Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

vrijdag 3 juni 2011

Hartjesverslaving?

Na alle leuke berichtjes op mijn vorige blokje, moest ik wel even zuchten...... VERSLAVING ??? Neuh...hoor...
Eh.., ik zat juist te denken "hoe kòm ik er op om met hartjes aan de slag te gaan?" Maar als ik jullie goed begrijp, kan ik beter denken "hoe kom ik er weer vanaf?"


Nou ja, ik denk door zoveel mogelijk hartenberichtjes te plaatsen. Het borrelt hier maar door en het eerste dat ik nu gedaan heb, is een scraphartboekje maken om alle ideetjes te noteren!Ik heb een stuk papier genomen, dubbel gevouwen en vanaf de papiervouw de helft van een hart getekend. Als je deze vorm nu dubbel uitknipt heb je een mooi hart met twee identieke kanten. Deze vorm was mijn mal en zo heb ik 4 harten op grijs karton getekend en uitgeknipt. De randjes heb ik lichtjes opgeschuurd en daarna m.b.v. een blauw stempelkussentjes wat kleur accenten aan de randjes gegeven. Een touwtje in het midden door de geprikte gaatjes gehaald en het boekje was klaar. Daarna heb ik met kleurpotlood de technieken/materialen boven de bladzijden gezet en elke keer als ik een ingeving krijg, noteer ik het in dit boekje. Werkt reuze handig!

O ja, nu vergeet ik bijna te vertellen hoe ik op die hartjes verliefd geworden ben... Het was al - hoe noemen ze dat ook al weer..., ja..., zeg maar "latent" aanwezig, maar de gehaakte hartjes van Corrie (zij maakte ook een heleboel leuke creaties voor de rommelmarkt) hebben de doorslag gegeven! Eerlijk is eerlijk...
En omdat Corrie zelf geen blog heeft, ben ik maar zo vrij om twee van haar mooiste harten te laten zien. (Dat vindt ze vast wel goed...)


Wat een beauty's hè....

6 opmerkingen:

 1. Mooi, die onderste hartje heeft mijn moeder ook hangen, wel bovenaan open aan een lusje en ze steekt daar dan potpourri of wat lavendel ofzo in. Bij haar zijn het dan eigenlijk geurzakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die harten! En wat een mooi boekje heb je gemaakt. Leuk om zo je ideeën op te kunnen schrijven.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja...een hartjesverslaving...ik kan er over meepraten! En 'k zal je wat verklappen: het is een leuke verslaving, dus t geeft niet al hij even blijft, hoor! Wat een leuke hartjes heb je van Corrie...heb je daar ook een patroontje van? Je begrijpt dat ik gelijk zwaar geïnteresseerd ben!
  'k Ben benieuwd!
  Geniet in ieder geval van je verslaving! ('k Hoop dat alle mannen in jullie huishouding er ook van mee kunnen genieten, hier wordt nog wel eens gezucht als er weer een klaar is (*U*) maar ja....)
  Groetjes,

  Tante Trijns

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je weer heerlijk bezig! Die hartjes zijn ook weer erg leuk en dan dat boekje, schattig, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier nog een hartjesfan. Ik maak vnl stoffen hartjes maar gehaakte zijn ook schattig. Heb je patroontjes van de gehaakte hartjes?
  Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom in het land van de hartjes verslaafde!
  Je begint er met 1 en het eind is zoek. Zo ging het teminste bij mij. Misschien leuk om met verschillende mensen patronen van hartjes uit te wisselen!
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...