Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 30 januari 2012

Blogger ontmoetingsdag

Eindelijk heb ik even de rust en de tijd gevonden om een berichtje te maken over afgelopen zaterdag.
Zoals jullie op andere blogs al hebben kunnen lezen en zien, kunnen we terug zien op een heel gezellige dag.
Een dag die voor mijn gevoel zomaar tussen de vingers door is geglipt en achteraf bijna onwerkelijk aanvoelt...
Hoe is het mogelijk dat mensen die elkaar nog nooit eerder hebben gezien zo'n prachtige en waardevolle dag met elkaar kunnen beleven...

Het was hartverwarmend om te ervaren hoe iedereen deze dag waardeerde, wat o.a. tot uiting kwam in de stroom gastvrouw cadeaus waar ik mee verwend werd. Ik bloos er nog van...


En wat een leuke dingen kwamen er uit de pakjes te voorschijn die iedereen had meegebracht voor het dobbelspel..
Betsy verraste ons bovendien allemaal nog met een klein handgemaakt engeltje met ragfijne vleugeltjes..
Zo mooi en teer, het hangt nu aan mijn lamp en ik hoop echt dat Spooky eraf blijft...

We hadden die dag ook post van Jeanet... Zij vond het zo jammer dat ze er niet bij kon zijn en daarom had ze een doosje opgestuurd met prachtige gemêleerde katoenen bolletjes van Catania en centimeters om uit te delen. Dit alles vergezeld van een hele hartelijke kaart...  Wat een geweldige verrassing was dit voor alle dames. Nogmaals heel hartelijk bedankt Jeanet!

De dag vloog om met koffiedrinken, praten, elkaars werk bewonderen, het dobbelspel, de lunch (met heerlijke salade van Petra), bezoekje aan loods 5 en nog wat handwerken en praten en praten en praten...
En toen was het in één keer kwart voor 5..., de dag was gewoon veel te kort!
En stil dat het daarna was..., gelukkig was Catherine er nog..., heerlijk om samen een beetje na te babbelen en op te ruimen. Ze heeft me enorm geholpen en gesteund!

Wat misschien niet iedereen bewust heeft meegemaakt is het feit dat ik een geweldig apparaat van Jacqueline heb overgenomen, nl de big shot:


Er zitten ook allerlei stansen bij en je kunt heel veel met het apparaat. Nancy heeft wat dingen laten zien, en gisteren zag ik op haar blog een geweldig stuk uitleg bij het apparaat staan! Ik moet er echt nog wel een beetje mee thuis raken, maar er is heel veel mogelijk, dat begrijp ik wel. En toen had Jacqueline er ook nog een heleboel scraptijdschriften bij gedaan, moet je kijken...


En dat was niet de eerste keer dat ik deze van haar kreeg, ik ben al twee keer eerder zo enorm verwend..
Jacqueline, super bedankt! Ik ben er erg blij mee...

AngéliqueBetsyCatherineGerrieJacquelineJacquelineJokeLindaMarjo, Monique,  NancyPetraRoos en Tineke... superleuk dat jullie er waren en bedankt voor jullie gezelligheid en enthousiasme!!
En ook wat mij betreft is een blogger ontmoetingsdag voor herhaling vatbaar...

25 opmerkingen:

 1. Hallo Elizabeth.
  Dat is zeker een geslaagde dag geworden,met leuke verwennerijtjes.
  Heb er al het een en ander over gelezen op de blogs.
  Groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ik er al van gelezen heb...ooh, dat lijkt mij echt heel leuk zeg!! en wat ben je heerlijk verwend!! bijzonder hé dat dat zo gaat met ons blogsters! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb ik een enthousiaste verhalen gelezen. Het was prima georganiseerd. Een goede gastvrouw mag wel verwend worden. Er komt vast wel weer eens zo'n dag en dan houd ik me aanbevolen om te komen, hoewel ik natuurlijk wel in een uithoek van ons land woon........
  Nu back to normal.... Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hET was een vreselijke leuke dag, ik heb er zo van genoten. ELizabeth Jij ontzettend bedankt voor de organisatie en al de energie die je erin hebt gestoken. want zonder dat was het niet mogelijk geweest. DANK JE WEL!!!! dat mag nog wel een keertje gezegd worden. want alles was zo goed verzorgd.
  Maar natuurlijk ook een dank je wel voor Catherine die je zo goed heeft geholpen.
  Een dag om niet meer te vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sluit me helemaal aan bij Petra, het was geweldig en het was zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen, ik vond het erg jammer dat ik er niet kon zijn, wie weet een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle eer aan Elizabeth hoor, want dank zij haar hebben wij zo'n heerlijke dag meegemaakt. Elizabeth, ik vond het heerlijk om je mee te helpen, het was zo leuk om méé te mogen denken om deze dag nog geslaagder te maken. Een volgende keer kun je weer op mij rekenen. Liefs, Catherine.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van deze super dag! We hebben allemaal hartstikke genoten! De dag was voor bij voor ik erg in had! Zit nu nog na te genieten van de foto´s op picasa! liefs groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. superdat jullie het zo leuk hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg bedankt voor het organiseren.
  Super!
  Ik was er trouwens ook hoor hi,hi
  Groetjes en liefs monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa, het verhaal van het brein achter deze dag ;)

  Volgende keer ben ik erbij hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat deze dag zo geslaagd was, en zeker door jouw inzet en enthousiasme! Hier kun je echt trots op zijn, en zo te lezen met een heel fijn gevoel op terugkijken! Heerlijk! Heb al veel leuke verhalen gelezen bij anderen! Nu maar lekker even bijkomen van alles!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt een fantastische en zeeeeeeeer geslaagde dag georganiseerd meis.
  Al die lieve en leuke berichtjes overal maken duidelijk dat iedereen onwijs genoten heeft! Heerlijk toch om te lezen. TOPPIE HOOR!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om op al die blogs de enthousiaste verhalen te lezen!
  Echt jammer dat ik er niet bij kon zijn...
  Maar fijn dat jullie zo hebben genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hartelijk dank voor de foto's, heel erg leuk en natuurlijk voor de super organisatie, helemaal te gek, ook Catherine niet te vergeten,
  Groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het was super Elizabeth. Nogmaals bedankt voor alles wat je deze dag hebt gedaan. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bedankt voor deze fijne dag, die je hebt georganiseerd.. Het was echt heel erg gezellig en leuk om andere crea-bloggers te ontmoeten en hun werkjes in het echt te bewonderen.. Bedankt ook voor de foto's.. kunnen we nog lekker nagenieten.. Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, meis, nogmaals hartelijk dank en ergens wel jammer dat er een hoop langs je heen gegaan is maar je bent wel heerlijk door ons verwend en dat is ook niet verkeerd,toch en volgende keer ben ik weer van de partij,hoor,liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Er ging iets fout, nieuwe poging. Wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad met elkaar, kan ook niet anders met zoveel lieve creatieve vrouwen bij elkaar.
  Volgend jaar een crea-weekend in een huisje?

  Liefs Jann

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat klinkt als heeeeeeeeeeeeeeeeeel gezellig. En wat ben je lekker verwend! Ze creatievelingen bijelkaar en het komt altijd goed. Super dat het zo leuk was.
  Groetjes, amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wat gaaf dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Super en terecht dat de gastvrouw verwent wordt. Mooi apparaat ook de bigschot.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik had al op de diverse blogs gelezen dat jij het super de puper hebt georganiseerd, een schouderklopje voor jezelf dus.
  Je bent zeker verwend en volgens mij ben je ook heel blij met de vogel want die zie ik 2x op de foto haha !

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jij superbedankt voor deze geweldige dag!! En heel veel plezier met de bigshot ;-) Maar dat gaat wel lukken! Hopelijk tot gauw weer een keer!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Je kunt met een goed gevoel terugkijken op deze dag. Fijn dat het zo gezellig was en klikte met de dames.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...