Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 2 januari 2012

De 7 weetjes van ....

De 7 weetjes gaan door blogland... Ik las bij Marjo's cosy corner dat het mijn beurt is om uit de school te klappen!

                                      
Nou, daar heb ik echt eens over na zitten denken. Wat weten jullie nog niet van mij en is wel aardig om te weten .....? En ik moet natuurlijk niet in herhaling vallen, want we hebben ook de tag al gehad.

 1. Ik geniet momenteel van de kerstvakantie, twee weken lang..., maar inmiddels nog maar één week te gaan. Heerlijk uitrusten, op m'n gemakje dingetjes opruimen en wat aanrommelen. Dat is voor mij een feest.
 2. Meestal doe ik niet aan goede voornemens als er een nieuw jaar begint. Dat gaat eigenlijk tussendoor. Maar dit jaar heb ik er wel: meer aandacht aan het huishouden besteden en de dingen die ik maak ook meteen afmaken.
 3. Ik houd niet van geld en luxe. Ik weet ook wel dat je niet zonder geld kunt, maar het is voor mij slechts een ruilmiddel. Ik gruw ervan als mensen zomaar moeiteloos het één na het ander aanschaffen zonder dat het echt kapot of aan vervanging toe is. Natuurlijk moet iedereen dat zelf weten, maar ik kan het niet goed hebben.
 4. Het leuke van creatieve dingen is voor mij het proces en niet het product. Ik geef er helemaal niet veel om hoe m'n huis decoratief is aangekleed. De meeste dingen die ik maak geef ik weg, of belanden in de doos t.b.v. de verkoop voor een goed doel.
 5. Ook in m'n kleding ben ik nogal basic, ik voel me eigenlijk het beste in gemakkelijke oude spullen. Spijkerrok of broek, trui en sokken b.v.
 6. Eigenlijk houd ik helemaal niet van koken. Maar als ik dan zie wat sommige mensen tevoorschijn toveren uit de keuken, dan probeer ik wel eens wat nieuws uit. En dat vind ik meestal wel leuk om te doen. Het is altijd wel de vraag of de mannetjes het hier lekker vinden...
 7. Een flauwe laatste opmerking; ik ga de 7 weetjes uitnodiging niet doorgeven. Iedereen die het leuk vind om er aan mee te doen, kan het op haar blog plaatsen.
                                                       

9 opmerkingen:

 1. Vooral het meer genieten van de steekjes dan van het eindresultaat is voor mij heel herkenbaar!
  Blijf zoals je bent, je bent uniek!
  Lieve groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent dus een echt proces mens. Dat is leuk om te weten. Ik herken het ook heel goed... Denk dat het ook meteen te verklaren is waarom we de dingen niet afmaken. Het proces van het maken is dan voorbij. Het proces van het afronden begint... En dat is nu eenmaal minder spannend...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om te lezen.....zo leer je iemand eens anders kennen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen, we hebben wel wat overeenkomsten: ik houd ook niet van geld en luxe, mijn huis hoeft ook echt geen toonzaal te zijn, als het maar gezellig is, mijn kleding interesseert mij ook bar weinig, maken is ook veel leuker dan er naar kijken en ook koken is niet mijn hobby. Ik wens je een heel relaxte voortzetting van je vakantie, geniet waar dat kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elisabeth je bent een mens naar mijn hart. Wat goed om deze dingen over je zelf op te schrijven. Groeten van Willemien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Elisabeth,
  Wat hebben we veel gemeen met elkaar! (Maar daar waren we al bloggend al wel achter gekomen!). Hartelijke groet,
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik geef ook niet zoveel om luxe. Hoewel ik dit jaar wel wat nieuwe dingen heb aangeschaft, maar dat meer te maken heeft gehad met het huis meer eigen te maken, een beetje decoreren vind ik dus wel leuk, maar is vaak van korte duur, want er wordt geleefd in huis ;-) ik hecht me daarentegen juist wel aan de dingen die ik heb gemaakt. k0ken is ook niet echt een hobby en geld.. Ach het is fijn om wat achter de hand te hebben. toch heb ik dit jaar wel een eindejaarslot gekocht. heb ik soms ook wel mijn luxe wensen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te lezen! En gelukkig dat je hem niet doorgeeft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja, wij hebben ook wel 't een en 't ander gemeen
  zie ik, ik heb het ook niet zo op status en materie en het proces van iets maken en vooral
  ook het bedenken ervan vind ik ook het leukst van 't hele gebeuren..
  groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...