Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

woensdag 4 januari 2012

Vakantie gaat zo snel...

Als je er voor staat, lijken 2 weken kerstvakantie een heleboel dagen vrij. Maar o, wat gaan de dagen snel voorbij...
Vorige week heb ik echt "lummeldagen" gehouden. Een beetje rommelen en een beetje handwerken, alleen de boodschappen en de was en een keer stofzuigen. Net als iedereen had ik niet zo'n vastomlijnd plan en vond ik het allemaal wel best.

Deze week gaat het een beetje anders. Maandag heb ik eerst alle kerstversiering weg gehaald. Opeens was ik het spuugzat. De ramen gezeemd, de kamer even veranderd, alles lekker gelucht...
En de administratie moest ook hoognodig gedaan worden.

Dinsdag had ik een visitedag, 's morgens bij een vriendin op de koffie geweest en 's middags ben ik bij Catherine geweest van Blij met draadjes en heb ik haar schitterende sjaal met eigen ogen kunnen aanschouwen. Natuurlijk hebben we het over de blogger ontmoetingsdag gehad van 28 jan. a.s. Ik hoop alle dames binnenkort nog extra info te mailen.

Vandaag ben ik eerst met DH wezen winkelen in Dordrecht. Niet geslaagd voor een jas en een spijkerrokje, maar wel tegen leuke dingen aangelopen.
We hebben nieuwe overtrekken voor onze dekbedden gekocht. Ze zijn van Jet, zo leuk met roosjes...



Ik vond ook wat leuke prullaria zoals wit houten hartjes, wit houten etagère en wit houten waxinelichtjes houders ... Zo langzamerhand wil ik op een andere tour en t.z.t. alle honingkleurige eiken meubels ook white washen. Ik moet alleen nog lef krijgen...




Een tijdje geleden zag ik bij een give away het nieuwe nummer van FLOW. Achterin zitten 365 kaartjes met spreuken en tips. Je kunt ze los scheuren en ergens aanhangen. Ik ga per maand een bosje maken en in het mandje op het toilet neerleggen...




Vanmiddag ben ik verder gegaan met opruimen van hobbyspulletjes. De kast beneden werd echt te klein en ik heb er voor gekozen om het papier toch maar weer naar zolder te doen, waar ik een naaihoek heb. O, wat zou ik toch graag één ruimte beneden hebben waar alles in kon.... Ik zie me al in zo'n oude boerderij met allemaal kamers beneden, en dan één daarvan...
Intussen is ook m'n bestelling van de hobbydoos binnen. Ik heb daar een 24 vaks doos besteld voor m'n borduurzijde. Sommige mensen dachten dat het mijn doos was (een paar berichtjes terug), maar het plaatje wat ik liet zien was de doos van Miriam en ik dacht "zo'n doos moet ik hebben!"..
Dus nu zit ik alle borduurzijde op dezelfde kleine wikkelkaartjes te doen en moet alles strak in het systeem in de nieuwe doos...


En dan wil ik jullie tenslotte super bedanken voor alle reacties op het berichtje van gisteren. Grote griebels, 28 reacties en adviezen.... da's niet niks!
Maar...., ik ben er uit. Zoals de meesten van jullie adviseerden; ik ga voor de enkele kruisje en laat die op het dak gewoon zitten. Jullie gaan het zien als het hele borduurwerkje afgewerkt is!

En nu ga ik heel snel de pan met erwtensoep opwarmen, ik hoor m'n oudste al thuiskomen...
Vanavond ga ik eerst jullie blogs allemaal bijlezen, wat ik loop me toch achter.....!

14 opmerkingen:

  1. Mooi dekbedovertrek heb je gekocht, heel romantisch! Je hebt zeker een hoop lef nodig om al je meubelen over te beitsen, maar zeker ook een hoop tijd, wat een klus!
    De bloggerdag komt nu wel erg dichtbij (joepie!!!). Heb je nog ergens hulp nodig?

    Eet smakelijk voor straks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat je schrijft is zeer herkenbaar. Ook hier gingen maandag de kerstversiersels weer naar zolder. Het is niet koud en er ligt geen sneeuw. Kortom ik heb geen kerstgevoel dit jaar. Raar he?Je hebt een heel leuk dekbedovertrek gekocht. Veel succes met het schilderen van je meubels. Ben zeer benieuwd naar het resultaat.

    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh erwtensoep...zou er een bijna een moord voor den wat heb ik daar trek in. Hier heb ik zondag al een groot deel van de versiering weggedaan. ik was het ook ineens spuugzat. Het lijkt een beetje kaal nu in huis maar dat geeft ook meer rust merk ik. Die flow heb ik ook gekocht. leuk zijn die kaartjes. vind het idee erg leuk om ze per maand op de toilet te hangen, daar kom je elke dag wel een paar keer ;-)

    borduur ze nog even Hihi al had ik persoonlijk de dikke sneeuwvlokken gekozen weet ik zeker dat die kleintjes ook heel mooi zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker om zo van die lummeldagen te hebben. Dat moet soms even. Daarna kun je wel weer volop aan de slag. Je hebt leuke inkopen gedaan! Die hartjes zijn echt heel mooi en ja, dat dekbed is helemaal super. Prachtig, met die rozen.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede keus gemaakt om voor de enkele kruisjes te gaan. Prachtig borduurwerkje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je mooie dingen gekocht! Dat romantische van die roosjes is ook helemaal mijn ding. Ik zag vanochtend in de folder ook een heerlijk bloemig exemplaar. Grijs met gekleurde bloemetjes en met ruches! Maar ja, echt nodig is het niet, dus ik ben streng voor mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Even gegluurd maar handig blog heb je zeg.. Was ik maar zo crea..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi hoi

    Ik had een tijdje terug al eens zitten spieken op je blog. Ziet er zo mega leuk uit!
    Kreeg gelijk weer wat meer moed en zin om verder te gaan breien aan de kabeltrui voor mijn dochter. Verder naai ik ook al moet ik nog wel een hoop leren hoor. Maar lang leven het internet waar we een hoop kunnen vinden.

    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat zal dat heerlijk slapen onder het mooie rozendekbed. De ontwerpen van Jet zijn altijd zo leuk. Mooie spulletjes heb je ook gekocht.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk hè die vakantiedagen. Ik dacht het zelfde als jij. 2 Weken helemaal voor mezelf, inmiddels zijn de dagen bijna op. Maandag weer aan het werk. Je hebt mooie spullen gekocht.

    Groetjes Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  11. tof he die vakantie, ik had maar een weekje en we zijn al woensdag, tijd vliegt.. probeer toch zoveel mogelijk te handwerken.. ik vind het zal ig om daar nu ff tijd voor te maken. Mooie blog trouwens. Groetjes, Jewel

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooohh zo tezien een heerlijke vakantie!!!
    Liefs Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja heerlijk is dat he die dagen zonder de klok noem ik ze maar,ik heb ook een weekje vrij dus heerlijk genieten en lekker hobbyen,leuk is die flow, vindt ze eigelijk altijd erg leuk en vol verrassingen.gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lekker genoten, dat lees ik wel weer! Hoewel ik die opruimwoede in de vakantie wel heel STOER vind! Prachtige dekbedovertrekken! En ik vind ze nog steeds leuk, die kerstballen op n schaaltje! Geniet ervan! Groetjes, Tante Trijns

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...