Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 21 januari 2011

Orde op zaken stellen

De laatste tijd ben ik toch wel met een beetje teveel dingen tegelijk bezig geweest. Het project meebreideken hield me erg bezig, ik vond (en vind) het ook erg leuk. Nu heb ik voor mezelf een grote voorsprong wat betreft het ontwerpen, breien en beschrijven van de blokken. En ik merk dat me dat een stuk rust geeft. Zelf heb ik al een aantal blokken aan elkaar gezet om te kijken hoe het resultaat wordt!
      Intussen zijn er nog veel dingen die ook eens moeten worden afgemaakt. Ik heb mezelf verboden om nog iets nieuws te beginnen als er niet een werkstukje af gemaakt is. En dat werkt wel voor mij.
      Een aantal hobbies blijven de laatste tijd helemaal liggen. Zo heb ik al heel lang geen piano meer gespeeld. Maar ik verwacht dat het wel weer komt, zo gaan die dingen hier vaak. Ook het scrappen van de foto's ligt al een poos stil. Dat heeft ook te maken met het feit dat mijn hobbyruimte op zolder is. Toen de kinderen nog klein waren zat ik daar rustig een aantal uren 's avonds te werken. Mijn man heeft daar ook zijn computer staan, dat was gezellig daar boven. Maar de kinderen gaan later naar bed, hebben (soms) behoefte aan gezelligheid, in elk geval je aanwezigheid beneden. En dan hebben we vanaf oktober twee jonge poesjes waar ik ook van wil genieten. Het liefst zou ik dus een hobbykamer beneden hebben, lekker dicht bij het leefgedeelte. Maar dat zit er niet in, tenzij we gaan verhuizen. Ik heb nu een oude linnenkast uit de kringloopwinkel in de woonkamer staan, waar een deel van mijn hobbyspullen in zit. Maar het lijkt me heerlijk om alles te kunnen uitstallen, te kunnen laten liggen en de volgende dag weer op te kunnen pakken!

1 opmerking:

  1. Via bloghoppen (tijdens de zoektocht naar haakpatronen) kwam ik via via bij jouw blog terecht. Naast de leuke patronen stuitte ik op deze tekst. Herkenbaar en grappig om te lezen dat je met grotere kinderen niet per se meer tijd voor hobby's hebt. Die illusie heb ik met drie hummels ;-). Ik had niet beseft dat ze idd steeds langer opblijven en in de woonkamer blijven hangen 's avonds. Naïef hè? Het is maar goed dat je je niet alles realiseert van te voren. En toch vind ik het het mooiste wat er is.

    Ik kom hier vast nog wel eens gluren als je het goed vindt.

    Groetjes Sacha

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...