe.
  Ik kijk dan ook jaloers naar jou mooie kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een zalige werkzolder zeg, en zo heerlijk veel lichtinval
  ook. Je bent verwend zeg door DH, erg handig deze ladeblokken
  en zo met de goed gevulde bakjes heel overzichtelijk.
  Heb je op zolder ook water, voor als je met verf bezig bent?

  Zelf heb ik op zolder ook een groot werkblad en een aantal
  ladekastjes waar van alles en nog wat in zit.Het gekke is dat
  ik toch bijna altijd beneden aan de tafel bezig ben, en zomers
  vaak buiten. Maar als ik het bij jou zo mooi geordend zie moet
  ik ook maar eens flink de bezem door de lades halen.

  Groetjes,
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ziet het er netjes uit. En je hebt een super werkkamer. Veel ruimte. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je zo verwend wordt. Het ziet er hartstikke mooi en opgeruimd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een prachtige werkplek en hobbyruimte heb je. Geweldig dat je man je zo verraste met ladeblokken, je bureau ziet er zo goed uit en zo handig uitgekiend van je met die losse bakjes in de lades. Dat moet gewoon heel prettig en opgeruimd werken zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi, mooi en super handig :-)
  Wat een heerlijke ruimte heb je, ik heb geluk en heb ook zo'n mooie ruimte, daar kun je heerlijk 'los' gaan en ook iets laten liggen.
  Aan de andere kant weet je ook alles te vinden, dus ideaal!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb twee bureaus voor mezelf (ik ben auteur). Eentje beneden en eentje op zolder voor als ik echt stilte wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gezellig! Mooi! En oh zo opgeruimd! Ik heb ook zo een kamertje maar daar moet ik dan eerst eens grondig een opruimbeurt houden vooraleer ik er foto's van durf posten. Misschien is dit wel een duwtje in de rug. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er super handig uit. En wat een prachtige hobbykamer

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...