Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

zaterdag 7 januari 2012

Heerlijke vakantie gehad..

De twee weken kerstvakantie zitten er weer op. Maandag begint de school weer, en is het ook weer mijn werkdag. Ik heb er best weer zin in.

De vakantie is echt heerlijk geweest. Naast lekker uitrusten, veel handwerken, wat winkelen, en ordenen heb ik ook nog schoonmaak- en opruimklusjes gedaan.
En dat was ook heel hard nodig. En dat blijft ook nog wel even nodig.

Gisteren had ik echt weer een ouderwetse vrijdag waarop ik het huishouden een flinke duw heb gegeven...
En dat geeft toch echt veel voldoening. Straks nog even de toiletten doen en de strijk wegwerken, maar dan is het ook gebeurd!Ik ben deze vakantie bezig geweest met het verzamelen en archiveren van borduurpatronen. Dat is een hele klus. Voorheen zette ik de site gewoon bij m'n favorieten, maar ik heb al een paar keer m'n neus gestoten omdat site verdwenen was... Ik zet nu dus alles in mappen weg bij mijn afbeeldingen.
En ik verwonder me er steeds over hoeveel schitterende patronen er te vinden zijn, via via kom je een heel eind.

Op mijn andere blog Zo mooi ... zo leuk laat ik regelmatig via borduurfreebies in afleveringen zien wat ik heb gevonden. Dus wie het leuk vindt...

Ik denk dat ik voorlopig me heel erg ga bezig houden met borduren, heb me draai daar helemaal in gevonden.
Alle borduurzijde zit nu strak in de doos, die ik speciaal daarvoor gekocht heb.
Ik ga jullie nog één keer met die doos vermoeien....DH merkte op dat "als ik in alles zo gestructureerd zou zijn, het nog eens helemaal goed zou komen".... Hahaha, ik kan er soms een potje van maken hoor! Hij heeft echt wel gelijk.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. Het wordt mooi weer, dus geniet ervan!

17 opmerkingen:

 1. Hihi, DH is psycholoog? Wat brengt hij dat mooi stimulerend! Het ziet er ook wel erg strak uit zo, mooi met al die verlopende kleurtjes; dat nodigt echt uit om er mee aan de slag te gaan.
  De vakantie heeft je veel opgeleverd: rust, inspanning, ontspanning, orde, gezelligheid... zo te lezen kun je er weer even tegen. Succes maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, klinkt heel herkenbaar: als ik bezig ben met mijn creatieve uitspattingen dan ligt alles vol met spullen... Maar je borduurgaren ziet er wel mooi uit, zo met die kleurtjes.
  Fijn dat de vakantie je goed gedaan heeft. Geniet nog maar even van dit vrije weekend.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik hoop toch echt Elizabeth dat er ook nog gebreid gaat worden. Ik ben gelukkig nog niet aangestoken met het borduren maar de hoeveelheid van kleurschakeringen van borduurzijde is zoveel en zo mooi om te zien.Ik hoop dat ik mijn draai in het inbreien vind zodat ik niet meer met zoveel dingen tegelijk bezig ben en meer rust creeër. Succes met het werk in dit nieuwe jaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijk geslaagde vakantie dus meis!
  Lekker om op terug te kijken dus. En nu weer langzaam terug naar de orde van alledag.

  Een heel fijn weekend en voor maandag WERK ZE!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je weet het, he: Creatieve mensen hebben geen rommel, maar overal ideeën liggen! :-)
  Lekker uitgerust weer aan de werkweek beginnen - beetje structuur is soms ook wel prettig!
  Zoe je nog patroontjes: www.dmc.com (account aanmaken en dan..... :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, dan maar weer met frisse moed aan de start maandag. Fijn weekend nog verder

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk, dat je zo lekker bijgetrokken bent en ook nog eens alles heb kunnen doen wat je van plan was en nu weer helemaal fris aan het werk maar eerst nog een fijn weekend,liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie manier om zo je borduurgaren op te ruimen, Elizabeth.

  Veel werkplezier voor maandag!


  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je borduurdoos ziet er keurig uit.Ik wenst je ook nog een fijn weekend. Wat een mooie borduurwerkjes staan er op je blog.Groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die doos met borduurgaren ziet er prima opgeruimd uit. Zo kun je overzicht houden. Dat keep cool patroontje vind ik geweldig.. Een fijne zondag en maandag dus weer helemaal back to normal.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk toch altijd. Mannen nemen wat dat betreft geen blad voor hun mond. Wij vrouwen zijn toch vaak aan het proberen om het zo subtiel mogelijk te zeggen...

  Maar om je even positief te stimuleren: Je doos is supernetjes geordend. Dat lokt om te gaan borduren. Heel veel plezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad! Ik vind het ook niet erg dat morgen alles weer 'normaal' is! Heb deze weken ook eens flink gepoetst enzo, geeft toch weer een heerlijk voldaan gevoel (voor even dan toch ;)En van zo'n doos kun je alleen maar genieten!
  Werk ze morgen!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk te horen, dat je een fijne vakantie heb gehad! Ja met borduren heb ik eigenlijk niet zoveel...misschien komt het ooit eens, ik zeg meestal geen nooit, je weet nooit hoe raar het allemaal kan lopen, dat ik het toch een keer probeer.... Werk ze weer komende maandag! groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Misschien zit dat ook wel gewoon in de mens .. je eigen tegenpolen. Ik kan in sommige dingen heel precies zijn dat ik soms wel eens moe wordt van mezelf.. maar kan er ook een zooitje van maken en daar wordt ik ook wel eens moe van. haha wie houd wie nu in evenwicht. het ziet er iekfijn uit zo'n mooie strakke borduurdoos. wie weet steek je me wel weer aan. ;-)
  maar ben nu weer even met de meebreiblokken bezig. Van het weekend niets gedaan. heb een keer voor de verandering de serie 4400 afgekeken. :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Elizabeth,

  Dat ziet er idd super netjes uit! Och ja, we zijn maar allemaal mensjes he?!! Niemand is volmaakt!!

  Fijne dag.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...