Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

donderdag 24 maart 2011

Zielig... Spooky en Boofy

Vandaag zijn onze twee poezen, Spooky en Boofy geopereerd. We hebben hen laten castreren omdat we echt geen nestjes willen. Tot nu toe hadden ze de kattenpil, maar dat is op de lange duur slecht voor ze.


Op deze foto's zijn ze nog maar 8 weken oud, maar nu zijn ze inmiddels 8 maanden.

Ik heb nu nog geen foto's gemaakt, maar ze lopen op hoge pootjes, de wond in het buikje trekt nog. En ze kunnen al helemaal niet springen. O, dat valt niet mee. Spooky viel gewoon bijna van de tafel af toen ze het probeeerde...
En het ergste is dat ze eigenlijk 10 dagen binnen moeten blijven... En ze zijn toch zo graag buiten. Dat gaat moeilijk worden met dit prachtige weer. Voordat je het weet glippen ze natuurlijk mee naar buiten...
Ik hoop maar dat ze straks lekker gaan slapen en niet teveel aan hun buikjes likken. Dan ga ik er heerlijk naast zitten met een haak- of breiwerkje!

4 opmerkingen:

 1. Ja, wat zijn ze zielig dan hé!
  De kater had na de ingreep nergens last van, liep[ al snel weer rond of er niets gebeurt was maar de poes had er echt veel meer last van. Ze was zo zielig!! Ze heeft wel een paar dagen over gedaan voor ze weer echt actief werd. maar ja, een kater en poes in 1 huis .... das vragen om problemen! Dus het moest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, wat zielig! Gelukkig knappen ze wel snel op. Nu maar even wat extra lief voor ze zijn en wat meer aandacht geven. De poes en kater van onze dochter hebben het al achter de rug en hebben er geen nadelige gevolgen van over gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, zoiets is altijd zielig. Ik hoop, dat ze er snel weer bovenop zijn. Knuffel ze maar lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor je het weet ben je ze weer kwijt,en zijn ze toch even een luchtje scheppen!!En in de regel zijn ze best snel weer opgeknapt is mijn ervaring.Pas was onze Fox ook geholpen en een paar dagen later was ze ontglipt en zat ze weer op t gemakkie in haar boom.Beterschap voor de ladies!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...