Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 juli 2011

.."Onthulling nr. 2"...

Voor een aantal van m'n bloglezers zal het inderdaad een onthulling wezen als ik jullie vertel dat ik al een paar maanden een tweede blog heb!
Er zijn er ook een aantal die dit zelf hebben ontdekt, en dat vond ik leuk, vandaar dat ik er ook niet meteen een berichtje over gemaakt heb.

Het blog heet Zo mooi ...zo leuk, en het is een echt verzamelblog. Ik kwam en kom zo enorm veel leuke dingen tegen op internet en niet te vergeten op jullie blogs... Mijn favorieten bij internet groeide en groeide.. Vaak wist ik ook helemaal niet meer wat iets nu precies was.
In mei ben ik dus gestart vanuit praktische motieven met dit tweede blog. Niet eens met de bedoeling om volgers of reacties te krijgen. Maar die zijn er wel, en dat is toch wel heel erg leuk!DecorerenLandelijkeStijl_handdoekrekje_AbbondanzaVerf_det

Zoals je ziet, gaat het blog over van alles en nog wat... Haken, breien, borduren, naaien, scrappen, quilten, bloemschikken, hout, stof, papier, touw, home decorating, tuin, etc...
Dankzij de creatieve ideeën van andere mensen, kan ik zoveel leuke dingen verzamelen. Ik hoop er nog veel van te kunnen maken!

9 opmerkingen:

 1. Leuk hoor!!!Ik had het nog niet ontdekt!
  Maar meteen ff volger geworden. Je gaat als een speer.
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hem wel ontdekt en ik vind hem geweldig!
  Heerlijk om even te snuffelen en te kijken. Je hebt ook al zoveel mooie dingen verzameld.Ik geniet er echt van!

  lieve groet,
  Betsy,
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken 'm wel, maar was nog geen volger geworden. Had al wel weer een kijkje genomen na je mail, maar was op het werk... dan kan ik geen volger worden:S Ga ik nu dus gelijk doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dat blog is toch zo mooi... zo leuk! Ik had het wel al ontdekt en vind het leuk. Goed idee Elizabeth!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had hem ook bij toeval ontdekt, toen ik op je naam klikte en daar 2 bloggen zag staan, Leuk idee. want er is inderdaad zoveel leuks
  Je komt zoveel tegen, en vaak vergeet je het, Ik heb dan wel een portable harde schijf waar ik mijn patroon verzameling op bewaar, veel van Picasa Albums. maar ook daar ben ik het overzicht kwijt. In de vakantie wil ik ook dat een beetje gaan sorteren. Althans een begin maken.
  Een verasende onthulling ;-) had een haakwerkje verwacht haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hem ook ontdekt, het is een mooie verzamelblog. Ik heb ook een lijst met favorieten, waarvan ik later denk, waarom is een favoriet geworden.

  Goed idee van jou!
  Groetjes, Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk.... die ga ik ook maar volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat had ik nog niet gezien. Leuk blog is dat ook, dus ook maar gaan volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Via jouw Google-profiel had ik het inderdaad al zelf ontdekt, maar ik keek er niet vaak. Ten onrechte ging ik er vanuit dat het meer om woninginrichting-dingetjes ging. Maar links naar leuke zelfmaakdingen, die kun je niet genoeg hebben! Ik zal de blog toevoegen aan mijn blogrol.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...