Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 mei 2015

Weer thuis

We zijn weer terug van onze camperreis door Frankrijk!

Zodra we van huis weg reden, begon voor ons de vakantie. We genoten van het rijden door het steeds veranderende landschap, de tussen-stopjes en rustpauzes, het doen van boodschapjes en het zomaar lekker zitten lezen of handwerken, of het bekijken van een stadje…Het is me niet (zoals andere jaren) gelukt om tijdens de vakantie te bloggen. Eerst vond ik het een beetje jammer, maar het geeft uiteindelijk ook weer een stukje rust.
DH had een bundel van 100 Mb voor buitenland gekocht, maar zonder dat we iets bijzonders hadden gedaan, was de bundel al verbruikt. Toen hebben we nog een tweede gedaan; idem dito...
Heel raar, want in Nederland verbruikt hij nog geen 500 MB per maand, meestal rond de 100 ...
Ik heb intussen niet veel vertrouwen meer in deze aanbieder en wil wel eens de specificatie zien!
Enfin, het wifi van de camping (als dat er al was), was ook niet om over naar huis te schrijven, dus dat betekende voor mij niet bloggen.Maar ik vind het wel leuk om nog achteraf wat te laten zien en te vertellen. Dus als je het leuk vindt, dan kun je komende week of weken e.e.a. mee genieten.Even heel in het kort de route: we reden via Maastricht door België en Luxemburg en daarna via de route du Soleil naar Lyon, A 31 en A 6  Even voorbij Lyon gingen we richting St. Étienne en Le Puy.
Vervolgens zuid-westwaarts naar Millau, toen naar de Middellandse Zee, door de Provence weer omhoog (noordwaarts), door de Franse Alpen, de Jura en de Elzas om uiteindelijk weer in Luxemburg en België naar Nederland te rijden!
Helemaal kloppen doet het kaartje niet, want we reden vanaf huis en niet vanaf Maastricht. Maar meer plaatsnamen kon ik niet invoeren in Google maps....
Het was een geweldige vakantie, maar aan alles komt een eind!
En nu we weer thuis zijn, vind ik het ook fijn. Heerlijk om de kinderen weer te zien, en de poezen te knuffelen...
Gewoon fijn om je wasjes weer buiten op te hangen, alles op te ruimen en nog wat na te genieten tijdens het strijken ...
Straks bakken we pannenkoeken en vanavond ga ik jullie blogs lezen, want ik ben zo benieuwd. Tjonge, wat zal ik veel in te halen hebben!


21 opmerkingen:

 1. Een flinke Trip gemaakt. Mooie route, ben benieuwd naar het verslag. Gelukkig heb je nog een paar uur voordat je weer aan het werk moet, dus blogjes lezen, haha. Welkom thuis. Groet, Dientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jahhh, ik miste je al, wat hebben jullie een heerlijke tocht gemaakt. En geen internet en niet bloggen is best wel lekker, echt rust en kom nu maar op met je vakantie-blogjes, ikben er klaar voor;-)) Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zo'n Frankrijktrip. Ik ga vast bij je voorgenieten voor onze eigen vakantie. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's. Goede vakantie gehad dus... fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi, welkom thuis en welkom terug in blogland. Ik benieuwd naar je vakantiefoto's, jullie zullen vast veel mooie plekjes zijn tegen gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie route, ik zag al hele leuke fotootjes voorbijkomen, fijn dat het zo'n heerlijke vakantie was. Kom maar op met je verslag en de rest van de foto's. Ik zit klaar ;-). Veel plezier met het lezen van de diverse blogs en welkom thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik mis je blogjes altijd meteen maar zit nu klaar hoor voor je verdere verslag het eerste is al heel gezellig mooie route veel ervan ken ik dus leuk als je er over vertelt ,fijn dat je genoten hebt ,zulke dingen doen een mens goed ,lieve gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heerlijk Elizabeht, fijn dat jullie hebben genoten. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt als een hele fijne vakantie. Ik ben benieuwd naar de rest van het verslag. Fijn dat je zo genoten hebt! Welkom terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Was je ook lekker er op uit. Heerlijk met de camper zie ik. Nou meis bij mij valt niet veel te lezen want ook ik was het land uit. Heerlijk ff wat anders. Ik zou ook blogs blijven lezen via bloglovin maar dat vond de regering van Turkije niet z'n goed idee. Bloglovin wordt daar geblokkeerd dus ik ben ook aan het bijlezen.... Welkom thuis.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn weer berichtjes van je te kunnen lezen
  Prachtige vakantie gehad, Verre reizen geven veel verhalen.
  Heerlijk zo met de camper, 2 van onze kinderen gaan graag naar Frankrijk.
  Oudste reizen ook met de camper. O als ik jonger was, zou ik het graag eens doen.
  kijk uit naar je verslagjes
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van de week heb ik nog aan je gedacht, het was toch wel wat stilletjes :-)
  maar dat gedoe met wifi onderweg herken ik goed en ach, even geen internet is misschien nog wel méér vakantie.
  leuk om jullie route te zien en natuurlijk vind ik het leuk om nog wat reisverslagen te lezen! Je snapt vast dat ik heel benieuwd ben naar de ervaringen met de camper zelf en of jullie ook camperplaatsen hebben bezocht. Maar verhalen over leuke dingen onderweg lees ik net zo graag hoor! Fijn dat je weer in blogland bent...
  groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi net zoals Marjan hierboven was ook ik al aan 't denken dat het nu toch wel vrij lang stilletjes bleef ;-)
  Dat is altijd even afkicken hé, niet kunnen bloggen ! Ik word dan altijd eerst een tijdje nerveus, alsof ik iets vergeet, en na een tijdje ebt dat gevoel weg, en dan is het wel eens fijn, de rust...
  Databundels in het buitenland, daar doe ik al lang niet meer aan mee - zoals je zegt, je hebt altijd het gevoel dat het niet "klopt". Dus ik hou het ook altijd bij wifi (al zeker buiten Europa !), maar over wifi in hotels-en-andere-locaties, nou daar kan ik ook al een boek schrijven...
  Afgelopen week zat ik ook in Frankrijk - we hebben zelfs kort bij elkaar gezeten, denk ik, daar in het zuiden ;-)))
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha fijn, daar ben je weer! Wat jammer dat je komende week verslag gaat doen, want waarschijnlijk kan ik dat niet lezen; wij gaan namelijk morgen.... met de camper (van schoonouders) een week naar Frankrijk. Eerst maar richting Noord-Oost! Ik had graag gelezen bij jou welke kant we het beste op kondden reizen per dag (of welke kant juist niet), maar waarschijnlijk zullen ook wij geen best internet hebben ;-) Ik lees het dus wel als we weer terug zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Welkom thuis op jou eigen blog. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten. Ik heb je wel gemist maar niet bloggen op vakantie geeft ook wel rust. Je hebt groot gelijk. Ik heb samen met mijn manlief al gekeken naar de route het is zo leuk om te ontdekken waar wij zelf wel en niet zijn geweest de grote brug bij Millau is wel heel apart om over te gaan.
  Wens je een heel fijn weekend.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijn dat je er weer bent, ik had je echt al gemist hoor! Je batterijtjes zijn weer opgeladen en zelfs zonder bloggen heb je genoten, zo zie je maar, je hebt dit keer echte rust gehad. Zo te zien was het een prachtige reis, ik kom zeker de volgende blogjes lezen om te kijken hoe jullie het gemaakt hebben en waar jullie geweest zijn.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk, zo'n rustgevende vakantie. En ik ben blij dat ik niets gemist heb, want ik heb de laatste weken weinig tijd gehad om blogjes te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Om heel eerlijk te zijn ben ik wel een heel klein beetje jaloers hoor ;)!! Wat een heerlijke tijd moeten jullie gehad hebben, zo samen op pad! Hopelijk zien we snel nog meer plaatjes van jullie tocht! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. fijn dat je er weer bent en genoten hebt van een heerlijke vakantie. Zeker ga ik je reisverslag lezen en genieten van de foto`s. Succes met werken voor beide.....
  groetjes miek

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi Tripje hebben jullie gemaakt, heerlijk om er even uit te zijn dan is het ook weer heerlijk om thuis te komen. Ook ik heb de taaiste tijd niet veel tijd gehad om blogs te lezen, en ben gisteren thuis gekomen van Nadelwelt, erg leuk maar ook veel indrukken. Even verwerken.

  Liefs Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...