Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 20 oktober 2014

Plannetjes maken ...


Plannetjes maken doe ik graag. Nou ja, misschien zeg ik het niet goed, want ik ga er niet echt voor zitten om ze op dat moment te maken - dat mislukt toch altijd - maar ze komen vanzelf op. En dan meestal een heleboel tegelijk.Vanmorgen aan het begin van een week herfstvakantie begon het ook weer te borrelen ...
Meteen m'n aantekenschriftje erbij, want anders kan het zomaar gebeuren dat ik vanmiddag de helft aan ideetjes al weer kwijt ben!Nu zijn er meestal meer plannetjes dan tijd, daar lopen we allemaal tegen aan.
Maar voor deze vakantieweek heb ik mezelf eens goed afgevraagd wat ik nu eigenlijk belangrijk vind en wat ik wil deze week ...
En dat is 1. afstand nemen van het werk en even lekker vergeten wat er normaliter zoal in een week tijd allemaal om je oren vliegt ... en dat is 2. ontspannen door met regelmaat een frisse neus buiten te halen en door te genieten van m'n hobby's. Dat laatste loopt natuurlijk de spuigaten uit en een mens zo daar zo maar zenuwachtig van kunnen worden omdat er zoveel ligt ... Maar dat doe ik lekker niet, want ik heb een heleboel werkjes gewoon even met vakantie gestuurd. Er zijn maar een paar dingen die deze week mijn aandacht krijgen.

De factor tijd is in deze vakantie drie om drie; eerst drie dagen thuis (natuurlijk met de nodige afspraakjes en boodschapjes) en dan drie dagen met DH naar Vianden.
En dan wil ik proberen om zoveel mogelijk te genieten van elk moment en niet teveel piekeren over wat ik ook nog allemaal zou moeten kunnen ... etc
Deze eerste morgen is me dit best gelukt ... Lekker gerommeld, buiten geweest, geknipt, geplakt en gescheurd en geborduurd ...!


Nu even een tosti klaarmaken en vanmiddag mag de Gossip op tafel ...!

12 opmerkingen:

 1. heerlijk om zoveel mooi palnnetjes te maken veel plezier !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk dat je een deel "nog af te werken werkjes" ook met vakantie hebt gestuurd... anders wordt je eigen vakantie nog een werkweek ;-) !
  Geniet ervan !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt helemaal gelijk, even niets moeten en lekker genieten! En die werkjes die op vakantie zijn zullen ook ooit af komen. Lekker doen waar je zin in hebt.
  Geniet lekker van je weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie, Elizabeth en jij zult je vast niet vervelen maar slim om wat werkjes op vakantie te sturen ;-)) Veel plezier in Vianden saampjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad wij willen zoooooveel. Het is goed dat je alle dingen even op een rij zet en de gedachten aan je werk even niet toelaat. Moet wel even kwijt dat die kleine postzegels echt heel lief zijn. Geniet lekker van het bezoek aan Vianden volgende week zie je wel weer wat er op je pad. het heeft geen zin om je er nu druk over te maken.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O zie net dat achter het woordje pad ik het woordje komt ben vergeten.
  Ja wij willen zooooveel tegelijk en dan gaat er wel iets mis.
  Gr
  marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je pakt het goed aan vind ik, elke dag nemen zoals hij komt is meestal het beste! En je plannetjes maken, dat doe ik ook, maar meestal moet ik ze voortdurend wijzigen, maar ik probeer me er niet al te druk in te maken. Je postzegeltjes worden leuk! Geniet van Vianden.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk plannen maken, maar met mate. En je niet laten opjutten door wat je allemaal wil gaan doen. Soms moeten dingen wachten en kan het wachten. En geniet lekker in Vianden. Veel plezier.
  Groet,
  Dini

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch wellicht een idee om niet al die plannetjes op te schrijven. Als je er een paar vergeet, hoef je ze ook niet te maken. Volgens mij wordt het een lekker ontspannen weekje voor je. En dan nog heerlijk er even tussenuit.
  Je hebt trouwens voor iemand die helemaal niet van de herfst houdt, wel een mooie hersfstdecoratie gemaakt. Hoe kom je op het idee, heel origineeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Plannen maken is een goed idee, zo lang je maar blijft onthouden dat je er ook weer van af kunt stappen ;-)
  Je plannen voor deze week zien er in ieder geval lekker uit. Vooral dat uitstapje naar Vianden, leuk zo met z'n tweetjes even lekker weg!
  Geniet maar lekker van een weekje niets moeten en alles mogen.
  Heb je de Gossip al uit? ;-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat opschrijfboekje is het beste idee, zeker als je een dagje ouder wordt ;) Hij ligt ook altijd bij mij onder handbereik. Geniet van je vakantie en het uitje naar Vianden met je man.
  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. smakelijk en de gossip, hij zoemt rond nu in nederland. Ik vind hem leuk maar wil hem eens in het echie zien ipv een plaatje. Gaat vast lukken met zoveel mensen die hem maken nu.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...