Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 20 februari 2015

Valentines

Een beetje verlaat, maar ik wilde het onderwerp toch niet laten zitten ...
Veel inspiratie had ik niet, maar ik herinnerde me de stempelstiften waar ook een hartjesstift bij zit.
Op internet vond ik een mooi stukje tekst en op de andere bladzijde kon ik het niet nalaten om toch even te vermelden wat ik als de keerzijde van Valentijnsdag ervaar.
Zelf doen we niet aan Valentijn, er zijn best andere momenten waarop je spontaan aan elkaar kunt laten merken hoe je de ander waardeert en lief hebt...Op de rechterpagina werkte ik met de sjabloon-veegtechniek, zoals we vroeger wel eens in een poëzie album iets maakten. Of deden jullie dat niet?Ben je benieuwd wat andere deelnemers hebben gemaakt? Kijk dan bij week 7 van Journal 52.15 opmerkingen:

 1. Inderdaad een heel mooi en waar stukje tekst, die ga ik even bewaren. Ben het met je eens wat Valentijn betreft, we doen er ook niet aan. Het is overgewaaid uit Amerika en Engeland en in Europa ons "aangesmeerd" door de commercie. Bovendien is het toch alleen voor een stille liefde? :-) De veegtechniek uit de poëziealbums ken ik niet. Deden we niet.
  Een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die veegtechniek kende ik ook niet - nochtans in mijn kindertijd dikwijls in poësiealbums moeten tekenen...
  En Valentijn, je hebt gelijk, het is enkel commercieel, maar langs de andere kant is het wel een leuk excuus om een duurder cadeautje te kopen/krijgen... Hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee om een klein stempeltje zo te gebruiken. In het hart kun je in plaats van een mooie tekst ook een naam zetten. Dit idee onthoudt ik voor als ik weer eens iets met hartjes wil doen.
  Gelukkig is het iedere dag een beetje Valentijnsdag.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die veegtechniek herinner ik me goed :-). Heel leuk geworden je hartjespagina's.
  En een mooie, ware tekst. Tja, wat te zeggen van Valentine's Day, Halloween enz. Het is de globalisering, dat hou je niet tegen en hoeft niet altijd slecht te zijn. Een extra feestje of aan elkaar denken kan ook positief zijn toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die veegtechniek, dat deed ik als kind inderdaad ook: rand dik insmeren met wasco en vegen maar. Zelf vind ik Valentijnsdag ook commercieel gedoe net als jij, maar het is toch een belangrijke mijlpaal op weg naar de lente. Op Valentijnsdag is de winter precies op de helft, als dat geweest is richt ik me weer op het volgende; de verjaardag van de borduurman een paar weken later. En zo ga ik van punt naar punt naar het voorjaar.
  Fijn weekend, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, die veegtechniek gebruik ik ook nog weleens en de hartjesstift is superleuk. Met Valentijn heb ik ook niets, mij te veel commercie!! Gaat het alweer wat beter met je?? Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan me dit inderdaad nog herinneren uit de tijd van vroeger.
  Hier ook geen Valentijn hoor, alleen maar leuk voor de winkels.
  Ondanks dat je weinig inspiratie had, is het toch leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier wel Valentijn, niet voor de winkels maar gewoon omdat het leuk is , een cadeautje hoeft niet gekocht te zijn toch? Ik vind je tekst en pagina heel mooi. Ja die veegtechniek ken ik idd nog van de poesiealbums

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier wel Valentijn, niet voor de winkels maar gewoon omdat het leuk is , een cadeautje hoeft niet gekocht te zijn toch? Ik vind je tekst en pagina heel mooi. Ja die veegtechniek ken ik idd nog van de poesiealbums

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook hier niet speciaal die dag Valentijn, maar je kan beter het hele jaar je best doen voor elkaar, maar toch gaf ik er dit jaar aandacht aan door de situatie thuis, een extraatje dus :-)
  Maar jij hebt er toch iets moois mee gemaakt!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ja! Die veegtechniek gebruikte ik vroeger te pas en te onpas, álles moest op die manier versierd worden, ik vond het mooi staan. En die vieze vingers?die had ik er graag voor over. Hoe zien jouw vingers er uit? :-)
  groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor liefde is het nooit te laat.

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hartenvrouw, veegtechniek is een leuke, snelle techniek om iets te versieren. Leuk. Commercie rukt op bij alle feestdagen. Het is vreemd wanneer je niet mee doet. Simpel en gewoon is mijn devies, dus geen Valentijn. Groet, dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik ga nog even kijken hier!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...