Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 7 november 2011

Varia

Even een berichtje over van alles en nog wat...
Veel puf heb ik niet meer; maandag is altijd een super enerverende dag op school.., veel overleg en besprekingen. En ik vind de overgang van weekend naar werk toch altijd al wel een lastige stap....
Elke maandagavond heb ik tegenwoordig hoofdpijn. Vorig week lag ik om kwart over 9 in bed (boek op de grond gevallen...), en het zou zo maar kunnen dat dit vanavond ook weer gebeurt...

Binnenkort horen jullie de exacte datum voor de Blogger ontmoetingsdag. Ik kan al wel vertellen dat het bìjna zeker is dat het 28 januari wordt..., maar zodra het definitief is, krijg je allemaal mail! Er wordt druk gewerkt achter de schermen...

Vorige week vrijdag zijn Corrie en ik weer verder gegaan met prijzen van de spulletjes voor de bazaar. Ik laat jullie vandaag de prachtige dingen zien die Corrie heeft gemaakt!Sjaal en baret van dezelfde wol als mijn tasje...

Sjaal en tas....


Haarbandjes

Schattige tasjes voor kleine meisjes...

De beroemde hartjes van Corrie...En dat is nog niet eens alles, want de barbie- en de poppenkleertjes zitten er nog niet bij. Corrie's moeder haakt en breit ook mee... en we hebben eigenlijk heel veel spullen bij elkaar om te verkopen. We zijn heel benieuwd of het een beetje gaat lopen..!

Eerlijk gezegd zijn we straks ook blij als het weer achter de rug is. Dat vonden we allebei, onafhankelijk van elkaar. Gewoon weer lekker doen en maken wat je leuk vindt op dat moment, en niet zoveel mogelijk afmaken of nog extra maken omdat het waarschijnlijk goed verkoopt...
Ik houd dan ook helemaal niet van "produceren", en ik moet er niet aan denken om een heleboel dingen in serie of op bestelling te maken!

Het afgelopen weekend heb ik de granny squares maar weer eens uit de kast gehaald. De mandjes stonden daar al zo lang. Ik hoop jullie binnenkort wel een blik in die mandjes te laten werpen..
Ik ga mezelf nu verwennen met een lekker glas thee en ik zoek een kerstballetje uit om te breien.
Hebben jullie trouwens de uitzending gezien afgelopen zaterdag van Arne en Carlos bij Paul de Leeuw?
Ik had er me veel te veel van voorgesteld en vond het vies tegenvallen... Maar 10 minuutjes aan het eind, en ze zijn amper zelf aan het woord, jammer hoor....

18 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat hebben jullie al verschrikkelijk veel gehaakt en allemaal zo mooi! Ik hoop met jullie mee op een goede verkoop; niet alleen voor de opbrengst, maar ook voor jullie zelf, het is toch een vorm van waardering.

  Ik vroeg me al af hoe het met de organisatie van de bloggerdag zou gaan. Ik heb er nog steeds zo enorm veel zin in!
  Geniet lekker van je koppie thee en je kerstbal. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heb je al veel gemaakt. Nee 'op bestelling' is ook niets voor mij. het plezier is dan snel op.
  Beterschap, ik doe rustig met je mee. Bij ons op het werk is de maandag ook heel vermoeiend.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow,zoveel spulletjes gemaakt ....en ook ik kijk uit naar de Bloggerdag ....
  Geniet van je kopje thee en duik lekker op tijd je bed in, doe ik ook :-)

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige mooie haak en breisels. Ik kan me voorstellen dat het veel voorbereiding treft en dat je blij zal zijn als het weer achter de rug is. Hopelijk kan je terug kijken op een geslaagde dag.

  Voor nu, even lekker relaxen en dan het mandje in.
  Welterusten alvast.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ook last van maandagziekte. Zondagsavonds kan ik nooit in slaap komen maandagsavonds ook zo moe... mooie spulletje, dat gaat vast super lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo,jullie zijn goed bezig geweest,ik hoop dat het een geslaagde dag wordt maar dat zal vast wel lukken.Leuk,dat de bloggerdag vorm gaat krijgen,ik heb er nog steeds erg veel zin in.En Angélique gelukkig ook lees ik want we komen samen die kant op.Welterusten voor straks,ik maakt nog 3 octopuspootjes en zoek dan mijn bedje op.Gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie spullen, dat moet toch goed komen op de bazaar, productiewerk is ook niets voor mij, het moet leuk blijven!!
  Groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoop dat je maandag toch nog een beetje fijn is verlopen. De avond dan, na het lange en harde werken. De maandag is ook niet mijn favoriete dag. Vreselijk, om van het vrije weekend weer aan het werk te moeten, hoe leuk dat ook is.

  Jullie hebben weer prachtige dingen voor de verkoop, maar snap dat je niet telkens in productie wil denken. Ben daarom heel benieuwd naar je granny's... Dat was eigenlijk ook wel een soort van productie. Ik heb voor zaterdag de karisma in mijn agenda staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tsjonge wat een voorraad, heel knap dat jullie dit allemaal doen. Pas goed op jezelf de wereld is al hectisch genoeg!

  Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel herkenbaar hoor die overgang, ik kan soms ook balen als ik een lange dienst heb in het weekend, en vooral als ik op zondag moet werken.. ik merk toch wel de de zondagen me heilig zijn. Denk ook wel dat de druk van zo'n bazar ook meespeelt. Maar wat hebben jullie leuke dingen gemaakt, ik hoop echt dat jullie alles gaan verkopen. Ik zou bijna zeggen ik kom een kijkje nemen, maar weet niet waar en waneer en of ik wel kan ivm werk.

  lieve groetjes
  petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zie nu dat het 12 november is, dat is van het weekend. zou je me de locatie willen mailen, dan denk ik er nog even over na

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk hoor, die spulletjes voor de bazar.. Ik hoop, dat jullie veel verkopen, jullie doen er zo jullie best voor! Succes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat hebben jullie veel gemaakt en vooral: wat een mooie dingen allemaal! Dat gaat vast goed verkopen.
  Doe verder maar rustig aan en geniet ook maar van een moment voor jezelf (met een kopje thee!).

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jullie hebben al heel wat werk verricht, zeg!!! Mooi hoor. Productie werk is ook niets voor mij en nu al helemaal niet. Je moet af en toe wat rust momentjes inlassen, geniet ervan. Succes met je grannies, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow ik kijk elke keer vol verbazing wat jullie allemaal hebben gemaakt! wat een hoop mooie prachtige dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke dingen zeg! En ik begrijp helemaal dat je dat productiewerk niet leuk vind. Ik krijg wel eens een bestelling, maar dan vind ik het ook al veel minder leuk. Erg knap van jullie dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wow wat een leuke spullen, jullie moeten wel heel veel verkopen..........

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke tasjes!
  Ik heb net een tas patroontje gekocht....
  Die komt op mijn graag te haken lijstje;)

  Groetjes van Ivonne
  *denk dat ik je ga volgen*

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...