Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 10 juli 2015

De vakantie is begonnen ...

Ook hier in het westen zijn de schoolvakanties begonnen. Gisteren hadden we de jaarsluiting en daarna vielen de schooldeuren dicht!
En vandaag had ik dus de allereerste vakantiedag... Tja..., en wat doe je dan?Eerst maar eens lekker ontbijten en genieten van de tijdschriften die ik speciaal voor dit moment had gekocht en ook had dicht gelaten!
Flow had dit jaar een vakantiebox, dus het was ondanks de beschrijving en de sneak preview aan de achterkant een beetje een verrassing...


Daarna ging het zonnescherm achter uit en sopte ik de tuinmeubels af, want dat was echt wel nodig na de regenbuien van de afgelopen dagen. Kussentjes op de stoelen, schoon kleedje op tafel ...
En dan kom je terug en wie ligt er dan pontificaal op tafel?


Juist ja, mevrouw Spook ... En ze gaat er nog liggen slapen ook!Inmiddels staat de wasmachine aan en is het aanrecht opgeruimd en wordt het tijd om iets leuks te gaan doen...
Een tijdje geleden had ik een blauwe inktspray gekocht en daar heb ik heerlijk mee zitten experimenteren. Ik heb wat eenvoudige sjabloontjes gebruikt en omdat ik het een beetje saai vond met al dat blauw heb ik met een krijtje heel zacht wat kleurnuances aangebracht.Eigenlijk zou ik wat meer kleurtjes inkt willen hebben ... En omdat ik toch nog een VVV bon had liggen, ging ik heerlijk even naar de hobbywinkel. 
Stempelkussentjes, clear stempels, een dikke zwarte stift, zwart aquarelpotlood, inktsprays en kleurpotloden (handig setje om mee te nemen) en lijm...
Het ging allemaal in m'n mandje en toen naar de kassa ...
Bijna 60 euro, dat loopt op!


En toen lekker spelen natuurlijk met de kleurtjes spray en de stempels...


Een poosje kleuren, zo heerlijk ontspannend...

En omdat er geen schriftjes meer waren met blanco papier, heb ik zelf maar iets gemaakt.
Gewoon wat velletjes dubbelvouwen en een draadje in het midden, zo simpel kan het zijn!


En nu heb ik een lekker oefenboekje ...

11 opmerkingen:

 1. Hahahaa die Spooky dacht: lekker schoon kleedje voor mij. Herkenbaar hoor!! ben ook altijd een bunt centen kwijt in de hobby winkel. Al is hetmaar een euro hier en twee euro daar het loopt snel op. Maar ja je hebt nu wel genoeg om lekker mee te experimenteren deze zomer.

  Fijne vakantie....

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker van jou vakantie. Je bent al aardig begonnen dus dat gaat wel lukken. Wat knap dat je bladen koopt en ze netjes laat liggen tot op het moment van vakantie. Zo blijft er natuurlijk wel iets om naar uit te kijken. Mijn stoelkussen zijn nog niet klaar moet ze nog af maken. Maar dat komt goed hoor wij zitten nog zacht op de oude alleen de kleur staat mij niet meer aan en ze worden wat dunner.
  Fijn weekend.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw vakantie is alvast lekker van start gegaan. Heel rustig ontbijten, de tuin helemaal "zen"klaar maken (de poes heeft het alvast begrepen) en op de koop toe nog wat hobbymateriaal gaan kopen, een heel goed begin!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En Spooky werd ook daar niet weggejaagd natuurlijk. Kon ie mooi kijken of het goed ging bij het vrouwtje. Jongens, ik wist niet dat een beetje spelen met kleurtjes zo'n hoop geld kost.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niks zo leuk als een creatieve vakantie ! Vindt de poes blijkbaar ook, ze ligt al klaar om mee te kijken wat je allemaal gaat doen ;-)...
  En dat hobbymateriaal, zwijg me ervan, dat kan echt wel de pan uit swingen aan de kassa... Maarja, als een mens er plezier mee heeft, zeg ik altijd, dat is het gerechtvaardigd ;-) !
  Het Flow vakantieboek had ik ook gekocht, maar om eerlijk te zijn, mij valt het een beetje tegen. Een beetje te "zeemzoeterig"... Maar da's natuurlijk mijn persoonlijke indruk... Wel leuke stickertjes en kaartjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, ha niks schoon kleedje...... zo herkenbaar ons Poezenkind zou daar ook heerlijk zijn gaan liggen....... Fijn begin van je vakantie, de rust van je leuke maaksel straalt uit naar ons..... Nieuwe materialen voelen altijd zo rijk...... Geniet maar fijn...
  Groetjes van huis tot huis, Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk weer een schooljaar dat er op zit, ik weet hoe het voelt. Geniet van je vakantie en je nieuwe aankopen. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk dat de vakantie is begonnen! Leuk dat je 'cadeautjes' voor jezelf hebt bewaard tot vandaag en dat je ook nog een mandje hebt gevuld met allerlei moois! Heerlijk om nu te 'spelen met je nieuwe speelgoed' en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. We gaan er vast hele mooie toepassingen van zien in de journals.
  Heeflijk om te zien dat Spook het vakantiegevoel met je deelt :-)
  Groetjes weer en een hele fijne vakantie toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt (en zag er op de foto's uit) als een heerlijke ontspannen dag! Lekker kleurtjes uitzoeken in de hobbywinkel en daar gaan wij vast heel veel moois van zien! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zulke schriftjes maakte ik vroeger ook en dan werd er schooltje gespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...