Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 15 mei 2012

Van alles en nog wat...

Dit gaat even een rommelig berichtje worden, maar zo staan de zaken er ook voor...
In de natuur wisselen regen en zonneschijn elkaar af en zo is het hier ook.Het afgelopen weekend ben ik weer aan het kwakkelen geweest. Eigenlijk moet ik jullie eerst vertellen dat ik al 4 weken loop te kwakkelen, nadat ik anderhalve week flink ziek geweest ben. Daar hebben jullie lekker niets van gemerkt, want ik had een heleboel berichtjes al klaar staan. Dus ik kon met één druk op de knop een bericht plaatsen. Tussendoor hield ik jullie blogs een beetje bij...

Maar na een griep met luchtwegklachen en opgezette klieren, kreeg ik last van hartkloppingen. Er is bloedonderzoek gedaan en een hartfilmpje gemaakt en dat was allemaal goed.
De hartkloppingen zijn gelukkig minder geworden, maar dit weekend had ik weer last van benauwdheidsklachten. Zondag was ik ook helemaal schor en kon ik niet praten. En dat op moederdag...
Maar ik ben wel verwend, allereerst met een uitgebreid ontbijt op bed. DH maakte er foto's van, maar nu blijkt dat hij het geheugenkaartje niet in het toestel heeft gedaan...
En van de kinderen kreeg ik dit:
Toch heerlijk hoor, zo'n verwendagje... We hadden heerlijke taart bij de koffie, en we hebben lekker gegeten. Tussendoor heb ik nog wat naaldjes gebreid, dat ging beter dan praten...

Gisteren en vandaag heb ik weer een aantal uren gewerkt. Het schooljaar gaat nu zo hard, en er moet nog veel geregeld en gedaan worden. Je wil niet weten hoeveel tijd daar in gaat zitten.
Morgen nog wat administratieve dingen wegwerken en dan ga ik aan de vakantie denken. Alhoewel..., ik denk er tussendoor ook steeds aan, maar vanaf morgen ga ik ervoor aan de slag. Inkopen doen, inpakken, even naar bibliotheek, wasjes draaien, strijken...
Donderdagavond kunnen we de camper halen die we hebben gehuurd. En dan gaan we vrijdagavond meteen na het eten op pad!

We komen vast wel locaties tegen waar we even internet hebben, en dan "slinger" ik even een berichtje op m'n blog hoor..., kunnen jullie stiekem meegenieten!


Maar voordat het zover is, komen er nog wel een paar "gewone" berichtjes hoor. En vanavond ga ik eerst even bijlezen bij jullie!


22 opmerkingen:

 1. Beterschap en heerlijk uitrusten in jullie vakantie. Natuurlijk ook genieten van de voorpret, die is minstens zo belangrijk. Alvast een hele fijne vakantie (voor het geval ik de komende dagen even niet bijlees)gewenst en fijn dat je misschien tussendoor blogt, zo gezellig om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat klinkt allemaal niet leuk.....nu maar lekker bijkomen en goed uit rusten hoor..

  Fijne vakantie

  groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jee, dat kwakkelen moet je niet doen hoor, zeker niet zo vlak voor je vakantie. Gelukkig waren bloed en hart goed, ik hoop dat de rest ook in feite niets anders is dan een simpel hardnekkig virusje. Heel veel beterschap en succes met de voorbereidingen voor de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap, gelukkig heb je de vakantie al in zicht en kun je lekker uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig is het niets ernstigs (al schrik je wel even)! Beterschap en bon vacance!
  Groetjes Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Getsie meis, niets uitputtender dan kwakkelen. Gelukkig waren je uitslagen oké, maar dan nog ben je er maar bezig mee :-( Misschien dat een mooi Italië met veel zonneschijn de kwakkel snel doet verdwijnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je toch weer aan de slag bent, Elizabeth. En een heerlijk vooruitzicht.. Lekker weg! Ondanks dat ik geen tijd heb om overal op te reageren lees ik wel hoor. Je laatste blokje is ook weer zo mooi. Ik had een week geen internet, en pff.. wat moet je dan een hoop bijlezen.
  Succes met de pakkerij, en geniet van je vakantierust!
  Groetjes, Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig niets ernstigs.Lekker genieten van een wel verdiende vakantie,in Italie.
  Veel zonneschijn en lekker handwerkjes meenemen.
  Groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé kwakelen,daar wordt je doodmoe van, gelukkig zijn je uitslagen goed en heb je vakantie in het vooruitzicht, heerlijk dan moet dat kwakelen toch overraken, succes met pakken doei Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt, gelukkig geen ernstige dingen.
  En je bent goed verwend hoor, leuk!
  x Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het wordt tijd dat er wat warmte komt. Jij gaat de warmte opzoeken; ik neem aan dat het in Italië beter weer is dan hier...
  Natuurlijk ga je volop genieten.
  Leuk dat ze zo goed om je gedacht hebben met moederdag.
  Succes met het klaar maken van alles voor de caravan reis...
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het zat je even niet mee! Vervelend hoor, al dat soort klachten en hartkloppingen zijn inderdaad HEEL akelig!! Wat een opluchting dat alles goed is. Gelukkig is het bijna zover, je trip komt in zicht!! Dat wordt genieten. Ik wens jullie alvast een goede reis en een hele fijne vakantie. Geniet er van!!
  By the way, je bent met moederdag wel lekker in de watten geleg, lief hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beterschap Elizabeth, gelukkig kun je uitkijken naar een heerlijke vakantie


  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hopelijk doet de zonneschijn en de iets hogere temperatuur onderweg je goed, zodat jullie een fijne vakantie hebben. In ieder geval heb je lekker lang vrij! Beterschap en sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hoop dat je heerlijk mag genieten en dat het je gezondheid ten goede komt. Met de camper op pad klinkt wel heel prettig. Hele goede reis en een fijne vakantie gewenst!
  groetjes Talitha ~X~

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van meerdere mensen hoorde ik al dat ze zo lang aan het sukkelen zijn met hun gezondheid. Volgens mij hebben we gewoon warmte en zon nodig.
  Beterschap en hopelijk kun je volop genieten van jullie vakantie. Veel plezier!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Italië, warmte, zon en rust: dat gaat gewoon helemaal goedkomen. geniet er maar van. Groet @

  BeantwoordenVerwijderen
 18. die vakantie heb jij echt even nodig...heel goed dat je dat nu gaat doen! En lekker uitrusten! Leuk moederdagkadootje zeg! Geniet van je vakantie!!! Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wel goed voor jezelf zorgen hoor je lijf waarschuwt je niet voor niets!!!!Geniet maar van je vakantie en laat het blog maar even rusten hoor ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hey, daar heb je ons niet van verteld. Ik hoop dat je snel weer op knapt en lekker kan gaan genieten van je vakantie. Het lijkt me heerlijk om met een camper de wijde wereld in te trekken. Heb je nog een plekje over in de camper voor mij??? hihihi.
  beterschap en groetjes.
  dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 21. als je zo in de lappenmand zit, kan niets je beter oppeppen dan lekker op vakantie! Geniet er maar van........

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Och jeetje, ik hoop dat je je snel weer de oude voelt. De vakantie zal je vast en zeker goed doen. Even lekker eruit en helemaal ontspannen!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...