Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

maandag 30 mei 2011

Rommelmarkt


Zo, de rommelmarkt van afgelopen zaterdag is achter de rug. Ik dacht van tevoren dat het allemaal wel heel relaxt zou zijn omdat ik niet zelf achter een kraampje ging verkopen, maar het viel toch wel tegen. Allereerst moest alles ook nog geprijsd worden en sommige werkstukjes hadden nog net de finishing-touch nodig..., kost een heleboel tijd.
Vrijdagavond kwam Corrie, nog een creatieve dame uit onze kerk, haar spullen brengen. Wat had zij mooie dingen gemaakt; kindertasjes, mobielhoesjes, sjaals, granny tassen, gehaakte en gevulde hartjes.... Echt schitterend. Zaterdagmorgen vroeg werden alle spullen opgehaald en in de kraam bij de workshop "zeepkettingen maken" gelegd. En daar ging het voor mijn gevoel al een beetje fout...Toen ik later op de morgen zelf ging kijken, lag alles een beetje opgestapeld, en ook nog eens net naast twee kramen die echt rommel verkochten- ik bedoel afgedankte spullen. Onze spullen kwamen gewoon niet goed uit. En toen ik verder ging, bleken er nog wel 4 of 5 decoratiekramen te zijn en daar lag wel alles netjes uitgestald en met zorg gecombineerd..., ja en dan baal je toch wel een beetje. Zo zie je maar dat alles beter in eigen hand kunt houden. Maar er schijnt toch nog voor 100 euro van onze spullen verkocht te zijn. We hadden voor zo'n 300 euro geleverd, dus achteraf valt het ons nog mee.

Ik ben heel benieuwd naar de dingen die er wèl verkocht zijn, maar de spullen zijn helaas nog steeds niet terug....

4 opmerkingen:

 1. Ja, je kunt zoiets toch maar beter zelf in de hand houden. Je hebt zo je eigen ideeën en een ander ziet het toch altijd anders. Gelukkig hebben jullie nog wel wat verkocht, anders is het helemaal zo'n teleurstelling.
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat jammer! zoveel werk ervoor gedaan, maar alle beetjes helpen toch?

  misschien kun je de spullen bewaren voor een volgende markt.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer van al je werk...
  Het zag er allemaal zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sneu, als je er zoveel werk in hebt gestopt en ze proppen alles in een kraampje. Het oog wil ook wat en het gaat toch om de verkoop?
  Maar gelukkig is er wel wat verkocht :)
  Volgende keer beter!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...